Vozički: prijateljica kupuje voziček, pa se ne moreta odločit med Jane slalom pro, Quinny buzz 4 in Speedijem. Vsakemu kaj fali. Jaz sem itak za quinnyje. Kakšne so kej ocene tega ta novega buzza na 4 kolesa? Tinaaja??? Draja, a si ti našla kakšno pomanjkljivost pri Speediju?
Jane - kolegica jih je cist skur... da je blago zanic, njej se je takoj razmajal.... nimam osebne izkusnje.. Speedija bo draja komentirala. ce pa gledam Buzz4, pa bi raje pol bugabooja vzela, se mi zdi ziher boljsa varianta. Buzz4 je itak dokaj drag, s kosaro, ki jo itak rabis pa ne pride dost cenje.. Osebno bi se jaz odlocala zdaj edino med TFK buggster in Bugaboo.. Enega imamo

ta drugega pa (še) ne.
Barci, upam, da ne zbolis.. In da bo Neja dobro prenesla norice.. Morda je najboljs, da jih se Zan hitro fase, pa imate mimo

pravijo, da jih tusiraj parkrat na dan z mlacno vodo zaradi srbenja in pol samo pivnas otroka.
Amy, upam,da se tud pri vas hitro pocajtate..
Brini je danes prvic sploh prilezla svecka iz nosa.. Ampak samo ena

Pol je ni bil veco. Je pa mal slisat srklcek vcasih, ko diha, tko da je bila delezna dvojnega cisceja nosu pred spanjem, seveda naju je nagradila z ornk jokom, upranjem,.. skratka bogi matretiran otrok