writing-img

RE: November 2006 - 3. del

clock-img

17.10.2008, 18:06

clock-img

Pikapolonica_

pencil-img

1395

Vse najboljše Val!

No, tudi mi že sicer delamo na drugemu, upali pa bomo čez kakšen teden, če bo ali ne.
Ravnokar smo tudi mi našli igračo, s katero se zamoti vsaj 10minut.user posted image Sem mu kupila tisti Black&Deckerjev komplet orodja, kjer vse dejansko dela, se pravi se vrti in gumbki se prestavljajo in sedaj se prestolonaslednik igra z električnim izvijačom, mašino po domače. Mi je že popravil user posted image tisklanik (se pravi, odlomil en del, ki hvala bogu ni ključnega pomena) v pisarni, sedaj se je pa ravnokar lotil omare v dnevni sobi. Ampak mir pa je in samo vrtenje se sliši user posted image In če bo delovalo kakšen dan, je vredno vsakega centauser posted image

Drugače pa danes že celi dan hodi naokoli z mojimi veržimicami. Bolj redek unikat je, bolj mu je všeč, tako da okus vsekakor ima. Po mamici sevedauser posted image user posted image

Imate kakšno idejo za večerjo?

< Sporočilo je popravil Pikapolonica_ -- 17.10.2008 18:07:44 >

clock-img

17.10.2008, 19:59

clock-img

malilump

pencil-img

432

Hvala punce....user posted image

Jap, pa smo stari 2 leti...v vrtcu se je imel prav luštno, potem sem ga pa zbasala v avto in sva šla v šoping...pa je bil tako zbirčen...od cotk si je samo eno srajčko izbral, igrače je sicer malo bolj gledal, na koncu je izbral black&deckerjevo motorko (je reku, da bo dediju pomagal žagat)...user posted image

Jutri gremo pa praznovat k sestri v Lj....včeraj smo bili sami (babi, dedi in midva z Valom), jutri nas bo pa malce več, pa še našega najnovejšega člana bomo malce zapili...user posted image

No v glavnem, dogaja se nama kar veliko...zdaj grem pa pod tuš in kmalu spat, ker sem kar utrujena...

Lep vikend pa se kaj tipkamo...

Val - 16.10.2006
Neva - 27.3.2013

clock-img

17.10.2008, 20:55

clock-img

max81

pencil-img

3273

iiiiiiiiiiiii sezona rojstnih dnevov je odprtauser posted image user posted image ...malilump in Val...čestitke za 2. svečkico

clock-img

17.10.2008, 20:58

clock-img

max81

pencil-img

3273

vidim, da zadnje dni zelo malo čvekate....Zamima tako ali tako uživauser posted image user posted image ..in prav je tako

no mi 3je smo se danes potepali, pa na obisk smo šli h kolegici in moji bodoči snahiuser posted image user posted image user posted image ...tavelka punčara se je šla pa danes kopat  s sestično, teto in mamo

pa naročit smo šli sušilca, res upam, da nam bo služil, ker se bliža sezona nesušenja perilauser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.10.2008, 08:57

clock-img

Pikapolonica_

pencil-img

1395

Sušilec je super zadeva user posted image user posted image user posted image Pa 9kg pralni stroj tudiuser posted image

clock-img

18.10.2008, 09:17

clock-img

max81

pencil-img

3273

IZVIRNO SPOROČILO: Pikapolonica_

Sušilec je super zadeva user posted image user posted image user posted image Pa 9kg pralni stroj tudiuser posted image

predvidevam, da ga mate doma...a se stvari kej skrčijo?????...edino to me mal skrbi

clock-img

18.10.2008, 09:21

clock-img

max81

pencil-img

3273

drugače pa dobro jutro

kot ponavadi mi3 je samevamo, ker je ati na šihtu, mala je glih kar pofruštkala in pravi mami mami roke mijat mijatuser posted image user posted image user posted image user posted image

jest pa kofetkam in jem ene piškote iz hoferja z oreščki in se ful dobriuser posted image user posted image

joj pol se bom pa spet sekirala...morm še dobre 3 kilce dol dobit...zdej se gibljejo od 57-58kg....rada bi jih melA TM okol 55, če mi bo rataluser posted image user posted image user posted image

clock-img

18.10.2008, 09:22

clock-img

max81

pencil-img

3273

Aja1 a maš komp že zrihtan...dejmo dejmo, tuki november samevauser posted image

clock-img

18.10.2008, 09:23

clock-img

max81

pencil-img

3273

ja no sama s sabo se pa ne bom pogovarjalauser posted image user posted image user posted image

clock-img

18.10.2008, 12:29

clock-img

krfjolca

pencil-img

3003

Uf, nam se je pa sušilec ravno pokvaril user posted image . Spet bo likanja, da se ven ne bom videla. Če sušim s sušilcem, mi 3/4 cunj ni treba likati, samo zložim. Razen kake srajce in hlače. Meni se še ni nič skrčilo, res pa ne dajem noter prav občutljivih stvari. Zdaj pa čakam, da se bo kdo spomnil poklicati serviserja. Čeprav bi bilo bolje kar novega kupit, ker se nonstop kvari. Saj pomojem sem jaz kriva, ker sem štiri runde sušila eno za drugo, tako da je verjetno šel grelec ... Sam pššššt user posted image .

Kaj kuhate danes? Mi smo se odločili za enolončnico.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

clock-img

18.10.2008, 12:57

clock-img

majas

pencil-img

3393

Tudi jaz imam sušilca... ne bi mogla brez njega, sploh v zimskem času. Pa cote, sploh brisače so tak fajn mehke.

Jaz kuham juhico, zrezke v gobovi omaki in kruhove cmoke... čakam da moj pride.

Zunaj se pokazal sonček-prav paše da je vikend lep. Kopalnica pa se že fugira. Še malo... komaj čakam,,, pa čeprav me čaka gooora pucanja in pospravljanja.

Lep vikend.

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

clock-img

18.10.2008, 12:58

clock-img

majas

pencil-img

3393

še ma katera link, da si malo pogledam datume roj.dnevov...naših lumpov user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

clock-img

20.10.2008, 08:34

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

Daaan user posted image

včeraj proti večeru smo prispeli z dopustka,... ja vse lepo hitro mine user posted image ,... no imeli smo se čudovito, ko mi bo bom nalepila par fotk v album,... včeraj sem se do polnoči zafrkavala s fotkami, se mi je cela zmeda nardila user posted image , prvič pa zadnjič sem nastavljala datum in uro na fotoaparatu user posted image

No zdaj grem pa kavico pit,... user posted image , dobro jutro vsem

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

clock-img

20.10.2008, 08:41

clock-img

max81

pencil-img

3273

oooo Zamima helovvvvuser posted image

za prebrat ne boš imela ravno velikouser posted image , smo bile zelo slabe čvekeuser posted image

pri nas je svinjsko mrazzzz, sem bila par minutk pred hišo, pa se mi je skoraj zanohtalo...no sedaj pijem kavico in zelo pašeuser posted image

tastar gre zdejle na šiht...tavelka čmrla, pa učeraj popoldan ni šla spat in ne morem verjet, da še kr spi.....no nč večuser posted image user posted image

clock-img

20.10.2008, 09:05

clock-img

max81

pencil-img

3273

user posted image user posted image user posted image  tamali dirka po dnevni, no v bistvu mal polira...se slini in lepo za seboj vse pobrišeuser posted image user posted image ...a ni pridenuser posted image user posted image user posted image .....čmrla je, mami pa še kr kofetka..kakšna slaba razvadauser posted image

clock-img

20.10.2008, 10:44

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

max imaš pridne otročke user posted image , moja je pa v vrtcu-pridna, upam vsaj user posted image , mami pa tud še kar kofetka, user posted image pa danes doma nekaj počne, še sama ne vem kaj, mu dam malo za dihat, zdaj ko naju je 4 dni prenašal user posted image

< Sporočilo je popravil Zamima -- 20.10.2008 10:47:18 >

clock-img

20.10.2008, 11:56

clock-img

Žiga

pencil-img

535

Sem bil kregan, da se nič ne oglasim... user posted image

Pa bom dal nekaj za razvedrilo...

Klik: Bejbi, kva ti bom delu... user posted image user posted image user posted image

LP
Ž.

clock-img

20.10.2008, 12:35

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Dan!

Max, si se lepo pogovorila sama s sabo?user posted image user posted image user posted image

Jaz končno nisem več samohranilka. Jeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image  Čeprav so dnevi kar hitro minili. Malo smo se s puncami potepale, pa je šlo!

Jaz pa nimam sušilca. Ga nimam kam dat user posted image  Tako da imam stojalo celo zimo v dnevni, kar mi gre res na živce. Klavir, Mersad Berber na steni in stojalo s cunjami zraven... Ampak, ne gre drugače!

Zamima, čakam na geslo...

Krfjolca, čestitke za brcike. A ime imate že zbrano?user posted image

Za katero je pa treba navijat?

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

clock-img

20.10.2008, 15:55

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

IZVIRNO SPOROČILO: viv

Zamima, čakam na geslo...

evo poslano, če katera ni dobila naj mi javi na ZS user posted image

clock-img

20.10.2008, 20:47

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

Evo mene spet na liniji user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.10.2008, 20:48

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

Zamima, kako naj vidim tvoj album? Če kliknem tvoj album vidim samo čopko in plusek user posted image

clock-img

20.10.2008, 20:56

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

Aja1, bom poslala še tebi povezavo. user posted image Možno, da je nisem, malo sem zmedena s temi novimi albumi user posted image

clock-img

20.10.2008, 20:59

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

ali pa ZS poglej user posted image , zdaj sem ti še povezavo poslala

clock-img

20.10.2008, 21:07

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

Zdaj je pa odprlo. Prej link ni bil aktiven.  Te prenove forumov mi niso všeč. Mamina čvekalnica je tudi čist drugačna user posted image .

Ja, so pa super lepe slikice. Se vidi, da ste uživali in da vsi izžarevate srečo user posted image

clock-img

20.10.2008, 21:09

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

Pa vse najboljše Valu (malo z zamudo).

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem