Jaz cel dan hodim za brino z nekim futrom v roki da gdč nekaj poje...
a res

ne no............

kok si ti ena faconka,sm se ti prov nasmejala,pa saj men se zdi od brine kilaza cist ok

,a ves sej ce bi skoz za tabo nekdo letal z zlico in kroznikom tud nebi mogla skoz jest,jaz sem tud za tamalmu neki casa skoz nosila ma tud piskote,vse zivo sam da je jedu,pol sm se pa mal zamislna ce nebi blo bols da tam na 4 ure dobi obrok pa bo vsaj tist jedu....joj kok si ti lustna
draja-iiiiiiiii ma sej me lohk prides mal pogledat,sem pa jaz zadnc vidla odzad za tvojim blokom ja dda so rihtal,super se bova z tamalmu prsla igrat,

pa bravo ziva za vcerejsnje spanje in

za danasnjo nocko,boscek mali
urla-100000x hvala,a ves da sem jaz tamalmu sokce tiste kupla k jih mas ti za katjo sam pomarance ne mara,ti povem da je vcer spil 2 se prav 4 deci,joj sem bla tok vesela
anja-ma ne nisem nc pol vzela saj se dobr k sm cist pozabla da mam eno vetrovko njegovo doma in sm mu jo dons gor dala pa je bla cist prov.ma saj sploh nimajo nc pametnga.aja kofe si mi dolzna s ves?.....
nosecka-jaz sumim na tayo85?
naomi-zadnc sem eno vidla v merkatorju k je bla dost teb podobna no frizura pa to....pa sm mal gledala tko na eno oko al si mogoce to ti al nisi,pa se glede na to da je kati rekla da se naomi spreminja v naomi bi bla kar vrjetnost......
dajadada-hudo,boscek,revcek popihat malo lulija da ne bo bubalo pa dva lupcka na licka pa bo bols

in ja super da bo fantek

iiiiiii ti kar mal zavidam,jaz bi tud sam dokler ne bomo na svojem ne mislim nc nacrtvat no saj mogoce pa preseneti

.
mea-ma saj men se lan ni zdel nc predebu k smo se vidl v tusu pa ze takrat si rekla da je kao rekla da ma prevec kg,pa mi je bil cist tko normalno razvid otrocek mislm ma sej ne vejo kaj bi radi
encijan-ojoj boga ti in tvoj moz kok sta morala pretrpeti ampak najbolj pomembno je to da imata zdaj spelo in je zrava in se imate lepo,nad novim clanom pa nikar ne obupajte,ker ce ne boste probaval ne bosta nikoli vedela ali je varianta se za enega ali ne,tko da .............