writing-img

RE: Vprašanje

clock-img

25.02.2008, 07:39

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: iva77

IZVIRNO SPOROČILO: natasa77

Zanimivo. Ko pa je v filmu Poletje v školjki bilo psički in tisti punci ime Kaja, pa ni bilo nič smešno.user posted image  Še vedno se sprašujem zakaj je toliko treba dat na mnenja drugih?user posted image

V filmu Poletje v školjki, je bilo psičku ime KAJ tista punca je pa bila v filmu Milena (pravo ime pa KAJA)

Eeee, se oproščam. user posted image  No, saj ste dojeli bistvo, a ne? user posted image Nekateri.user posted image

clock-img

25.02.2008, 09:23

clock-img

sayuri

pencil-img

6383

Joj, sem se zdajle nasmejala. user posted image  Anonimna, midva sva imela identičen primer. ZA prvorojenca sva imela izbrano ime Ina in Filip. Sosedovi imajo labradorko Ino, kanarček je pa Filip pa se nisva ozirala na to.user posted image user posted image user posted image  Ne oziraj se na to in dajta otročku ime, kot vama je všeč. user posted image

clock-img

25.02.2008, 12:04

clock-img

tweetek

pencil-img

750

user posted image user posted image user posted image sayuri, ste se pa gotvo nasmejal... Jaz tudi mislim da to sploh ni važno. Če vama je ime všeč se ne ozirajta na to.

clock-img

25.02.2008, 22:15

clock-img

SpeliG

pencil-img

511

Mene pa niti najmanj ne moti, če ima otrok takšno ime, kot ga ima kakšna živalica. Najina psička je recimo Tara, kar je ravno tako primerno za ljudi.
Hm, edino mački sva dala res ime samo za živali, kajti nisem še slišala za otročka po imenu Lumpa..user posted image user posted image

Ko so me spraševali kako bo ime otroku če bo fant in sem rekla Timotej, je bilo več odzivov v stilu pa ne, potem bo pa Timi kot kakšen kuža...Pa mi je res vseeno, mi je bolj važno, da ga bodo klicali kakorkoli, da bo le imel prijatelje!
In ker naj bi čakali deklico, sem rekla da mi je všeč ime Neli, in seveda spet odziv, joj od moje sodelavke psička je pa Neli.
In kaj potem, a zdej naj jaz ne dam tega imena svojemu otroku, ker je od nekoga nekdo dal svoji živali tako ime?
Moja prijateljica ima recimo psičko, ki ji je ime Ana. A je sploh treba komentirat...?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem