IZVIRNO SPOROČILO: erna14
jjasna-ti si pa cist v detektivske vode padla,kok si firbec
Za tole Anonimno jo sumi že pol RR-ja, a ne Tinaaja, Anja,...? Sam ona se ni še čist odločila, da pove katera je. No, ji dajmo še časa, upam sam da pove pred porodom.

Tolk, da se res prepričamo 100%, da je ona, da ne bomo koga po pomoti naredile noseče. Nisem pa tolk hud firbec, ampak se ne znate skrivat - ko preberem od katere anonimne vsaj 2 stavka takoj na sum vzamem katero, če je stil pisave isti, ali pa pozabijo kliknit na anonimna - a ne Tinaaja, pa pikapolo34 sem isto tko odkrila?
Še to sem hotla vprašat - kako gre kaj MoonEve in Luni?
skačica - Un seznam, ki sem ga dala od nosečk, so se vse javile, sam očitno ste npr. na Magor, bibi in podobne kar pozabile, ker se en javljajo pogosto sem gor.
spanje - A mi lahko poveste kolk vaši otroci spijo (čez noč in čez dan in koliko se zbujajo)? In kje spijo - v svoji sobici?
Ker tole z Juretom je res too much, ker se zbudi ene 100krat na noč in sem čist že fertik. Mož itak ne sliši, pa včasih Jure pikobaca k nama v posteljo čez njegovo glavo, pa ne ve in čuti nič

Stalno J. nekoga kliče - al vpije "jasa", "oči", ali pa išče "duda", al pa bi "pupu"... ej noro!
tinaaja - Moj trebušček je tolk velik, da bi ga težko kaml skrila.

Ampak je bil ogromen že takoj na začetku, sem se napihnila kot žaba!

No, tolk hudo velik ni, kot sem mislila, ko sem pred parimi dnevi srečala kolegico, ki je noseča malenskot več kot jaz, pa ima trebuh še enkrat večji.