IZVIRNO SPOROČILO: atanja
še vedno ne vem ali na koncu boli ali ne. Ajde povejte
Ne morem ti natančno definirat te bolečine, ki dejansko to ni. Je pa ogromen pritisk in niti nočem vedet, kako to je, kot je recimo opisala Krfjolca, da kar trga. Čutiš pritisk in potiskaš in veš da moraš potiskat, in še kar pritiska, ti bi pa nehal

Saj si izčrpan, ampak recimo ko je babica prerezala pri meni predsredek /ne vem zakaj ga je, al je poknil, sam meni se zdi, da ga je prerezala/ me recimo ni nič bolelo in tega sploh nisem čutila. se pa izjemno spomnem, da je bilo ful olajšanje in razlika med popadki pred in po ea. V bistvu so to takšno občutki, ki jih je dejansko težko opisati. V glavnem jaz brez ea ne grem roditi.
Edino na kar se pripravi (mogoče v glavi naštudiraj eno sprostitveno tehniko) je vstavljanje katetra. Aja, pa ne pozabi it podpisat unih papirjev, da se strinjaš z vsemi njihovimi pogoji in da si seznanjena s tveganjem (tukaj bi te rada opozorila, da vsaj 6-8h po porodu nikakor ne vstajaj! Znanka je zaradi tega, ker je šla na wc potem fasala močne migrene, ki so trajale 3m nonstop - tako da se drži zdravnikovih navodil.)
Nika, vse najboljše
Zamima, pa pojej kakšen probiotični izdelek več na dan, da se znova vzpostavi ravnovesje v črevesju in obnovi črevesna flora.
< Sporočilo je popravil Pikapolonica_ -- 6.11.2008 21:59:24 >