IZVIRNO SPOROČILO: didikaa
jaz namreč otrok še nimam...ampak dobro vem da bo moja tašča delala razliko med mojimi otroci in otroci moje svakinje in to vem zato ker dela razliko že med svojima otrokoma... no...mogla sem se izpovedat ...
no, tu se pa jaz podpišem... razlika med njenima otrokoma je več kot očitna - vse svakinja, svakinja prav izbere, svakinja ve, svakinjo je treba vprašat (se pa tudi jaz s svakinjo dobro razumem)... moj pa - NIČ, kot da ne obstaja... niti ga kaj vprašajo niti mu kaj povedo... če slučajno kaj zveva - ok, če ne pač ne...
Mojega ta odnos ne moti. Pravi, da je tako pri njih vedno bilo

...
Meni je pa to nenormalno saj smo pri nas doma vse delili na 2 (brata in mene), mami nama je obema enako kupovala... tudi če so nam drugi različno kupovali, jer zadeve v rečki porazdelila na približno enako... z obema se je ukvarjala, oba peljala na sladoled ipd...
Pri njegovih pa je on ... da ne povem kaj, svakinja pa vse...
In to se je pokazalo tudi pri zadnjih informacijah, namreč svakinja za enkrat ne more imeti otrok - mi je resnično hudo, a je bil jok z njihove strani grozljiv... Midva pa poveva da sva noseča - pa še nasmeh in čestitke nisva prejela...

BOLI...
Še dobro, da je zato moja mami oba enako pocartala in naju objela in nama že sedaj s svojo voljo preseda, ker je tako ponosna da bo babi

. Dedi pa se pripravlja na vlogo

in bere knjige, kako lahko pelješ otroke na sprehod