IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
me pa zvije, ko pomislim,da me 3-4 dni ne bo, ko bomo sli po dojencka
Tinaaja, tud jst ne vem kako bom preživela.

Pa sploh ne vem, če je smiselno, da me pride obiskat v P, ker pri miru itak ni in bo vse pretaknil in vem, da do drugih ni uvidevno. Pa še ko bi šel od mene bi bil pol še cel dan jok. Tako, da razmišljam, da sploh v P ne bi prišel, pa da grem jaz en dan prej domov? Ma ne vem...
Mleko in mlečni izdelki - Mi mleko itak pijemo še zjutraj in zvečer, včasih več kot 2dl, včasih pa samo en deci. Ampak solo mleko, ker kavak ni dober za v mleko, samo za po čokolinotu za posut je ok... Pa zvečer ima ponavadi na meniju kaj iz mleka - čokolino, gres, pa zjutraj je ponavadi kakšen jogurt ali pa puding. Pri nas je melko zakon.
Urla, en kup objemčkov. Naj naslednjič srček en, dva ali kolikor pač že, veselo tik-takata.
mleko ponoči - Moram še jaz napisat. Jure je imel tudi obdobja, ko je mleko pil tudi ponoči. Popil kolikor je mislil (prav veliko ne, tako da lačen ni bil) in zaspal nazaj. Potem ga je minilo samo od sebe. Je pa včeraj po kosilu, ko sem ga dajala spat hotel piti mleko in itak da sem popustila in mu ga prinesla. Kaj pa vem, včasih imajo ene hude pribliske
Anja - Uh, naš Jure je čist pomehkužen - no, po eni strani je dušica, da te kap in nežen fantek, po drugi strani pa razbojnik, da ga lahko iščeš. Zdi se mi, da bo problem, ker je preveč navezan name in navajen, da me ima zase 24ur na dan, ker sem doma z njim že od prvega dne, ko se je rodil.