cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Mi ne pričakujemo junija!!!

clock-img

09.06.2008, 15:24

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: spps

a to se pravi,da nisi rabla hodit na pregled?

Ja nisem šla, ker so se izcedki nehali. Bi šla iz finte vseeno, ampak ne najdem svoje zdravstvene kartice. Ta vikend me je pa začelo neki špikat in včeraj ali pa danes imam O. Torej imaš cikle dolge 25 dni, 10 dni imaš M in izcedke, potem pa je že ovulacija in pol si kmal spat v vložkih... ah ja...
Sem rekla,d a jo pač dolgo ne bo in je bilo njeno slovo malo daljše. user posted image

bara10 - čestitke! user posted image

clock-img

09.06.2008, 15:27

clock-img

spps

pencil-img

14046

IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena

IZVIRNO SPOROČILO: spps

a to se pravi,da nisi rabla hodit na pregled?

Ja nisem šla, ker so se izcedki nehali. Bi šla iz finte vseeno, ampak ne najdem svoje zdravstvene kartice. Ta vikend me je pa začelo neki špikat in včeraj ali pa danes imam O. Torej imaš cikle dolge 25 dni, 10 dni imaš M in izcedke, potem pa je že ovulacija in pol si kmal spat v vložkih... ah ja...
Sem rekla,d a jo pač dolgo ne bo in je bilo njeno slovo malo daljše. user posted image

bara10 - čestitke! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

09.06.2008, 15:29

clock-img

tinč407

pencil-img

666

pozdravljena spps

ja, sem klicala danes svojega G in povedala sestri, da je danes 50 dan ciklusa in da se mi to dogaja že tretji mesec in da delamo na bebiki in se nič ne prime. Pa me je kljub gužvi ki jo stalno imajo naročila že  za jutri user posted image user posted image user posted image user posted image   tako da bom kmalu vedela kako je na stvari user posted image user posted image user posted image

sijaj, sijaj sončece...
in sonce je posijalo z vso močjo!

clock-img

09.06.2008, 15:31

clock-img

tinč407

pencil-img

666

sva začela marca delati na bebiki, pa sem komaj 2 ciklusa prešla user posted image   sem mela samo 2 poskusa, ko jih imajo druge že 4. tak da sem malo prikrajšana user posted image

sijaj, sijaj sončece...

clock-img

09.06.2008, 16:42

clock-img

spps

pencil-img

14046

IZVIRNO SPOROČILO: tinč407

sva začela marca delati na bebiki, pa sem komaj 2 ciklusa prešla user posted image   sem mela samo 2 poskusa, ko jih imajo druge že 4. tak da sem malo prikrajšana user posted image

sej bo...bom jutr držala pesti zateuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

09.06.2008, 17:10

clock-img

sonček85

pencil-img

13816

tinč407 :user posted image user posted image user posted image user posted image za tvoj jutrišnji pregled.javi nm kako in kaj bo

vse ,ki ste zagledale +(micamuca in bora)bravouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
katka t tebi pa dajem veliko upanja za v naslednji mese in glavo pokonciuser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

clock-img

09.06.2008, 17:19

clock-img

mala_pupika

pencil-img

71

tinč407 super! držimo pesti jutri!!!!!!! potem pa naskok na plusek!

clock-img

09.06.2008, 17:19

clock-img

sonček85

pencil-img

13816

user posted image  

user posted image

user posted image user posted image   JUNIJSKE BORKE ZA   user posted image user posted image   user posted image

· xx.06. - diamantina - srečka nosečka user posted image user posted image
· xx.06. - srecna_zvezda     
· xx.06. - crvicek
· xx.06. - athina
· xx.06. - nejkag (16.krog)
· xx.06. - db
· xx.06. - miklarom
· xx.06. - mama_milchy - user posted image user posted image v nove boje
· xx.06. - Arual (9.krog)
.  xx.06. - dreja81
.  xx.06. - Majch (6.krog)
.
 xx.06. - M1987(4.krog)
.  xx.06. - evica23(8.krog)
· xx.06. - Lopona (4.krog)
.  xx.06. - kleja (11.krog)
.  01.06. - Binchyka.k - user posted image user posted image  v nove boje
.  01.06. - kalaxy - srečka nosečka user posted image user posted image
· 02.06. - sunny24 -      user posted image user posted image v  nove boje
· 02.06. - katalina (11.krog) -   user posted image user posted image  v nove boje
· 03.06. - Bivy -  user posted image user posted image v nove boje
· 03.06. - darja30 (9.krog)
· 03.06. - oktoberka
· 04.06. - *Pikyca*
· 04.06.  - jernejav -     user posted image user posted image v nove boje
· 04.06.  - Pikicaa25 (6.krog) -   user posted image user posted image v nove boje
· 05.06. - lily32 -   user posted image user posted image v nove boje
· 05.06. - pin -   user posted image user posted image v nove boje
· 05.06. - ziva1 - user posted image user posted image  v nove boje

· 07.06. - micamuca(2.krog) - srečka nosečka user posted image user posted image
. 08. 06. - bara10 - srečka nosečka user posted image user posted image
· 09.06. - KatkaT user posted image user posted image v nove boje
· 09.06. - boma2
. 10.06. - andre3a
· 11.06. - Tiki55 (9. krog) -   user posted image user posted image v nove boje
. 11.06. - pokica_ -  user posted image user posted image v  nove boje
· 12.06. - KOKICA32
· 12.06. - METULJ1 (16.krog)
· 13.06. - loveforever
· 13.06. - brkn83 (1.krog)
· 13.06. - tropical (2.krog)
. 13.06. - *zabica*
. 13.06. - maja83
· 14.06. - becky
· 15.06. - sonček85
· 15.06. - Anya22 (6.krog)
. 16.06. - sanna
. 17.06. - mala_pupika (1.krog)
. 17.06. - KulGirl (6.krog)
. 17.06. - mišk
. 18.06. -  glen
. 18.06. - cofk
. 19.06. -anonimna  user posted image   (1.krog)
. 21.06. - *Mišika* (5.krog)
. 21.06. - PikaV (6.krog)
. 22.06. - janaja
. 23.06. - spps (9.krog)
. 23.06. - limonita (3.krog)
. 23.06. - ...Martina...
. 23.06. - piamaria (9.krog)
. 23.06. - pikipu
. 24.06. - EnaNobena (9.krog)
. 24.06. - barbara.a.
. 25.06. - D.Mateja (8.krog)
. 26.06. - anonimna user posted image (2.krog)
. 26.06. - Še ena T
. 26.06. - anonimna user posted image
. 27.06. - anonimna user posted image
. 27.06. - ursa30
. 27.06. - Barbk
. 28.06. - Arwenko (3.krog)
. 28.06. - Joob (3.krog)
· 29.06. - šnucika
. 29.06. - anci banci
. 29.06. - fragola

user posted image user posted image

user posted image  Navijačice: user posted image

Navijačice: user posted image

· uršika*** user posted image
· isa  
· murkica 
· Rosi* 
· bambina 
· tany83 user posted image
· bastian111 user posted image
· pikica5 
· urskaj 
· little angel  
· Sasa78 user posted image   
· Polynesia user posted image   
· katalina 
· TODY78 
 · _ ancica_    
· anci
· _sanja_* user posted image   
· Tiki55
· lunica24
· sonček85
· Orhideje
· *kinnie*
· tane
. nmag
. Anonimna
. Me to you
. *Junona*
. BEBIII
. giotti
. tinč407

user posted image user posted image user posted image

NAŠA HIMNA:  (by BEYBA )
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči še trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi'
Dva dva tri-že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!  

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri-že slončkamo vsi! 

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Na koncu mame bomo vse,
Če slončkale bomo kot se zagre…  

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

JUNIJSKA STAVNICA   user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sonček85   20%                                               

-------------------------------------------------
JANUAR.................25% srečk nosečk
FEBRUAR...............19,42% srečk nosečk
MAREC...................20,9% srečk nosečk
APRIL..................... 23,7% srečk nosečk
MAJ ....................... 19,6% srečk nosečk

JUNIJ .................... x % SREČK NOSEČK
-------------------------------------------------

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

clock-img

09.06.2008, 17:22

clock-img

_sanja_*

pencil-img

1444

Živjo!
Malo sem prišla navijat za vas.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitam novim nosečkam.user posted image user posted image

Sem imela danes pregled, moje dete raste, zdaj je velik že 60,5 mm, trenutno zgleda, da bo fantekuser posted image No, ampak to še tako ni sigurno. Bo pa kaže en velik korenjak, ker sem vsakič, ko grem na pregled lažja, očitno bo vse moje zaloge pojedeluser posted image

clock-img

09.06.2008, 17:58

clock-img

tinč407

pencil-img

666

bomo videli kaj bodo jutri rekli gospod G user posted image  in vam seveda javim . Držite pesti da se bo dalo hitro rešiti in bomo lahko šli dalje user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image
a je možno da bo z  kakim ultrazvokom videl, da sva danes user posted image ? user posted image
sanja čestitam da tvoje detece tako lepo raste user posted image user posted image user posted image  zdaj pa lepo pojdi in se dobro najej, da mu boš dala mehko blazino, da bo mel kam glavico naslonit in se ne bo rukal v tvoje kosti user posted image user posted image user posted image  

sijaj, sijaj sončece...

clock-img

09.06.2008, 18:16

clock-img

mala_pupika

pencil-img

71

a je možno da bo z  kakim ultrazvokom videl, da sva danes user posted image ? user posted image

to pa le sporočuser posted image user posted image user posted image  nas use zanimauser posted image user posted image user posted image

clock-img

09.06.2008, 18:49

clock-img

sonček85

pencil-img

13816

se podpišem -sporoči nam kako in kajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bo jutri

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

clock-img

09.06.2008, 18:50

clock-img

sonček85

pencil-img

13816

sanja bravo za korenjaka -korenjakinjo.le naj lepo raste eno ali drugo samo da bo zdravo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

clock-img

09.06.2008, 20:12

clock-img

Orhideje

pencil-img

518

ČESTITKE NOVIM user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image . Kje ste še ostale? Dajmo

Vsem, ki vas je obiskala pošiljam en velik user posted image user posted image user posted image user posted image .

Jaz je še vedno nisem dobila. Mislim, da podiram vse mogoče rekorde. Danes je že 69. dan. Za G sem bila naročena danes, vendar so me obvestili, da je danes G na dopustu. Tako se lahko naročim šele jutri popoldan. Tudi ni nobenih sledi M.

Tinč407 - želim, da jutri dobro urediš. Pa le glej, da sporočiš morda kako lepo novičko.

clock-img

09.06.2008, 20:13

clock-img

Orhideje

pencil-img

518

IZVIRNO SPOROČILO: mala_pupika

to pa le sporočuser posted image user posted image user posted image  nas use zanimauser posted image user posted image user posted image

Mislim, da to pri pregledu ugotovi. Vsaj tako je bilo pri moji prijateljici.

< Sporočilo je popravil Orhideje -- 9.6.2008 20:14:26 >

clock-img

09.06.2008, 20:17

clock-img

mala_pupika

pencil-img

71

IZVIRNO SPOROČILO: Orhideje

upsuser posted image user posted image user posted image

clock-img

09.06.2008, 21:10

clock-img

Anonimen

Vidim, da je malo boljši izkupiček nosečk, kot je kazalo v maju tak čas. ČESTITKE VSEM user posted image  .

Meni pa začne zdaj te dni ovulacija, tako da bomo te dni precej user posted image    

Lep pozdrav, Anonimna user posted image

clock-img

09.06.2008, 21:42

clock-img

Oaza

pencil-img

616

Punce, da vas še jaz malce pozdravim!

Vidim, da ste pridne in je že kar nekaj rozik ta mesec. Upam, da vas bo na koncu meseca veliko takih (ali pa vse, katere imate še ta mesec možnosti za to ).
Tiste, ki pa vas je obiskala teta iz Krvavca pa tople user posted image  user posted image  user posted image  in user posted image user posted image user posted image  za naslednji krog.

Pridno slončkajte! user posted image
lp

clock-img

09.06.2008, 21:46

clock-img

METULJ1

pencil-img

585

Bara10 - iskrene čestitke za user posted image . Želim ti lepo in mirno nosečnost.

Pozdravčki

clock-img

09.06.2008, 22:12

clock-img

*Junona*

pencil-img

6200

IZVIRNO SPOROČILO: METULJ1

Bara10 - iskrene čestitke za user posted image . Želim ti lepo in mirno nosečnost.

Pozdravčki

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.06.2008, 22:12

clock-img

*Junona*

pencil-img

6200

Tinč407, fajn zrihtaj na pregleduuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.06.2008, 22:13

clock-img

*Junona*

pencil-img

6200

Aja, Sanja, bravo za korenjakauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.06.2008, 08:25

clock-img

nejkag

pencil-img

47

Dobro jutro želim vsem!
Žal mislim da mene lahko obarvate modro, ker imam že cel teden neke svetlo rjave izcedke in danes se je pojavil temen izcedek, tako da mislim da se nakazujeuser posted image !Žal gremo v nove bojeuser posted image user posted image .Sem pa danes naročena gospe Agati na Drenov grič, kjer ti baje pregleda urin in ti ugotovi kaj je narobe in da temu primerna zelišča, baje je že mnogim pomagala da so zanosile, kljub temu da so jim zdravniki rekli da po naravni poti ni možnosti, tako da mogoče bom julija jaz srečna nosečka.To upanje me drži pokonci!
Vam pa želim čimveč roza barve!!!!!
Lep dan vam želim.

Nehala te bom ljubiti in želeti ko bo slep slikar narisal zvok padajoče vrtnice na prag dvorca ki ne obstaja!

clock-img

10.06.2008, 08:59

clock-img

ursa30

pencil-img

2347

dokler se ti ne vlije user posted image  je še vedno malo upanja. držim pesti. če se ti pa vlije, pa glavo pokonci, bo pa v mesecu juliju uspelouser posted image
pa poročaj, kako je bilo pri gospe Agati, me res zanima, ker tudi jaz premišjujem, da bi šla malo na posvet k njej. srečno user posted image

clock-img

10.06.2008, 09:27

clock-img

tinč407

pencil-img

666

IZVIRNO SPOROČILO: Orhideje

user posted image  bo videl kako malo korenjaki plavajo user posted image user posted image
vam sporočim kako bo! user posted image

sijaj, sijaj sončece...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem