IZVIRNO SPOROČILO: urška76
Dan!
Zamima vzemi to kot jutranjo teloadbo
, sam je pa res, da v dežju pa v vetru pa ni nč prijetno tok daleč hodit. Je pa težko za malčka, ko se ravno navadi na eno okolje, pa ga mora spet menjat. A sta vidve že na svojem, ali sta še pri starših? Da je ne boš čez eno leto spet prepisovala, k to je pa matranje otročka. Kaj pa oranžne žabice si najdla?
Ja, saj zaenkrat jemljem to kot jutranjo telovadbo

. Ne, dež, veter pa vse ostalo pa čez glavni most ni ravno prijetno

.
Urška, v ta vrtec sem jo vpisala samo zato, ker drugje v moji bližini ni bilo prostora za tamalo (med letom), jaz sem pa začela iskat službo in kamorkoli pač prideš na razgovor te vprašajo za varstvo, pa tudi če te ne vprašajo varstvo pač moraš imeti in jaz je nimam kam dat, mojadva še oba delata, Miha ni imel nobenga več.
Sva še pri mojih, ker nama finančno ne bi zneslo, oz. bi zneslo za položnice in tanujno hrano, pol bi pa si lahko žvižgali

, trenutno nama je zdaj sigurno lepše. Ko bom pa dobila službo pa se bova selili

.
Prepisala je ne bom več, če dobim vrtec blizu mojih staršev, ko se bova preselili bova samo 4km stran od njih in če se bom jaz (najverjetneje se bom morala) vozila v službo z avtom, mi bo to mimogrede.
Oranžne žabe - bom uporabila bež, pa oranžno majčko

.
Midve sva s sprehoda,...

Kak je lepo zunaj, ne moreš verjet, samo malo preveč spet piha,...
Zdaj me je pa en lep mail pričakal v mailboxu

.