Odgovorila sem tebi, ker si pač napisala, kako te zaboli oz. zbode, ko ti kdo očita drag voziček. No, verjetno se ti bolj fržmaga kot zaboli, pa vendar ... dam ti prav, tudi meni bi se verjetno fržmagalo ob takih izjavah na tvojem mestu, saj če pač delaš in fajn zaslužiš, si pač privoščiš. Meni je to povsem logično.
Hotela sem ti samo povedati - oz. vsem udeleženkam te debate, da ob izjavah, kot sem jih zgoraj citirala, enako upravičeno, če ne še bolj, zaboli srce prenekatero mamico, ki iz takih ali drugačnih razlogov ne kupi vozička za 1000€. Upam, da razumeš poanto mojega prejšnjega posta.?
Tebi se fržmaga, ker ti ljudje zavidajo, neko drugo mamico pa s takimi izjavami ponižajo, prizadanejo ... Kaj je huje? Kako bi se ti počutila, če se ena mamica na sprehodu ne bi hotela pogovarjati s teboj (ali bi se obrnila stran ali celo z drugo mamico šepetaje komentirala in pogledovala k tebi) pa bi sicer vsak dan vsaj eno uro sedeli na sosednjih klopcah v parku, samo zato, ker ima ona voz za 1000€, ti pa starega 10 let?
Verjetno bi te prizadelo, kajne? Zelo prizadelo.
Samo to sem želela povedati. Da so nekatere izjave zelo nizk(otn)e in znajo globoko prizadeti. Nihče nikomur ne očita, da ne bi ve med seboj komentirale določenih vozičkov, toda ko pa začnejo padati zgornji komentarji, pač računajte na take odzive. Ljudje se imajo pravico braniti enako mnogo, kot ve branite vaš "statusni simbol" oz. odločitev za njegov nakup.