writing-img

Tale Leila Bdeir...

clock-img

31.01.2005, 07:10

clock-img

dory

pencil-img

8852

Tudi meni deluje prevec mosko...mozaca:)-

clock-img

31.01.2005, 07:59

clock-img

Mojca20

pencil-img

1268

Men je tud OK punca. So mi bolj take všeč kot punčkaste kokoške

clock-img

31.01.2005, 09:59

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Meni tudi ni všeč-ja, Teja, prav si rekla, prav možača je. Sploh so falili z obleko, v katero so jo dali sinoči, pa še tolk "pametna" je in tiste njene izjave-bljak, bljak...:(

clock-img

31.01.2005, 13:00

clock-img

Nogavička

pencil-img

771

Glede Leile - vsake oči imajo svojega malarja.;)

Se pa strinjam z Joem, da so na TVS zelo dobri dokumentarci. Zal mi je tudi, da ni več Trenda, Parade plesa in tiste oddaje, ki jo je vodila Škobernetova (se ne spomnim več imena).

L.p.

Tea

clock-img

31.01.2005, 14:00

clock-img

Anonimen

No meni je pa čist všeč tale Leila, morda res ni bila najboljša izbira za včerajšnjo oddajo, ampak dekle se spozna na stvari in mislim, da je tudi prijetna za oko...v živo še bolj...
Glede RTV SLO pa brez besed, najbolj me jezi, da čez dan ni nič, pol pa prižgeš recimo pozno ponoči po 00.00 je pa kar dostikrat kaj zanimivega...filmi...dokumentarci...Glede objektivnosti poročanja ---Uf...težka tema...Zelo težko pa gledam POP-Tv in njihove "novinarje" na terenu - HUDO....GROZA...totalno neurejeni....v kavbojkah in eni razvlečeni jakni v parlament (????)!!!
PA zadnje čase me moti Tamara Vonta, pravzaprav ne ona, temveč tisti, ki jo oblači, imam občutek, da je punca noseča...in potem ji nataknejo tiste "zapete blejzerje" in jo vse popne! Punce, a se Vam tudi zdi, da je noseča ali ne?

clock-img

31.01.2005, 14:04

clock-img

Anonimen

Ne vem, če je noseča, ampak je bila pa preden je ponovno začela voditi dnevnik, že zelo debela. Potem je pa zelo shujšala. Možno, da se počasi vrača na staro težo...

clock-img

31.01.2005, 14:20

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

ne ne pomoje ima misa99 prov,ker ji res samo trebuh raste...

clock-img

31.01.2005, 14:41

clock-img

Anonimen

Aja, ja potem ji bo pa treba pisat, da se nam tule pridruži. Ker sigurno ne ve vsega..., ha, ha.

clock-img

31.01.2005, 14:45

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

:)-:)-:bravo::bravo::bravo:
Tocno Splisni!!!
VONTAAAAAAAAAAA javi se!!!
Sam men se zdi,da je njen moz en dohtar,al kaj??

clock-img

31.01.2005, 14:45

clock-img

viva

pencil-img

102

Splišni, mogoče je pa že med nami. Nikol se ne ve :)-

clock-img

31.01.2005, 14:47

clock-img

Anonimen

U, fino, take z doktorji so pa sploh dobrodošle.

Po moje je ni, to bi pa že vedele, če bi imela katera zdravnika. Ampak bo pa, 100-posto.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem