IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica
Potem sem nameravala narediti liker, ampak ne vem, kje bi dobila lepe male steklenice. Greva v ponedeljek v akcijo in mogoče kaj najdeva.
Sem prej gledala na strani od Prometeja imajo ene za 2€, sanm ne vem kok so velike. Drgač sem pa jest kupla take deci stekleničke v sparu. So jih mel v kompletu po štiri. V lj jih imajo še v BTC-ju v Levčku (trgovini z stvarmi za ustvarjanje in slikanje). Tko, da verrjetn jih boš tud v Mb kje našla.
Mi tud še nimamo ta velike smrekice. Upam, da bo jutri mali kaj bolši, pa bomo lahko pripravil prostor za darila, ki jih bo itak šele dedek Mraz prinesel

.
Aja mi smo za Miha in njegovega bratranca kupili
moon sand Za Miha grad, za nečaka pa kmetijo. Majo ga pa pr nas v trgovini Toylet (sem gledala na njihovi spletni strani, sam ti je najbližje v Lj ali Ce). Pa eno garnituro gasilcev bo dobil Miha še za povrh, k je bli glih znižanje v Beybi centru. Špela bo dobila ene kocke za sestavljat (stil puzlov), in pa voziček marelo za dojenčke (je bil tud v akciji

)
Drgač pa vedno prav pride kaka knjigica. Našadva bosta dobila še koledar z ilustracijami Jelke Raichman, pa kake puzle pr naših dveh tud zmeri padejo na plodna tla. Za 5-letno punco ne boš falila s kakšnimi Winxicami. Če se še kaj spomnim pa še napišem.