IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A
Jaz sem pa odtekla 30 min.(drugač je to zame fulll velik k sem danes drugič tekla)
.Bor je v vozičku zaspal,najprej me je full čuden gledu kaj tok sopiham za njim,pol ga je pa lokomotiva uspavala
.

bravo Anja
Tejčica tudi tvojemu čohcu Vidu sem se nasmejala, čeprav verjamem, da tebi ponoči ni bilo smešno

. Tile fantki so res bolj crkljivi kot naše pupe. Upam, da bo danes ponoči pozabil kako lepo mamica čoha.
Žabika ja Živi rata prehoditi tudi 3, 4 metre popolnoma sami, kar je več kot 10 korakov, samo ko vidiš kako stopica veš, da to le še ni prava hoja. Pa tako kot ti si želim, da vsaj še kak mesec ne bi shodila, ker ni dobro zanjo. Sploh ker je bila pozna s sedenjem in kobacanjem. Ampak punca bo pač sama presodila kdaj je ready

.
Lejci bravo Ines za poganjalca!!!! Živa se tudi zna sama peljati, ampak ji ni zanimivo. Njej je zakon tricikel in bi skoz rada da jo očka fura okol po stanovanju.
Urla bravo za kolesarjenje, malo manj za bolečo ritko

. Ampak športniki morajo marsikaj pretrpeti preden dosežejo vrhunske rezultate, tako da kar pogumno

.
Erna naša zgodnja ptica, lepo delaj!
Aja, naša punca spi že pol ure. Se je očitno odločila da spet rabi it dvakrat spat čez dan

.
Tai vse najboljše za prvo svečko!!!!
Čestitke tudi mamici in atiju!