writing-img

Kaj bi blo?

clock-img

20.02.2008, 20:37

clock-img

nasmejani

pencil-img

253

Kaj bi naredili ko bi
izvedeli da vas vaš
partner al partnerka varajo?
A se da temu spregledat skozi prste.
Biti tih in kot da se ni neč zgodilo,
al pa vrnuti z isto mjero?

Nasmejanost je božji dar.
Hinavščina po človeška napaka.

clock-img

20.02.2008, 20:39

clock-img

Anonimen

Kaj bi blo? Konc najine veze. K vem da nism sposobna tega oprostit. Vsaj trenutno ne.

clock-img

20.02.2008, 20:42

clock-img

Anonimen

Ce bi prevaral, ne vem.

Ce bi varal, bi lahko "varal" se naprej.....samo mene ne vec...user posted image

clock-img

20.02.2008, 20:43

clock-img

eya

pencil-img

4615

Sigurno se ne bi delala, da ne vem, če bi ga dobila pri varanju. Za naprej pa nisem sigurna-vem, da bi zelo, zelo težko oprostila, če bi sploh.

clock-img

20.02.2008, 20:46

clock-img

lukec

pencil-img

2260

Mogoče s časom oprostila, a pozabila ne bi nikoli in tako je težko živeti. Ne vem, kako bi mu lahko še kdaj zaupala, zaupanje pa se mi zdi temelj vsake veze.

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

clock-img

20.02.2008, 20:55

clock-img

valentina2006

pencil-img

2353

Oprostila in pozabila vsekakor neb...tud vrnila neb...

Konec zaupanja in zakona.

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

clock-img

20.02.2008, 21:05

clock-img

Anonimen

Pojma nimam. To so tako občutljive situacije, da nobeden ne more vedet, kako bi reagiral, dokler do tega res ne bi prišlo.
Vem edino, da ne bi bilo isto kot prej, da bi zaupanje šlo, če biga lahko dobila nazaj, pa ne vem. In da bi se za nekaj dni zavlekla v kot in se jokala, se spraševala, zakaj, kdaj, kako,... potem pa se odločala naprej. Kaj bi se odločila, pa ne vem. In upam, da mi nikoli ne bo potrebno vedet.

Vračala z  varanjem ne bi. Maščevanje je otročje in samo prilije olja k ognju, reši pa ne ničesar.

clock-img

20.02.2008, 21:08

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Ankica

Pojma nimam. To so tako občutljive situacije, da nobeden ne more vedet, kako bi reagiral, dokler do tega res ne bi prišlo.
Vem edino, da ne bi bilo isto kot prej, da bi zaupanje šlo, če biga lahko dobila nazaj, pa ne vem.

Kaj bi se odločila, pa ne vem. In upam, da mi nikoli ne bo potrebno vedet.

Vračala z  varanjem ne bi. Maščevanje je otročje in samo prilije olja k ognju, reši pa ne ničesar.

Enako, samo nisem tako na dolgo napisala...user posted image .

Ti pa tko lepo poves, te moram citirat :).

clock-img

20.02.2008, 21:10

clock-img

Anonimen

user posted image  Hvala

clock-img

20.02.2008, 21:33

clock-img

lelčy

pencil-img

336

ja, jaz sigurno ne bi skozi prste pogledala, lahko rečem, da bi bilo konec veze in to takoj.

clock-img

20.02.2008, 21:44

clock-img

Blejka26

pencil-img

1798

ne vem kaj bi storila,po pravici povedano..niti ne bi rada o tem razmišljala..

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

clock-img

20.02.2008, 22:20

clock-img

helloKitty

pencil-img

1404

Ne verjamem da bi lahko še bila v taki vezi.

clock-img

20.02.2008, 22:38

clock-img

mami_miki

pencil-img

1723

IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

Ce bi prevaral, ne vem.

Ce bi varal, bi lahko "varal" se naprej.....samo mene ne vec...user posted image

enako...

clock-img

21.02.2008, 09:14

clock-img

nuala

pencil-img

1653

V primeru, da bi ugotovila, da me mož vara ( ali da me je prevaral ) bi bilo najinega zakona konec. Definitivno, dokončno, brez možnosti "popravnega izpita".

Bi pa to uredila kulturno in brez kričanja, saj konec koncev je to eden najpogostejših razlogov za ločitev, torej se kaj takega vsakemu lahko zgodi.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

clock-img

21.02.2008, 09:15

clock-img

pin

pencil-img

357

odšla bi.

Konec zaupanja je konec razmerja.

clock-img

21.02.2008, 09:20

clock-img

mika

pencil-img

6485

Vem edino, da ne bi bilo isto kot prej, da bi zaupanje šlo, če biga lahko dobila nazaj, pa ne vem. In da bi se za nekaj dni zavlekla v kot in se jokala, se spraševala, zakaj, kdaj, kako,... potem pa se odločala naprej. Kaj bi se odločila, pa ne vem. In upam, da mi nikoli ne bo potrebno vedet.

podpis

clock-img

21.02.2008, 09:53

clock-img

Anonimen

To bi potem bil zanesljiv propad.. Se strinjam.
Kao... zdaj si ti mene.. zdaj bom jaz tebe.. pol pa zacnemo na novih temljih.. Super temelji.. ni kej. user posted image

Drugac pa.. tkole hipotetnicno marsikdo rece marsikaj, v real laif je mal drugacna pesmica..
Zdaj neketari tocno veste, kaj bi.. in kaj ne bi.. potem pa ne ves vec tako zelo in za zihr.

Je pa tak dogodek sigurno resitev za vezo... ali v eno.. ali pa v drugo smer.

clock-img

21.02.2008, 10:13

clock-img

sončnica24

pencil-img

3564

Po tolikih letih veze bi bilo nepreklicno konec brez vsakršnega opravičevanja in ne vem česa še. Maščevanje, zakaj? Brezveze ker tudi temu sledi konec, boljše takoj naredit konec kot pa vleči to v nedoklet. Jaz se namreč držim pregovora, kdor enkrat vara bo varal tudi drugič, tretjič itd. 

clock-img

21.02.2008, 10:22

clock-img

sneguljčica

pencil-img

251

Jaz tudi nebi prenesla, če bi ugotovila, da me vara. Če mu kaj ni prav, ima jezik, pa naj pove. Če nekaj čuti do druge, tudi ima jezik, pa naj pove, da ne moreva bit več skupaj in konec. Da pa izvem, da je že nekaj časa z drugo, vsi vejo, samo jaz ne... pa da še vedno spiva skupaj, on pa vmes še kje drugje... raje niti ne razmišljam.

Mene pa zanima tisti, zakaj tisti, ki varajo, najprej ne rešijo z ženo in grejo potem v novo vezo? A mislijo, da bojo samo malo "pomigali", potem pa šli nazaj k ženi in srečno živeli do konca življenja? A mislijo, da bojo večno živeli z dvema, s tem da žena ne bo nič vedela, ljubica pa bo čisto zadovoljna s položajem "druge"? A mogoče kar skočijo v novo zvezo, se ne upajo povedat ženi in potem čakajo, da ona izve, potem pa bo kar bo?user posted image

clock-img

21.02.2008, 10:48

clock-img

tatam

pencil-img

1230

IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

Ce bi prevaral, ne vem.

user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.02.2008, 12:27

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Je pa tak dogodek sigurno resitev za vezo... ali v eno.. ali pa v drugo smer.

Ja.. Lahko je samo in izkljucno v drugo. user posted image  Vcasih sem se mislila, da se da spregledat in pozabit... Danes pa VEM, da to ni mozno, ce je ljubezen prava!!!

clock-img

21.02.2008, 12:35

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Hocem povedati, da se da z razumom se neki nardit in popravljat in se prepricevat, da bo se vse ok. Vendar v resnici NI ok in nikoli vec ne bo... In ce smo v taki situaciji iskreni sami do sebe, si priznamo, da globoko v svojem srcu obcutimo bolecino, ki je ne bomo nikoli pozabili... In dokler nosimo to bolecino v sebi, ne more biti nikoli vec isto. Lahko jo samo razumsko potlacimo... Vendar je ta se vedno pristona, ne glede na to, koliko je globoko skrita v nas... Ostaja. Ce je ljubezen prava, ne gre drugace. Ker ce nekoga iskreno in dipli ljubimo z vsem svojim srcem, ga spostujemo, mu zaupamo... mu seveda lahko tudi oprostimo. Vendar ne, ce izda najino ljubezen. Srca se ne da prevarat... in tudi z razumom mu je tezko karkoli dopovedat.

clock-img

21.02.2008, 13:05

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Je pa tak dogodek sigurno resitev za vezo... ali v eno.. ali pa v drugo smer.

Ja.. Lahko je samo in izkljucno v drugo. user posted image  Vcasih sem se mislila, da se da spregledat in pozabit... Danes pa VEM, da to ni mozno, ce je ljubezen prava!!!

A ti vrzem eno kost in recem, da pravaaa ljubezen po tem-takem sploh ne obstaja? user posted image

ker.. a si dozivela kaj takega v tej vezi.. kar v imenu prave ljubezni tud pod razno ne bi smela?

clock-img

21.02.2008, 13:15

clock-img

smigli

pencil-img

1088

IZVIRNO SPOROČILO: nasmejani

Kaj bi naredili ko bi
izvedeli da vas vaš
partner al partnerka varajo?
Ne vem, po moje bi me sesulo, reakcije so pa nepredvidljive, dokler te kaj takega ne doleti, je težko karkoli reči.
A se da temu spregledat skozi prste. Ne
Biti tih in kot da se ni neč zgodilo,
al pa vrnuti z isto mjero? Nikoli!

Nasmejani brez zamere, ampak te tako težko berem, lahko malo bolj pravopisno user posted image

clock-img

21.02.2008, 13:17

clock-img

Anonimen

Vendar ne, ce izda najino ljubezen. Srca se ne da prevarat... in tudi z razumom mu je tezko karkoli dopovedat.

a nastejes nekaj linej.. s cim se izda ljubezen?

in karkoli bos nastela.. eno bom sigurno se dodal.. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem