writing-img

RE: November 2006 - 3. del

clock-img

07.03.2008, 20:32

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

hehe user posted image , še luč sem posebej slikala ,... bom poiskala slike na cd-ju pa jih enkrat dala gor  spet user posted image

Zdaj semi nekaj svita, ampak čist malo. Kar š 1x nalepi slikice, plis. user posted image  A to sobico ima Zala v hiški?

ja, v hiški.user posted image , jutri bo spet spala v svoji sobici user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

clock-img

07.03.2008, 20:41

clock-img

max81

pencil-img

3273

ja Zamima tud jest si želim da bi bil cenejša od 1400 ojrovuser posted image

clock-img

07.03.2008, 20:42

clock-img

urška76

pencil-img

2569

Čer čveke. A morte nadoknadt za dopoldne, ko ste štrajkale user posted image
Mi smo se popoldne mal potepal, smo šli do naših, da je mala lažje preživela. Se ji vid, da me je že naveličana. Sam prejle me pa tud na wc ni spustila, sem mogla bit ob njej, dokler ni zaspala. Me je Žiga vmes mal zamenjal, pa je bil tak jok. user posted image
Max kako si? A že navijamo za lahek porod? Boga Nika! Dej ji enga lubčka v Mihovem imenu, da se bo hitrej pocajtala.

clock-img

07.03.2008, 20:49

clock-img

krfjolca

pencil-img

3003

Mi pa o otroški sobi še nismo razmišljali. Preden bo klinčeva podstreha izdelana, bo verjetno že kar mladinsko rabil. user posted image
Bova pa dala noter vse po meri, ker je mansarda. Je že zrisano, pa jo bomo verjetno kar sami doma izdelali. (Ko imamo pa mojstre za vse. Tast se loti čisto vsega - sami bomo naredili okrogle stopnice, omare, vse. Trenutno izdelujejo mizice s stolčki.)

So pa ta teden končno začeli stene postavljat. Elektrika bo kmalu fertik (tudi vse sami delajo, ker so mnenja, da bi električarji vse zafušali user posted image . Saj imajo prav user posted image .), drug teden pride svetovalec za klimo, da se še to napelje, potem se bodo pa še ostale stene gor dale. Upam, da bo čimprej.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

clock-img

07.03.2008, 20:50

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

Te otroške sobe so res kjut. Sploh tiste, kjer so po dve postelje v sobi so zadeli v polno - dobro izkoriščen prostor, funkcionalno in lepo. user posted image
Komaj čakam da se losamo tega stanovanja...jaz bi hiško. Ja, še prej treba najt parcelo user posted image .

clock-img

07.03.2008, 21:01

clock-img

krfjolca

pencil-img

3003

Ja, jaz bi tudi hiško imela. Ampak vsaj par let se še ne nameravam v to vreč. Bi rada vsaj 5 let uživala brez kreditov in stiskanja. Pa da si privoščimo kako potovanje, smučanje in podobno.

BTW, sem imela pa prejle prometno nesrečo. user posted image  En se mi je v rito zaletu na križišču. Imam rahlo počen odbijač. Sicer ni panike, samo tamau se je pa malo ustrašil, sem ga imela zadaj. Tako da sem samo pobrala podatke in hitro šla - je izgledal zelo prijazen fant, tako da sem šla na zaupanje. user posted image  Upam, da se nisem uštela. Sicer mi za mojo kripo bolj ali manj dol visi, ampak vseeno.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

clock-img

07.03.2008, 21:02

clock-img

urška76

pencil-img

2569

Mi bomo mel tud kar takoj mladinske sobice. Sej še vsaj dve leti ne bomo v Domžalah, pa pol takoj itak ne bo denarja za čisto novo opremo povsod, pa bomo mal kombiniral. Miha ma že zdej pojstlo veliko 120x200, pa kako omaro za cunje in eno za knjige pa kak zaboj igrač. No pa pisalno bo že rabil, ker bo že v šoli. Pol pa počas enkrat orng sobica. Pa itak mormo vidt, če se bomo še za enega člana odločl, da bomo vidl kakega spola bo, da vemo v kateri sobi rabimo dve postelji user posted image . Aja a sem že omenila, da bi Miha mel še enega dojenčka, k on bi imel bratca user posted image . Zdej je treba sam še očija naštimat.

clock-img

07.03.2008, 21:03

clock-img

urška76

pencil-img

2569

Ojoj krfjolca. Bogi Anžetko, še dobr, da ni blo hujšega. Pleh se že popravi.

clock-img

07.03.2008, 21:05

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

joj krfjolca, groza user posted image , samo, da sta vidva cela user posted image

clock-img

07.03.2008, 21:07

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

Krfjolca, samo da ni kaj hujšega.

Urška, alo v akcijo. Mogoče še za las ujameš november 2008 user posted image

clock-img

07.03.2008, 21:11

clock-img

urška76

pencil-img

2569

nene nenenene neše user posted image
Bo treba prej mireno odstrant. Pa tud če bo še ta tretji, bo pol k se bo že vidlo, da se selimo v Domžale pred porodom. K tuki k sva zdele pa res nimam prostora še za enega user posted image . Že ta dva k ju imam sta mi včasih mal preveč, ko se mi podita pod nogami. user posted image

clock-img

07.03.2008, 21:17

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

IZVIRNO SPOROČILO: urška76

nene nenenene neše user posted image
Bo treba prej mireno odstrant. Pa tud če bo še ta tretji, bo pol k se bo že vidlo, da se selimo v Domžale pred porodom. K tuki k sva zdele pa res nimam prostora še za enega user posted image . Že ta dva k ju imam sta mi včasih mal preveč, ko se mi podita pod nogami. user posted image

No, pol si pa ti kandidatka za leto 2010 user posted image

clock-img

07.03.2008, 21:24

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

Punce, jaz vas zapuščam. Mirno noč vsem. Upam, da luna ne bo nagajala našim user posted image

Nočko.

clock-img

08.03.2008, 06:37

clock-img

Anonimen

user posted image Dobro jutro!

Bedimo že od 5.30. user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.03.2008, 06:45

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

Dobro jutro. Mi tudi že bedimo. Neja je na kahli in gleda Telebajske na TIJIu.
Kmalu se spokamo in gremo na pot. Neja in moj k tašči, jaz pa  k frizerju.
Lep dan. Se beremo še kaj zvečer.

clock-img

08.03.2008, 08:19

clock-img

Nogavica

pencil-img

3170

Jutro!

Živa je tudi že pogledala Telebajske, zdaj pa z atijem zajtrkujeta.
Jaz sem pa malo smrkava. user posted image  Zunaj dežuje, upam, da bo do 11h nehalo, ko gremo ven.

Punce, čestitke ob dnevu žena!  user posted image  user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

clock-img

08.03.2008, 08:37

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

da vas pozdravim, in vam zaželim lep praznik žena! user posted image user posted image ,... se zvečer javim - upam vsaj, ne vem če mi net sploh še dela doma, tak dolgo ga že nisem uporabljala tam,... nazadnje je nekaj hecal, se ni hotla zveza vzpostavit,... sicer imam pa nekaj profijev kar se tiče računalnikov v ulici, pa bom poklicala koga na pomoč user posted image

Lep dan vsem,... midve greva domov za vikend user posted image .

Še to: Zala se je zbudila totalno nerazpoložena - polna luna? user posted image user posted image

papa

clock-img

08.03.2008, 10:41

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

wiii, ne morem verjet, internet dela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.03.2008, 11:04

clock-img

Anonimen

user posted image

Lep dan in lep vikend vsem!

clock-img

08.03.2008, 11:44

clock-img

max81

pencil-img

3273

Dan.....lep praznik vsem bejbeuser posted image user posted image user posted image

kva so danes vsi pajacki nekam sitni...naša je tud že od zjutri vsa tečna, pa kr skoz se neki prevrača, pol se pa prov histeričn dereuser posted image user posted image    mislim, da je definitivno luna...sej jestuser posted image  sem pa tud danes vsa čudna,matra me nč ne...sam noge mam tko čudn težkeuser posted image ......tko mala miška je končno zaspala in upam na malo miruuser posted image
Urška, hvala za poljubčke, jih vrača nazajuser posted image
krfjolca sam da sta ok, pleh se bo že popravuuser posted image
u madona Aja1 je pa danes nekm zgodi vstala zarad  frizerjauser posted image user posted image

ja sej mi2 sva pa danes vstali okol pol osmih, sva pofruštkali, jest popila kavico..pol sva pa šibali na pošto pa v štacuno in je kr pasalo malo svežega zraka.......tastaruser posted image  je na šiht in sploh ne vem kdaj bo danes prišel dam, tko da bomo za kosilo danes kr torteline z omako in siromuser posted image

zdejle grem pa jest tud mal okice počituser posted image

clock-img

08.03.2008, 16:44

clock-img

max81

pencil-img

3273

babe pejte nekam....kje ste vse????????

tkole pa še ankol niste štrajkaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , a maste vse lep vreme al kajuser posted image user posted image user posted image

clock-img

08.03.2008, 17:18

clock-img

Nogavica

pencil-img

3170

IZVIRNO SPOROČILO: max81

tkole pa še ankol niste štrajkaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , a maste vse lep vreme al kajuser posted image user posted image user posted image

Mi imamo čistilno akcijo. Ker nismo pridni vsak dan sproti, pač moramo kak dan celo popoldne pucanja in pospravljanja usekat.

Živa ma je tako razkurila med previjanjem, ker se ni pustila obleči, da zdaj skače samo v plenici in bodiju okrog. Smrklja.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

clock-img

08.03.2008, 19:22

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

u madona Aja1 je pa danes nekm zgodi vstala zarad  frizerjauser posted image user posted image  

Aja1 zmeraj tako zgodaj vstane user posted image

Dober večer bejbe.

Vračam čestitke ob dnevu žena. Upam, da ste preživele lep dan. user posted image

BTW - imam novo frizuro user posted image . Sem kar rjava z 10 cm krajšimi lasmi. Moj pravi, da mi bolj paše user posted image . Itak, saj sem bila že čist nikakva user posted image user posted image

clock-img

08.03.2008, 21:21

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

večer user posted image

Aja1, super za frizurco user posted image ,... mene pa mišice na nogah bolijo pa nimam pojma od česa user posted image

clock-img

08.03.2008, 21:43

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

sem bila ceeeel dan busy oprosti user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem