writing-img

RE: body-ji za novorojenčke

clock-img

24.02.2008, 22:39

clock-img

miška piška

pencil-img

232

Trgovina Prenatal je tudi v stari Gorici v ulici Corso Verde, malo pred trgovino Oviesse oz. bivšo Stando.

clock-img

24.02.2008, 22:45

clock-img

Mesečnica

pencil-img

606

IZVIRNO SPOROČILO: ****

Moj je imel ob rojstvu točno tako kot sem napisala in nam št. 56 ni prišla v poštev niti en mesec. Ob tem da je hkrati že od rojstva nosil tudi 62 številko...
Pri punčki pa je čisto druga pesem... bila je 48 cm in 2850 in smo 56 št. nosili več kot mesec...

Našemu je bila pa št. 56 prevelika in je na njem kar visela. Sem že mislila, da bom morala moža poslat po kakšno oblekco št. 50 user posted image . Smo imeli oblekce od različnih proizvajalcev, predvsem od H&M, Clar in pa od Toys'r'us-ove znamke Bruin. Ista pesem pri vseh. Mali pravi velikan, pri dveh mesecih je imel že 60 cm, oblekce pa še vedno 56 user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.02.2008, 22:53

clock-img

Anonimen

Našemu je bila pa št. 56 prevelika in je na njem kar visela. Sem že mislila, da bom morala moža poslat po kakšno oblekco št. 50 . Smo imeli oblekce od različnih proizvajalcev, predvsem od H&M, Clar in pa od Toys'r'us-ove znamke Bruin. Ista pesem pri vseh. Mali pravi velikan, pri dveh mesecih je imel že 60 cm, oblekce pa še vedno 56

No jaz nimam nič od naštetega,ker je moj sine star že 13 let in takrat še ni bilo raznih H&M...user posted image user posted image
Mala pa ima 20 mesecev vendar živimo v tujini... no mi je pa dobrodošla tale informacija, da bom pač sedaj ko bom šla po Ljubljani malce v nabavo za tretjega user posted image  in bom bolj previdna pri številkah...Očitno se tudi to spreminja...user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.02.2008, 21:16

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

27.02.2008, 09:39

clock-img

kary

pencil-img

34

mene pa zanima ali je v redu da kupujem bodije od 3 mesecev dalje...??
ali je dobro, da kupim nekaj tudi od 0-3 mesece??mislim, da št. 62 je prevelika za novorojenčka??
pa še to, rok imam konec junija, ali kupujem bodije z kratkimi rokavvi, dolgimi???

hvala za odg in lp

clock-img

27.02.2008, 10:34

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

ne vem zakaj ne. mi smo mel tud številke 74 za darilo in zdej je prav fajn, ko že kaj maš in probaš, če ji že lahko kej večjega gor natakneš (ma ravno 68cm). sej hitro pridejo do "velikih cifer", nč bat user posted image user posted image

ali je dobro, da kupim nekaj tudi od 0-3 mesece??mislim, da št. 62 je prevelika za novorojenčka??

mi smo mel 4-5 pajackov s 56 številko in ker je bla 48cm velika ob rojstvu, je blo user posted image po moje je body lažje kupit mal večjega (npr. 62) in ni problem nosit od začetka (samo mal rokave zavihaš). pajacki so pa druga pesem - naša še zdej noge skrči kot kobilca in jih ven iz hlačnic potegne, če je prevelika cifra. tko da mora bit prave velikosti, če ne se not zakvačka z nogami in pol je panika in veliko nezadovoljstvo user posted image

in poleti je fajn met kratke rokave. sej lahko potem, če je mal hladno, samo uno majčko na preklop čez daš.

< Sporočilo je popravil mateyka -- 27.2.2008 10:35:46 >

clock-img

27.02.2008, 10:53

clock-img

lea23

pencil-img

517

punce mene pa zanima koliko kej zdej stanejo bodyi na preklop v H&Mu? ko sem jih 1 leto nazaj jst kupovala za tamalo, sem jih nabavila v neckermannu po 4 v kompletu, zdej je pa znanka rodila in smo povabljeni na obisk pa nevem kakšne so kej cene v H&M, ker nisem bla v lj v citry parku že eki časa?

clock-img

27.02.2008, 11:35

clock-img

zvončica sandra

pencil-img

47

IZVIRNO SPOROČILO: miška piška

Trgovina Prenatal je tudi v stari Gorici v ulici Corso Verde, malo pred trgovino Oviesse oz. bivšo Stando.

Kakšne so pa kaj cene v Prenatalu v Gorici? Približno.user posted image

clock-img

02.03.2008, 19:38

clock-img

miška piška

pencil-img

232

Ahjej, zdej si me pa dobilauser posted image
Trenutno je še veliko stvari znižanih na 5 eur, sicer pa ne vem koliko so redne cene oblekic za dojenčke. Za malo večje 4 in več letnike se mi že sanja...:)
Ponavadi kupujem na razprodajah...user posted image

clock-img

02.03.2008, 19:39

clock-img

miška piška

pencil-img

232

Bodiji na preklop v H&m- ju mislim , da so okoli 4 eur/kos? 

clock-img

02.03.2008, 22:19

clock-img

jakoLUlana

pencil-img

268

IZVIRNO SPOROČILO: zvončica sandra

Kakšne so pa kaj cene v Prenatalu v Gorici? Približno.user posted image

bodyje lahko kupis posamezno, lahko pa po da pakirano - mislim, da pride okol 10-12 evrov, ne vem tocno...

clock-img

03.03.2008, 11:15

clock-img

čipka

pencil-img

1652

joj punce hvalauser posted image ste mi dale kar veliko odgovorovuser posted image to je moja prva user posted image in se mi zdi da ne vem še čist ničuser posted image (kolk pajackov, kolk majčk, kolk hlačk, kakšne velikosti, kakšne barve, bo user posted image ali user posted image ,  kakšne kremice, kakšen voziček, kakšno ime, kaj vse za porodnišnico, ali rabiM to ali ono, kje kupiti, bla bla bla..)  Mi je RR pomagal z veliko odgovori nasplošno...resuser posted image     sam zdi se mi da tisti seznamček na RR "kaj potrebujem za novorojenčka za v porodn"  fuuuuuuuuuul velik...ali res potrebujem tolk vsega za user posted image ..?.  user posted image user posted image      ampak se bomo  že znašli..do avgusta je pa še dalečuser posted image       bodoča avgustovkauser posted image         še enkrat hvala punce za odgovore

clock-img

05.03.2008, 19:42

clock-img

birdy

pencil-img

5352

IZVIRNO SPOROČILO: kary

pa še to, rok imam konec junija, ali kupujem bodije z kratkimi rokavvi, dolgimi???

hvala za odg in lp

Čao,
jst sem rodila avgusta glih ko je bila ohladitev (tisti malo bolj hladni dnevi na začetku avgusta) in takrat sem mela tamalo v bodiju z dolgimi rokavi. Čez kak teden je pa spet vročina prtisnla (in to peklenska) sem jo mela pa sam v bodiju z kratkimi rokavi uzuni, pa nogavičkah. Tko da jst neke omejitve da more bit otrok kot novorojenček oblečen v dolg rokav (in po možnosti še dve plasti) nisem prakticirala.
Na tvojem mestu bi kupila ene tri bodije z dolgimi in tri z kratkimi rokavi, pa pol vidš kaj boš rabla pa pošleš enga da dokup po potrebi in vremenskih razmerah.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

clock-img

06.03.2008, 21:31

clock-img

mishel

pencil-img

553

Se pridružujem čipki ki pravi, da ste ji z odgovori ogromno pomagale. Tudi jaz sem prvič noseča in ne vem nič, tako da hvala še v mojem imenu!!! Zdaj pa hop po bodyjeuser posted image .

ME KLIČE DAVID, CIAO

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem