Lan vse najboljše za 1. rojstni dan!!! In vse naj naj tudi tebi, Meaa!
MI smo spet noč prespali
. S parimi popravki dude in brez dojenja. Zakon...
IZVIRNO SPOROČILO: skačica
lejci- si lahko fajn hepi, ker se mala ponoči več ne doji. Naša se je zadnjo noč spet kar naprej priklapljala, če pa nisem bila na dosegu, se je pa drla kot da je ne vem kaj, skratka sem bila zjutraj spet čist adijo. Ne vem kaj jo matra, zobka ni nikjer, mogoče ta sprememba, da jo pustim v varstvu in grem.
To se je pri nas dogajalo cel mesec. Od vstopa v vrtec zelo intenzivno, tako da te popolnoma razumem.
Dobili smo tudi odločbo o plačilu in padli v 2. razred. Ni tok panike

.
CV, kosilo ob 12 je pa res prepozno. Pri nas se začnejo pripravljat od 10.45 naprej, odvisno od otrok. To s frutki pa še nisem slišala, pri nas pustijo kosilo, če kdo zaspi
Je pa danes prvič bila čisto sama tam in se ni nič igrala, samo po naročju in v svojemu vozičku...

Sej bo...
Se je pa v vrtcu naučila pit iz kozarca. Danes sem skor dol padla, ko sem jo vidla, kako zna, pa mi je moj povedal, da je to tam pobrala od drugih otrok. Sicer še mal poliva, ampak...
Danes sem ji kupila nove čevlje in copate, sem ugotovila, da revica nosi 2 številki premajhne. Groza... Copate sem vzela Superfit, čevlje pa Merrell, ma ni mehkejših. Ciciban se lahko skrije.