writing-img

RE: sex nato pa ....?

clock-img

26.02.2008, 13:35

clock-img

N.SI

pencil-img

194

Hmmm, naju sicer res niso ujeli med user posted image ...
Je pa tašča prijavila, da ji je bilo blazno nerodno, ko je enkrat k njij prišla soseda (bili sta v kuhinji) in sva se mi2 (bila sva v dnevni sobi) začela muckat in sva temu primerno "naglas" dihala... user posted image
No, sicer mi je bilo fuuul nerodno in od takrat tako tast kot tašča trkata, ropotata, kašljeta... sam da se ve, da sta v bližini... Zanimivo pa je, da onadva vedno nekako v neprimernem času "uletita", medtem ko moji starši nikoli???? 

Če se pa zgodi, je pa itak bed feeling!user posted image !! Pa naj trkajo in se najavijo, če mislijo priti!user posted image

clock-img

28.02.2008, 17:09

clock-img

M1987

pencil-img

656

Midva to težavo rešiva preden se pojavi user posted image  Zakleneva se user posted image

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

clock-img

29.02.2008, 07:52

clock-img

srki

pencil-img

9222

IZVIRNO SPOROČILO: Jelica36

Me niso mogli,ker sem bila vedno zaklenjena.Zakaj pa so ključi potem??

Ah, pri nas pa nimamo ključev,ne vem kako in zakaj, vendar so ključi samo od vhodnih vratuser posted image , ostali so se očitno pogubiliuser posted image , pa me vseeno niso še dobili direktno pri dejanju, samo, ko sem se na brzino gate gor vleklauser posted image .

clock-img

01.03.2008, 11:36

clock-img

jaša2

pencil-img

658

naju še niso zalotli, če pa bi, bi mi pa blo ful nerodno, čeprav je  sex čist normalna in življenjska stvar. se pa spomnim, ko sem bla mala, sem jaz njiju zalotla, tak da...bi si bili bot!user posted image

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem