writing-img

RE: Krema s faktorjem

clock-img

25.02.2008, 15:06

clock-img

suzanamai

pencil-img

1215

Poleti so imeli na voljo kar velike vzorčke Eucerin kreme za sončenje. Povprašaj v lekarni. Jaz jih imam še vedno kar nekaj in so super za v žep.

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

clock-img

25.02.2008, 21:41

clock-img

petrcamg

pencil-img

147

Kar sem seznanjena, tako Loccitan kot Eucerin nimata popolnoma naravnih kozmetičnih izdelkovuser posted image . Mislim, da je najbolje,da pogledaš katera krema ima eko test... Se mi zdi, da se že vsaka kozmetika prodaja kot naravnauser posted image , in nič čudnega ni, da smo čisto zbegani ob poplavi raznih izdelkov...

clock-img

25.02.2008, 22:05

clock-img

Nacka

pencil-img

151

Ojla,
a vi že sedaj mažete otroke s sončnimi kremami. Jaz imam 6.m starega in se veliko sprehajava, pa ga pustim, da mu malo sveti sonček in ga nič ne mažem. Je že malo porjavel - no sicer ima bolj temno polt. Meni se sedaj sonce še ne zdi močno.

clock-img

27.02.2008, 09:14

clock-img

nežka

pencil-img

289

Po moje tudi sonce zdaj še ni tako močno, da bi rabila kremo s faktorjem. Poleti je pa zgodba drugačna. Ampak takrat pa mi uporabljamo minerlani zaščitni faktor, ki se ne vpije v kožo, ampak na površju ustvari zaščitni sloj. To naj bi bilo za otroško kožo bolj prijazno in ne povzroča alergij.

clock-img

27.02.2008, 09:22

clock-img

Pinkyca

pencil-img

493

IZVIRNO SPOROČILO: MADMAX

Mi uporabljamo od Mustele držijo v lekarnah.

isto

krema je sicer brez vonja
ampak naš potem po ribah diši
pa malo težko se razmaže ker je precej gosta

user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem