IZVIRNO SPOROČILO: jasna
Jao kakšna jara kača
. Sem prebrala par strani in mi ni bilo nič všeč napisano. V našem Plikotu se vozi tretje dete. Košara spodaj je že na več mestih preluknjana, ampak je prevozila že ogromno kanglic, palic, bagrov, tudi cele "šteke" mleka... Blago je rahlo obledelo, ogrodje poravsano... ampak ga ne zamenjam za noben fensi voziček. Naš ima "dušo", kot smo včasih rekli za stare avte.
Pripomba "šparat na otroku" je pa malo huda. Ma deci pa res dol visi znamka vozička ali cunje. Pa barva tudi.
LP
no mi imamo pa nekega Haucka, ki je bil meni osebno najbolj všeč in ima dušo. In ni me bolelo srce, ko je zadnjič ta večji vrgel sestrico ven, češ jaz se bom vozil in pol sta z atijem dirkala in vozila relly ter skakala iz pločnikov. Ja škripa pa kaj, me vsaj vsi slišijo, da pridem

. vsak naj si kupi to kar želi. meni so tud všeč takšni in drugačni vozički, ampak na našem se vozita tud 2, če je treba. In za vsakega glih ne bi kupovala novega, ker se vozijo itak samo 1 leto, pol menda ni več zanimivo.
pa otroci so oblečeni primerno: če se gremo igrat na pesek ne bodo opedenani do nule, ker pol so ti invalidi, če pa gremo na lušno jim pa ziher ne bom navlekla trenerk, ki so bile še pred pol ure v pesku.
Najbolj pomembno je, da uživate z vašimi malčki, pa kakor koli že!
http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120