Ada....če te kaj tolaži...meni je tudi velikokrat slabo...in to ful! Zjutraj ponavadi bruham, ko si začnem zobe umivat , bog ne daj, da moram spraznit od petardita kahlico, ko gre na veliko potrebo
no, potem si pa predstavljaj, da menjuješ plenice in čistiš posrane riti enih čisto x ljudi
..............
pa še kako bruhanje zraven in aspiracija zabasanih...... jjoj, samo razmišljam o službi, pa mi je slabo.
meni tudi slabosti ne minejo niti za hip

še ponoči se prebujam in mi je slabo za znoret.
no, pa čestitke za

, sem itak vedela
bubi Topolšica je odlična izbira, mi smo bili pred leti (eno leto pred Adamom), že kot otrok pa sem se večkrat tam kopala z mojim atijem, ker imam teto v Šoštanju in ko smo šli na obisk sva z atijem izkoristila še toplice
moja starša sta tudi navdušena in sta bila spomladi za cel teden, ko smo jima vplačali za atijevo 80 letnico, zdaj sta pa še za zlato poroko dobila vikend paket, si ga za en dan doplačala, pa zraven povabila še nušo(kao za njen RD). grejo pa čez 2 tedna.