writing-img

RE: mail

clock-img

29.02.2008, 20:55

clock-img

Endri

pencil-img

76

pridem nazaj, samo pod tuš skočim

clock-img

29.02.2008, 20:56

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Endri

že tiskam

Bolje vrabec v roki, kot golob na strehi.user posted image  Tudi, če ga zbriše, ga imaš ti še vedno nekje pospravljen dokaz,user posted image
Aja, veliko sreče.user posted image

clock-img

29.02.2008, 20:56

clock-img

anaj22

pencil-img

1583

drži se enga user posted image  za podporo

clock-img

29.02.2008, 20:57

clock-img

BlackyMouse

pencil-img

268

Ampak ne nasedaj mu! Verjetno ti bo rekel, da je vse skupaj hec, da to počne za frenda, in takšne in drugačne traparije. Moški ki resnično ljubi, svoji ženski ne zada bolečin.

Biti ljubljen pomeni več, kot biti bogat, kar pomeni biti srečen..

clock-img

29.02.2008, 20:57

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

clock-img

29.02.2008, 21:01

clock-img

eya

pencil-img

4615

Ojej, tule gre pa res za enega lažnivca. A tebe ni nič prizadelo-se mi zdi, da si to kar mirno sprejela ali se motim?

clock-img

29.02.2008, 21:07

clock-img

sneguljčica

pencil-img

251

saj je napisala, da je šokirana. Pa se je zgleda že odločila, kaj bo naredila....

Drži se endriuser posted image

< Sporočilo je popravil sneguljčica -- 29.2.2008 21:08:23 >

clock-img

29.02.2008, 21:11

clock-img

Nogavica

pencil-img

3170

Bodi pripravljena, da ti bo natvezil vse možno, samo da se izmaže. Po mailu sodeč si išče žensko za resno zvezo ali pa za avanturo, ti si očitno samo "vmesna postaja".
Jaz bi spakirala in šla.

< Sporočilo je popravil Nogavica -- 29.2.2008 21:12:44 >

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

clock-img

29.02.2008, 21:32

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

sam bejž od tazga pacova!
in en user posted image zate user posted image zaslužiš si boljšega in verjemi eno stvar - če ti verjameš, da ga boš srečala (tega boljšega, aka pravega), se bo to tudi zgodilo. men se je user posted image

clock-img

29.02.2008, 21:40

clock-img

nasmejani

pencil-img

253

Ne obupaj tak hiter.
Ne pakiraj stvari, mogoče je to prelomni trenutek v vašem živlenju.
Opstaja možnost da se pokaje in zaživite enkratno.

Pa ni on a tud i ti bezveze eno sdrugim 5 let že skupaj.
Pogovorite se in ste dost stara da se znata pogovorit bez jeze in kreganja.

Nasmejanost je božji dar.
Hinavščina po človeška napaka.

clock-img

29.02.2008, 21:54

clock-img

tamala83

pencil-img

247

kaj še je vedno na pijači?
mene zadaj pa res že zanima kaki izgovor si je našo za ta meil!
drži seuser posted image

31.08.2005 je iz neba padla zvezdica nama v naročje

clock-img

29.02.2008, 22:03

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

Pa ni on a tud i ti bezveze eno sdrugim 5 let že skupaj.

nisi še nikol nobega parazita v človeški obliki srečal v lajfu? no, pa obstajajo. in ni jih malo. seveda pa ni z njo brez veze - kaj mu pa fali, da ma eno za "ziher" doma spravljeno..

clock-img

29.02.2008, 22:05

clock-img

silvya

pencil-img

1770

Jaz predlagam, da sprintaš mail, danes nič ne rečeš, greš jutri v knjižnico ali kam kjer imajo internet in mu pošlješ eno sporočilce po mailu v katerem ga povabiš da se kje dobita na kavici user posted image . Da vidiš kako bo odreagiral. user posted image   Improviziraj malo. Pol mu pa tam pokaži sprintane zadeve user posted image . Mislim, da mu bodo vsi izgovori v trenutku pošli, ko bo zagledal tebe, namesto ljubice user posted image .

clock-img

29.02.2008, 22:07

clock-img

Blejka26

pencil-img

1798

oj.kako se odvija..je že doma in sta se že pogovorila..tud mene bi tak mail šokiral in bi ga takoj poklicala po tel.če ga ne bi dobila bi poklicala kolega s kerim je šel ven..ne bi mogla čakat tko dolgo za pojasnilo

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

clock-img

29.02.2008, 22:07

clock-img

Detece

pencil-img

1039

IZVIRNO SPOROČILO: silvya

Jaz predlagam, da sprintaš mail, danes nič ne rečeš, greš jutri v knjižnico ali kam kjer imajo internet in mu pošlješ eno sporočilce po mailu v katerem ga povabiš da se kje dobita na kavici user posted image . Da vidiš kako bo odreagiral. user posted image   Improviziraj malo. Pol mu pa tam pokaži sprintane zadeve user posted image . Mislim, da mu bodo vsi izgovori v trenutku pošli, ko bo zagledal tebe, namesto ljubice user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.02.2008, 22:38

clock-img

F*S*M

pencil-img

1034

če samo 5 mesecev živita skupaj in imaš kam it spokaj stvari in mu pusti prazno stanovanje brez razlag, ključe mu pa v kaselc vrži, s takšnim lolekom nebi bila niti 5 min, raje sem cel življenje sama

pa pober še kakšnop stvar več kolikor je tvojega

pa ne pozabi če si kovtre, povštre, brisače ti kupila, da mu jih ne boš slučajno pustila

POBERI VSE KAR JE TVOJEGA to bo zanj največji šok

< Sporočilo je popravil F*S*M -- 29.2.2008 22:40:24 >

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

clock-img

29.02.2008, 22:42

clock-img

BlackyMouse

pencil-img

268

To je dobra ideja, a vendar nista otroka. Na koncu bo še bolj prizadeta. Ne priporočam, probala in res.. Ni fajn tole.

clock-img

29.02.2008, 22:51

clock-img

Anonimen

Nekdo, ki te ljubi, ne piše drugim takih reči. On te ima za rezervo, zato da ni glih brez ženske. A je tebi dovolj, če te ima samo za okras?

Tu nekje.

clock-img

29.02.2008, 23:29

clock-img

silvya

pencil-img

1770

IZVIRNO SPOROČILO: BlackyMouse

To je dobra ideja, a vendar nista otroka. Na koncu bo še bolj prizadeta. Ne priporočam, probala in res.. Ni fajn tole.

Kako si lahko še bolj prizadet, ko že itak veš kaj se dogaja?

clock-img

29.02.2008, 23:34

clock-img

Anonimen

Kako mu bo pa poslala sporočilo iz maila ljubiceuser posted image

Pa v javnosti se tud neb to pogovarjala pa scene delala.

clock-img

29.02.2008, 23:36

clock-img

BlackyMouse

pencil-img

268

Prebereš Mail, posvečenega drugi. Ok, te prizadene. A bolj te prizadene, da se igraš, da si pišeš z njim, on bi odgovarjal, kako si želi neko pravo žensko, ... Mislim, da je bolj hudo to, kot prebran en email.

clock-img

29.02.2008, 23:37

clock-img

Anonimen

Jaz predlagam, da sprintaš mail, danes nič ne rečeš, greš jutri v knjižnico ali kam kjer imajo internet in mu pošlješ eno sporočilce po mailu v katerem ga povabiš da se kje dobita na kavici user posted image .

Priblizno tako "otrocje" kot njegovo dopisovanje in prikrivanje veze.

clock-img

01.03.2008, 08:49

clock-img

Drnula

pencil-img

1367

est bi takoj zagnala vik in krik in postala pravi

user posted image user posted image

Če ni bla zajebancija si očitno zanj sprejemljiva dokler ne najde tisto pravo. Vzem si mal časa se prepričaj za kaj gre (če še nisi) in reagiraj . 
Upam, da ne  boš hotla postat njegova  prava.

clock-img

01.03.2008, 09:58

clock-img

Blejka26

pencil-img

1798

kako si uredila????

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

clock-img

01.03.2008, 10:04

clock-img

gojska

pencil-img

1128

Prebereš Mail, posvečenega drugi. Ok, te prizadene. A bolj te prizadene, da se igraš, da si pišeš z njim, on bi odgovarjal, kako si želi neko pravo žensko, ... Mislim, da je bolj hudo to, kot prebran en email.

sej te prime, da bi se maščeval in ga ujel, kot v kakšni detektivki, sam se moram z citiranim strinjat. Zakaj bi pa šla na isti nivo.Če ga je dobila, ga je dobila. Ziher je kaj sumla, če mu je šla mobitel gledat.
Upam, da bomo zvedli nadaljevanje.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem