writing-img

RE: Hvala vsem,...

clock-img

26.02.2008, 19:07

clock-img

limma

pencil-img

1098

Nalin,
z Nežo misliva na vas in vam pošiljava dobre želje za čim prejšnjo ozdravitev! user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.02.2008, 19:18

clock-img

kekec in mojca

pencil-img

1977

Nalin, vesela sem za Jonasa... super novice, kmalu bo vse vredu!

Žanu pa pošiljam eno user posted image , da bo lažje prebrodil pljučnico.

clock-img

26.02.2008, 19:30

clock-img

altati

pencil-img

5724

Nalin, čudovite novičkeuser posted image user posted image user posted image ! Le tako naprej, naj vam sije sončekuser posted image !

clock-img

26.02.2008, 19:31

clock-img

altati

pencil-img

5724

ah, zdaj sem pa za Žana prebrala....user posted image  Tega vam pa res ni treba.....Naj se čimhitreje pozdravi!

clock-img

26.02.2008, 20:25

clock-img

mehurčica

pencil-img

3735

Ojej, zdaj pa še Žan s pljučnico.user posted image Eno user posted image za Žana in eno user posted image za Jonasa! Pa še user posted image user posted image za atija in mamico, da ostaneta zdrava.

clock-img

26.02.2008, 21:45

clock-img

tatam

pencil-img

1230

Joj,zaj sem tu prebrala kaj se je dogajalo.Ravno sem ti pri otrocih odgovarjala. Smo bli na istem,tudi moj je bil star mesec dni,ko je bil na respiratorju zaradi RSV virusa.Več si preberi tam.

Seveda pa močno držim pesti za malega borca!!Kaj preživljaš ti tudi vem,na žalost iz izkušenj!Bodi močna,s tem mu boš najbolj pomagala!!

clock-img

26.02.2008, 22:00

clock-img

Pi-kica 1

pencil-img

1526

Ojoj, Nalin, pa to ni res. Upam, da tudi Žan to presneto pljučnico čimprej in čimlažje preboli. Mi pa bomo še naprej stiskali pesti in molili za tvojega sinkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.02.2008, 22:01

clock-img

Anonimen

user posted image  Nalin, vse bo se dobro

clock-img

26.02.2008, 22:14

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

26.02.2008, 22:17

clock-img

Anonimen

Joj, a zdaj je pa še Žan zbolel. No, samo če so mu pravi čas dali AB, potem upam, da se bo hitro pozdravil.

Sicer pa res upam, da gre Jonasu zdaj pa res na bolje. Dajmo, majčkeni palček. Drži se, nalin.

clock-img

26.02.2008, 22:21

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Nalin RR
No sedaj popoldan, je celo en dr rekel možu, da izgleda kot da se je stanje začelo rahlo popravljati.

Tole se sicer sliši bolj tako, ampak po mojem zdravniki ne dajejo vzpodbudnih informacij kar tako. Vsaj kar berem tule znajo biti še preveč realni, če ne kar malo pesimistični z napovedim. Tako da če je zdravnik to rekel, potem po moje že mora biti res, da se stanje popravlja. Nalinuser posted image . Poskusi kaj pojesti, ali pa vsaj pij več.

clock-img

26.02.2008, 22:24

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

user posted image vrjamem, da je boljše, ker zdravnik ne bi tega povedal, če nebi bilo tako!
js samo komaj čakam,  na lepe novičke!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

clock-img

26.02.2008, 22:27

clock-img

manca

pencil-img

1041

Mislim na celo tvojo družinico in držim pesti zelo zelo močnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Upam, da bo stanje iz dneva v dan boljše in da boste lahko kmalu uživali vsi skupaj

lp, manca

clock-img

26.02.2008, 22:27

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

26.02.2008, 23:12

clock-img

Rubin.

pencil-img

4532

O Nalin, kaj naj rečem, pismo se je zgrnilo na tebe. Pošiljam ti angelčke, da vas čuvajo in da še ti ne zboliš user posted image

user posted image

clock-img

27.02.2008, 08:01

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Nalin, mislim na Jonasa, konkretno držim pesti za Žana in vama z možem pošiljam pozitivne misli. user posted image user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

27.02.2008, 08:04

clock-img

emaa

pencil-img

7450

Ja na KOOKIT ti raje povejo najhujši scenarij kot pa kaj pozitivnega, mora biti res že fino pozitivno, da kaj rečejo. To čakanje pa res ubija, Nalin drži se, pa kaj pojej. 

clock-img

27.02.2008, 08:22

clock-img

dodi

pencil-img

1176

Še vedno smo z vami
user posted image user posted image user posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

clock-img

27.02.2008, 08:53

clock-img

Nogavica

pencil-img

3170

Tudi mi še vedno močno stiskamo pesti. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

clock-img

27.02.2008, 08:57

clock-img

Anonimen

zdravniki nikoli za brezveze ne zbujajo lažnega upanja, raje rečejo, da nič ne vejo, kot da bi rekli, da gre na boljše....tako da, če so to rekli bo že resuser posted image user posted image user posted image

še en user posted image  za Žana, da se bo hitro pozdravil....

držite se

clock-img

27.02.2008, 09:19

clock-img

TRIŠ

pencil-img

3225

Nalin in Jonasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.02.2008, 09:41

clock-img

Pikca

pencil-img

1988

Pošiljam še eno user posted image za borca Jonasa, eno user posted image  za Žana in user posted image user posted image za vaju z možem!

clock-img

27.02.2008, 09:56

clock-img

ElaM

pencil-img

2667

Nalin, iz te bitke boste šli, kot zmagovalci. Ni dvoma.user posted image user posted image user posted image

:)

clock-img

27.02.2008, 10:19

clock-img

nina166

pencil-img

1786

Tudi jaz vsako jutro najprej pogledam, kako je z malim Jonasom. In vsak večer molim in prosim našega angelčka naj mu pomaga.

Sem vesela, da so novice dobre. Jonas je pravi borec in prepričana sem da bo kmalu doma in se cartal pri tebi.

Še naprej držim pesti in mislim na vas. Nalin drži se! Jonasu pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo.

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

clock-img

27.02.2008, 10:26

clock-img

taška30

pencil-img

2758

Želim vam vse najboljše, malemu Jonasu pa čimveč moči in volje za premagovanje bolezni. Ob tako skrbni in ljubeči mamici ne dvomim, da mu bo uspelo.user posted image
Pa še user posted image za Žana.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem