cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Če ste same v avtu...

clock-img

28.02.2008, 17:23

clock-img

mami_miki

pencil-img

1723

jaz ga ne upam samega pustit, ga vzamem s sabo, kar v naročju, če je krajša pot...

clock-img

28.02.2008, 22:20

clock-img

ŠpelaP

pencil-img

1180

Vedno ju vzamem s sabo. Nikoli ju ne pustim sama v avtu.
Otroka pustiti samega v avtomobilu brez nadzora je pri nas (v SLO) kaznivo dejanje. Tako kot tudi ne smete imeti odklenjenih vrat avta ali odprte šipe, če avto ni pod vašim nadzorom. Vas lahko štrafajo!

clock-img

29.02.2008, 00:25

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

Za tankanje in posledično plačevanje bencina pač izberem Petrol in plačam na njihovem samopostežnem terminalu (Petromatu) - tega pa najdeš skoraj v vsakem kraju po Sloveniji. Prijazno mamicam in otrokom. user posted image

Za ostale opravke/nakupe vzamem otroka vedno zraven.

clock-img

29.02.2008, 10:03

clock-img

Jo@n

pencil-img

1727

IZVIRNO SPOROČILO: ŠpelaP

Vedno ju vzamem s sabo. Nikoli ju ne pustim sama v avtu.
Otroka pustiti samega v avtomobilu brez nadzora je pri nas (v SLO) kaznivo dejanje. Tako kot tudi ne smete imeti odklenjenih vrat avta ali odprte šipe, če avto ni pod vašim nadzorom. Vas lahko štrafajo!

No, kaznivo dejanje ravno ni (težko bi rekli da gre že za zanemarjanje mladoletne osebe), prekršek je pa že...

Pa brez zamere, lp Joan

clock-img

29.02.2008, 10:49

clock-img

ŠpelaP

pencil-img

1180

Ja, sem se narobe izrazila.user posted image user posted image Se opravičujem, ker širim krivo vero.
Je prekršek, za katerega se lahko plača kazen!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem