tudi meni se zdi delitev na ženska in moška dela neumna ... in sploh izjave, da je kateremu kaj izpod časti ... ne rečem, če nekatera dela eden ali drugi fizično ni sposoben naredit ... ampak vsi tisti argumenti, da tip pač žarnico zamenja in omaro sestavi pa avto šraufa, ženska naj pa lika, pere, suši, kuha, čisti, nakupuje hrano, skrbi za otroke, misli na vse pomembne dogodke, vlaga, dekorira, preureja, izbira vse, kar je treba imeti v hiši, skrbi za hišne ljubljenčke itd itd --> kolikokrat dnevno je treba žarnico ali pa avto popravit?!? In koliko krat vsa "ženska dela"? Ne me basat no ... kot je že bilo zapisano - vsak naj po svojih najboljših močeh prispeva k skupnosti, ne glede ne delo ... je pa tudi drugače, če imaš kmetijo ali večje posestvo, seveda ... ampak največkrat (kot slišim) imajo takšne neumne argumente ravno dedci, ki živijo v bloku ali pa ki jim je v hiši edina zunanja potreba to, da pokosijo 2x2 m tratice.
Moj, hvala Bogu, nima nobenih komplekov do nobenega dela - kuha veliko boljše in posledično tudi zelo veliko več kot jaz, tudi z likanjem ima več potrpljenja, ob tem je pa izredno "handy man" tip in ni stvari, ki je ne bi znal popravit ali naredit ... tako da delama po principu jaz to, ti to ...