IZVIRNO SPOROČILO: Žabika
draja: Mogoče pa Živi zjutraj ne paše jesti; kar nekaj odraslih poznam, ki do 12h niti grižljaja ne dajo v usta. Tako da, če bi bila lačna, bi verjetno jedla.
no sej, ena takih sem jaz

. Samo kavo rabim zjutraj, drugega do kosila nič.
Zdaj sem poenostavila - ji dam en piškot v roko, pa če ga kaj poje ga, drugače pa tudi ok. Ponavadi pa ga ima še celega ko prideva v vrtec, tam pa ga tud ziher nima časa jest.
Čez vikend pa ji tudi ne damo takoj zajtrka ko vstane, ampak mine vsaj pol ure, še večkrat pa celo ura. Pije pa vedno malo čaja, ko vstane.
Spanje vidim, da se je kar nekaj otročkom pokvarilo spanje. Pri nas je bilo s spanjem že precej bolje, že skoraj fantastično, saj se je zbudila le parkrat na noč in takoj nazaj zaspala, zdaj pa je od petka spet prava katastrofa. Zbuja se na pol ure ali še manj, vmes bedi kakšne 2,3 ure skupaj,... Skratka grozno!
Risanke pri nas so postale kar zanimive. A to ste z neta zvlekle risanke dol al ste original CD-je kupile? Mi še nimamo nobenega, tko da smo odvisni od Živ Žava in večerne risanke

.
Kati tale varuška ima pa res mal čudne

. Verjamem, da je težko nekomu dokaj neznanemu zaupat otroka, ampak če ni druge možnosti varstva je pač treba. Se popolnoma strinjam, da morata imeti tudi kaj časa zase. Pa osebno bi raje zaupala otroka mlajši punic, študentki, kot pa neki starejši gospe, razen če bi jo poznala. Ne vem zakaj, ampak tako bi jaz ravnala.
Vrtec vsem, ki se uvajate želim, da vam tale obdobje hitro mine. Meni je takoooooo fajn zdaj, ko Živa kar steče v igralnico v naročje vzgojiteljice in me niti pogleda ne. Prav vsem privoščim ta občutek čim prej!