IZVIRNO SPOROČILO: altati
Remy, a pa bi ti nujno morala delati v tujini? Jaz na tvojem mestu ne bi. Ali pa samo par uric tedensko, nikakor ne fulll time job.
Kaj pa Nova Zelandija? To je moja sanjska destinacija
.
Odvisno od financ- bi pa delala, ker bi potem, ko bom prišla nazaj in bom stara že 29,30 let imela vsaj neke izkušnje kar se službe tiče (pa če mi uspe delati v kliniki, pa tudi če zastonj nekaj časa, bi imela pri nas ful šanse dobiti delo v kliniki

)- ne vem, nisem še bila na razgovoru za službo, ampak mi je nekak bedno, da bi na vprašanje o delovnih izkušnjah, odgovorila, da jih pri 30 še nimam

- ne vem, mogoče samo jaz kompliciram?!
Destinacija je pa predvsem odvisna od tega, kje bi S. dobil delo, bi pa malo vseeno gledala na to, da v tisti državi priznajo našo diplomo (ker povsod je ne), ja Nova Zelandija je pa tako raj za veterinarje, samo ne vem, če ima moj kaj šanse dobiti postdoktorsko pozicijo tam!!!
Kar se moje družine tiče: mogoče bi bilo dobro, da grem......da končno zaživimo po svoje, brez vtikanja....vseh!
Strah me je, da ko bom enkrat tam, da ne bom dobila službe in da bom preveč pogrešala domače in prijatelje (no hvala bogu za rr in internet

)bi postala tečna, zamorjena in bi hotela domov!