writing-img

RE: Prigode marčkov in marčic 007

clock-img

18.11.2008, 10:05

clock-img

thaiss

pencil-img

6836

Jutro,

noč smo prespali brez dudeuser posted image user posted image

tinaaja jaz dajem Matii za kašelj smrekove vršičke in mu pomaga.Tefalova kuhinja v Sparu http://www.spar.si/spar/aktualnozakupce/svetigrac.htm

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

clock-img

18.11.2008, 10:20

clock-img

tinaaja

pencil-img

7450

Thx. ocitno sem slepa, ker sem ze iskala na sparovi strani, ampak sem samo letake pogledala.
Mislim, da bom kar uno ovalno izbrala. Sploh ce je ta sparova tok nizka user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

clock-img

18.11.2008, 10:25

clock-img

tinaaja

pencil-img

7450

Leclerc ima ful akcije na igrace.. no kao placas polno ceno, ampak dobis dobropis...
Lego tele, ki so na quelle 20€ so po 15,90 od tega imas 10% leclerc bona + 15% navrednost bona gre na kartico..
user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

clock-img

18.11.2008, 10:45

clock-img

thaiss

pencil-img

6836

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Leclerc ima ful akcije na igrace.. no kao placas polno ceno, ampak dobis dobropis...
Lego tele, ki so na quelle 20€ so po 15,90 od tega imas 10% leclerc bona + 15% navrednost bona gre na kartico.. 

in če nimaš kartice?

clock-img

18.11.2008, 10:51

clock-img

Sibil_

pencil-img

3508

Naročiš komu, ki jo ima?Kakšen pa je postopek za jo dobit?user posted image

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

clock-img

18.11.2008, 10:54

clock-img

thaiss

pencil-img

6836

IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR

Naročiš komu, ki jo ima?Kakšen pa je postopek za jo dobit?user posted image

allora bi me koštale???

clock-img

18.11.2008, 10:55

clock-img

erna14

pencil-img

2245

gres na info.iin jo takoj dobisuser posted image
thaiss-bravo za matiouser posted image user posted image user posted image ,sraka sla v penzijouser posted image user posted image user posted image .ce nimas kartice placas polno cenouser posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

clock-img

18.11.2008, 10:59

clock-img

thaiss

pencil-img

6836

sej jaz bi komu naročilauser posted image  zato me zanima kolko bi me stale

clock-img

18.11.2008, 11:15

clock-img

tinaaja

pencil-img

7450

Placas v vsakem primeru polno ceno. Ce nimas kartice, dobis na racunu dobropis **** % - odvisno od izdelka (ala spar). Ce imas kartico, dobis ****% dobropisa + ****% od dobropisa dodatno. Tko da koristis lahko dobropis ob naslednjem nakupu. Splaca se predvsem tistim, ki tam veckrat kupujejo.
Kartico pa kot je napisala erna dobis na informacijah, takoj in brez problema..

clock-img

18.11.2008, 12:01

clock-img

thaiss

pencil-img

6836

ampak za teh 16€ se mi splača jih uzet, ane??

clock-img

18.11.2008, 14:53

clock-img

erna14

pencil-img

2245

ja thaiss se ti splaca v en ornk soping pridt v lj,ala kati varianta in se veliiiiikoooo daril lahko nakupis z izgovorom da se splacauser posted image user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

clock-img

18.11.2008, 16:23

clock-img

amy26

pencil-img

3072

IZVIRNO SPOROČILO: erna14

ja thaiss se ti splaca v en ornk soping pridt v lj,ala kati varianta in se veliiiiikoooo daril lahko nakupis z izgovorom da se splacauser posted image user posted image

se strinjamuser posted image  ogromno igrač je v akciji

clock-img

18.11.2008, 16:49

clock-img

dskubin

pencil-img

2326

A imajo tako akcijo tudi za tamale Lego?

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

clock-img

18.11.2008, 16:53

clock-img

K_a_t_i

pencil-img

5246

http://www.e-leclerc.si/default-100.html?Katalog=236

klikni na celoten katalo v pdf obliki

Matia - bravo! user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

clock-img

18.11.2008, 17:09

clock-img

tinaaja

pencil-img

7450

IZVIRNO SPOROČILO: amy26

IZVIRNO SPOROČILO: erna14

se strinjamuser posted image  ogromno igrač je v akciji

pa vse je nujno met user posted image user posted image user posted image k ful prisparas user posted image user posted image
no, ce smo mal resni - ce si imel nekaj namen kupit in tukaj dobis dobropis v visini 25%, pol se res splaca user posted image

katalog ima 40mb mimgrede

clock-img

18.11.2008, 20:55

clock-img

cv105

pencil-img

891

čer po doooooooooooolgem času

berem še kar redno ... pišem pa ... user posted image

bravo Matia user posted image

pri nas vse po starem ... duda rules ... Maks je  fant in pol ... govori kot velik, obožuje glasbo, rad hodi v vrtec, najraje pa spi v mamini postelji ... user posted image  ... mami navdušenja s sinom NE deli ...

včeraj sva bila z možem v vrtcu na predavanju "Ali moj otrok potrebuje igrače in kakšne" ... zato vaše pisanje o novoletnih nakupih kar preskočim ... user posted image user posted image  ...

bodite pridni in zdravi in fajn ... do naslednjič

clock-img

19.11.2008, 14:18

clock-img

amy26

pencil-img

3072

a katera ve, če imajo v Intersparu Jarše na zalogi še kakšno kuhinjo tefal, na Viču nimajo baje dobijo, vsaj upam, danes sem bila  tam da jo kupim in žal sem šla praznih rokuser posted image  bo pa za oba otroka za Elo in Aleksa, Aleks ima v nedeljo RD zato moram čimprej kupiti.

clock-img

19.11.2008, 17:33

clock-img

K_a_t_i

pencil-img

5246

Erna, za v enosobno stanovanje je bomba! user posted image

Sam je fino tkole mal ideje zbirat - človk včasih sploh ne ve kaj vse majo user posted image . Drugač pa - avtomobile na elektriko majo večinoma radi otroci, ampak men se zdijo "prepasivni". Naš bo kr lepo trajbal (ko bo čas za to user posted image ).

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

clock-img

19.11.2008, 18:00

clock-img

A-N-J-A

pencil-img

2557

Ela in Bor sta pa dobila bratrančka Lovrotauser posted image user posted image user posted image !Je pravi dec 4200, pa nekaj in 55 velikuser posted image .

clock-img

19.11.2008, 18:19

clock-img

tinaaja

pencil-img

7450

IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A

Ela in Bor sta pa dobila bratrančka Lovrotauser posted image user posted image user posted image !Je pravi dec 4200, pa nekaj in 55 velikuser posted image .

halooo, to je bila pa brzina user posted image user posted image user posted image user posted image kapo dol pa se tak dec! cestitke!!!

clock-img

19.11.2008, 18:19

clock-img

tinaaja

pencil-img

7450

včeraj sva bila z možem v vrtcu na predavanju "Ali moj otrok potrebuje igrače in kakšne" .

jaz bi se malo poducila.. kaksen povzetek prosim user posted image

clock-img

19.11.2008, 18:23

clock-img

A-N-J-A

pencil-img

2557

IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A

halooo, to je bila pa brzina user posted image user posted image user posted image user posted image kapo dol pa se tak dec! cestitke!!!

A se ti zdi hitr, jaz sem hotla že ob dveh klicat, če bo kajuser posted image user posted image user posted image

clock-img

19.11.2008, 18:33

clock-img

tinaaja

pencil-img

7450

Pa so ji sprozili z vaginaleto al je sla direkt v porodno?

clock-img

19.11.2008, 18:43

clock-img

A-N-J-A

pencil-img

2557

Pa so ji sprozili z vaginaleto al je sla direkt v porodno?

Po mojem direkt v porodno, ker jo je na pregledu pogledal če je kaj odprta.
Vem sam da je rodila, še teže ne vem čist točne. Njen je reku da je luškan, ma črne lase, pa full jih ma, pa baje je blo kr hudo, ker prvo je rodila mim grede.
Kaj pa tvoja kolegica?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem