writing-img

RE: Kaj bi si mislile...

clock-img

27.02.2008, 11:26

clock-img

Anonimen

Mislila bi si: bla bla bla bla.
In bencin je res šel nemarno gor user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.02.2008, 11:36

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

IZVIRNO SPOROČILO: Polona31

Ja se strinjam!! Samo ker jaz ne mislim nič slabega, pričakujem od drugih enako. No saj me bo življenje naučilo pameti.  K sreči lahko na tel. blokiram klice ki jih ne želim sprejemati. Vsaka šola nekaj stane.

saj se hecaš, a ne?

ja kako dolgo pa misliš čakati, da te življenje izuči?

sem malo cinična, z razlogom. ko sem enkrat pisala o tem kaj vse se ti lahko primeri, če na netu, forumu, IRC ali kje drugje nisi previden, se ti je zdelo pretiravanje.

upam, da tale tip vseeno ni tako zelo ubrisan, da se ti lepega dne pojavi na vratih.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

clock-img

27.02.2008, 12:27

clock-img

Polona31

pencil-img

403

Nikoli se mi ni zdelo pretiravanje, če nekdo opozarja na nevarnosti!! Je pa res da mora biti človek skrajno previden, pri teh zadevah, ko ne veš kdo se skriva na drugi strani ekrana.

Da bi se mi prikazal na domačih vratih...ja upam da ne, ker o meni ne ve drugo kot to kako mi je ime in tel. št.

clock-img

27.02.2008, 12:37

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

IZVIRNO SPOROČILO: Polona31

Nikoli se mi ni zdelo pretiravanje, če nekdo opozarja na nevarnosti!! Je pa res da mora biti človek skrajno previden, pri teh zadevah, ko ne veš kdo se skriva na drugi strani ekrana.

Da bi se mi prikazal na domačih vratih...ja upam da ne, ker o meni ne ve drugo kot to kako mi je ime in tel. št.

tudi jaz upam, da ne.

je pa pogosto ime in tel številka povsem dovolj, da nekoga najdeš.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

clock-img

27.02.2008, 12:44

clock-img

gojska

pencil-img

1128

kaj se je fino zaj...........................user posted image user posted image user posted image user posted image
bod vesela, da ti ga ni treba niti videt

clock-img

27.02.2008, 12:53

clock-img

Polona31

pencil-img

403

Ja fino mu je uspelo zaj... Je mislil da bo imel več želez v ognju, pa je revček pomešal številke, potem je bil pa kriv nečak, pa sigurno ja...

clock-img

27.02.2008, 12:57

clock-img

pijja

pencil-img

356

je pa pogosto ime in tel številka povsem dovolj, da nekoga najdeš.

To je res ,na žalostuser posted image

Če je kakšen tak frčifirič bo hitro odnehal,če pa kakšen manijak ,ti lahko pa ornk zagreni življenjeuser posted image Upam da ga boš srečno skenslalauser posted image

Takšni, kot smo bili včeraj, nismo danes in tudi jutri ne bomo

clock-img

27.02.2008, 13:26

clock-img

Polona31

pencil-img

403

Upam da ne bo mir, ker danes ni še nič klical, niti sms-a ni nobenega več. Napisal je samo mail, da je raje sam kot pa z nekom takšnim kot sem. O.K. meni je prav. Pa saj ne bo sam bo že našel kakšno da se bo crkljal, samo da ne bos spet številk pomešal, ker potem...ne bo cartanja ne pri eni ne pri dtrugi.

clock-img

27.02.2008, 13:29

clock-img

pijja

pencil-img

356

Ja, tako se pa ven vlečejo user posted image

clock-img

27.02.2008, 15:07

clock-img

ellie

pencil-img

1403

Mi je poznana zgodba...sicer nisem dobila smsa, ki ne bi bil meni namenjen...ampak glede na celotno situacijo se vidi, da bi tip pač rad sedel na večih stolčkih. Moj nasvet je čimbolj stran od njega...ker to se ne bo spremenilo.

lp

clock-img

27.02.2008, 15:42

clock-img

Polona31

pencil-img

403

Ja se strinjam ja...sem mislila da bo mir, vendar je spet klical in klical ker se nisem ogalsila, je poslal SMS v katerem pravi da je zelo razočaran. Ja saj je lahko, ker ni bil dovolj prebrisan.

clock-img

27.02.2008, 15:47

clock-img

pijja

pencil-img

356

Joj upam da mu ne odgovoriš nazajuser posted image

Potem bo imel še večje veselje

clock-img

27.02.2008, 16:07

clock-img

Polona31

pencil-img

403

ne ne popolnoma ga ignoriram. če bi odgovarjala, potem bi reagirala in to bi mu dalo energijo oz. upanje da sem mogoče le tako zelo neumna, sama...in nasedla izgovoru.
Saj kar ne morem verjeti, da je tako "nepazljiv" da je zamešal št. in da si je potem še upal izgovrajati. Nekateri pa res mislijo da smo ženske neumne do neskočnosti.

clock-img

27.02.2008, 16:09

clock-img

pijja

pencil-img

356

Ene pač nasedejo,in prav take išče ta dec.user posted image

clock-img

01.03.2008, 17:53

clock-img

skrivnost

pencil-img

229

Tok jih ma revez da je vse pomesu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NE NASEDI MU!!!!!

clock-img

03.03.2008, 22:53

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

meni pa ena stvar tu ne gre v glavo.A sta vidva par?Kje pa piše da mora bit samo eni zvest.če se še sploh videla nista?user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

03.03.2008, 23:07

clock-img

Kepica83

pencil-img

2921

se strinjam z Saraya!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem