Dober večer
Da še vas malo pozdravim. Zdaj se končno da malo dihat ko se je vsaj za par stopinj shladilo. Čeprav smo prej šli s sosedovimi otroci na sprehod in se je iza oblakov prikazalo sonce in mi sijalo direkt v hrbet, mi je posalo pošteno vroče. Je pa res-vsaj jaz sem tega mnenja, da poletje mora biti toplo. Ni hujšega kot če moram julija ali pa avgusta okrog letati z dolgimi rokavi...
Ah, spet nekaj bluzim.
Bubi, razen tistih dveh aft se ni pojavilo nič drugega. In danes je vse ok. Smo za večerjo imeli solato in je bila malo bolj kisla in jo je S mazal s takim užitkom, da ga je bilo po dveh dneh brez apetita pravo veselje gledati. Pa tudi rdeče v ustih ni več nič. V bistvu bi jutri že lahko šel v vrtec, a ga bom ta teden pustila doma. Mi paše da sva malo skupaj
Zato, če želiš, bi se lahko recimo v petek dobili na kavi. Odločitev prepuščam tebi. Če ne upaš razkirat povej in se ne bomo srečali. Ampak, glede na to, da je danes torek in je vse ok, sem res 100 % prepričana da če že danes ni, da bo pa v petek ziher vse v redu.
inteligence.