cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Novembrke 2005 - 3. del

clock-img

11.08.2008, 21:47

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

- itak jo moram pa vedno vprašat kakšno frizuro želi user posted image (ko sem ji zadnjič naredila 2 kitki, čeprav je rekla da hoče štiri, je bila cela galama, ko se je videla v ogledalu - ja, pol smo pa frizirali jovo na novo user posted image )

aaa-ha-ha-ha-user posted image user posted image user posted image user posted image  kaj si jo pa naučila šteti?! user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.08.2008, 21:48

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Pa kaj zdaj user posted image ...bo kera še kaj komentirala al naj se poberem spatuser posted image

jaz bom pomoje mogla it, ker mi user posted image ne da miru user posted image user posted image

jaz mam pa čisti mir user posted image user posted image user posted image ...pa ti čist nič ne zavidam user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.08.2008, 21:51

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

kaj si jo pa naučila šteti?!

ja zna prešteti stvari do 10, čeprav včasih še "6" izpusti user posted image ... ...no samo štetje pa obvlada do 16, potem se pa izgubi user posted image

clock-img

11.08.2008, 21:53

clock-img

ada2

pencil-img

7402

tudi jaz si nisem predstavljala, da bom to kdaj počela , saj sebe nikdarnisem tako urejala. Samo saj se privadiš in pač urnik prilagodiš temu - itak jo moram pa vedno vprašat kakšno frizuro želi (ko sem ji zadnjič naredila 2 kitki, čeprav je rekla da hoče štiri, je bila cela galama, ko se je videla v ogledalu - ja, pol smo pa frizirali jovo na novo )

mi je znano, ja. ampak, da te potolažim, mine. potem se pa ti jeziš, kako razkuštrana hodi okoli, pa naj si vsaj čop naredi...user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

11.08.2008, 21:56

clock-img

ada2

pencil-img

7402

nič, jjaz se poslavljam....
Nuša mi jutri odide na dopust z babico in dedijem, pa ji moram zjutraj še neke stvari za na pot pripravit, pa sploh me je neko zehanje napadlouser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

11.08.2008, 21:59

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

da te potolažim, mine.

fajn, hvala za tolažbo user posted image ...sicer sem se pa že navadila na to user posted image

clock-img

11.08.2008, 22:03

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Nič, jaz tudi odhajam user posted image ... nočko user posted image .... 

clock-img

11.08.2008, 22:05

clock-img

petarda

pencil-img

10119

No...zdaj, ko sem pa prebrala, da se Adi zeha...se je pa tudi meni začelo user posted image ....še dobro, da ni napisala, da se ji bruha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

Nina...lepo se mejte user posted image , pa velik se smejte user posted image user posted image user posted image user posted image ...vsem ostalim pa tudi lahko noč user posted image .

clock-img

12.08.2008, 06:57

clock-img

amy26

pencil-img

3072

dobro jutro

danes jaz kuhamuser posted image  jaz sem jo spila že ob 6.15, otroci so bili pokonc ob 5.30 oba dobila flašo mleka in potem akcija.

Aleks ima nove fore, zjutraj ko vidi da je zunaj že dan kar skoči iz postelje 140*70 še dobro da se kej ne poškoduje se je iztreniral na manjši postelji, očitno bo treba razmišljat o ukinitvi ograjice na postelji.

zunaj je lep dan, izkoristite ga čimlepše

clock-img

12.08.2008, 07:22

clock-img

petarda

pencil-img

10119

zunaj je lep dan, izkoristite ga čimlepše

evo sem že v službi, pa tle bom do 17. ure...lepo, ne? user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa hvala za kavico. user posted image

Ala...bubi...pokonci user posted image

clock-img

12.08.2008, 07:56

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Dobro jutro tud od mene user posted image user posted image  ... ...prav tako že v službi user posted image user posted image ... ...kjer bom do 18.30 user posted image , no ja imam pa tudi tu dobro družbo user posted image user posted image

clock-img

12.08.2008, 12:38

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Ala...bubi...pokonci

Evo mene user posted image user posted image user posted image

Ja, včeraj sem mrknila z bubijem. Saj če bi mi povedale, da se bo tukaj klepetalo, bi prišla. user posted image

No, sem vedela, da bodo petardine slikice super user posted image user posted image user posted image  tak da se jaz niti nisem kaj trudila okol fotkanja. Zdaj pa čakam CD user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

12.08.2008, 12:40

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Pa da ne bo katera mislila, da sem spala do zdaj.... sem bila zjutraj že v laboratoriju, zdaj pa sva se z bubijem potepala pod Pohorjem. Za kosilo pa se bova danes kar prešvercala user posted image

clock-img

12.08.2008, 12:56

clock-img

mojamura

pencil-img

5505

evo tudi jaz imam sina ki sem ga rodila 14.11.05 v MB 

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

clock-img

12.08.2008, 14:27

clock-img

petarda

pencil-img

10119

mojamura dobrodošla...saj se mi zdi, da si enkrat že nekaj čvekala...al ne user posted image user posted image user posted image ..mi je pa všeč tvoj podpis user posted image user posted image user posted image ...bom rabila čez kako leto kake inštrukcije user posted image

clock-img

12.08.2008, 15:13

clock-img

mojamura

pencil-img

5505

hvala. hhehehe...ti se kar oglasi takrat ko bo čas user posted image

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

clock-img

12.08.2008, 15:34

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Mojamura pozdravljena user posted image

saj se mi zdi, da si enkrat že nekaj čvekala...

meni tudi user posted image

clock-img

12.08.2008, 15:38

clock-img

petarda

pencil-img

10119

No, sem vedela, da bodo petardine slikice super tak da se jaz niti nisem kaj trudila okol fotkanja. Zdaj pa čakam CD

Ti kar čaki..če ne prej, ti ga prinesem v MB, ko bom prišla pogledat user posted image  user posted image

clock-img

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Danes sem končno uspela zamenjat tel.operaterja - sem poskusno presedlala k Tušmobilu user posted image , bomo videli kako se bo obneslo. Itak nisem vzela nobenega telefona - mi je všeč le eden, pa je v "mojem" paketu 200€ user posted image  (večjega paketa pa ne rabim), tako da vezana nisem user posted image

clock-img

clock-img

petarda

pencil-img

10119

sina ki sem ga rodila 14.11.05

šele zdaj vidim, da si tudi moja sotrpinka user posted image user posted image

clock-img

12.08.2008, 15:40

clock-img

petarda

pencil-img

10119

tako da vezana nisem

niti tako niti drgač, ne?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

....upam, da boš zadovoljna, ker ni glih dobro slišat o njih user posted image

clock-img

12.08.2008, 15:42

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

tako da vezana nisem

niti tako niti drgač, ne?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

jap user posted image user posted image

....upam, da boš zadovoljna, ker ni glih dobro slišat o njih user posted image

a res? jaz pa nisem slišala še nobenih ne pohval ne kritik user posted image  Itak mi je pa vseeno, bom pa pač prekinila pogodbo user posted image  in poskusila srečo drugje user posted image  

clock-img

12.08.2008, 17:24

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

IZVIRNO SPOROČILO: mojamura

evo tudi jaz imam sina ki sem ga rodila 14.11.05 v MB 

mojamura, saj ti nisi nova. Samo na novo odkrita user posted image  Dobrodošla, user posted image  hitro še kako slikico nalimaj in malo poročaj 

clock-img

12.08.2008, 17:35

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Midva z Niko sva od frizerja. Midve s Tejo sva bili včeraj, danes pa sem peljala še Niko.

Vam pokažem slike, ampak so bolj slabe, ker bo počasi treba zamenjat fotoaparat. Je začel full grde slike delat.

user posted image

user posted image

clock-img

12.08.2008, 17:35

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Ups, malo sem raztegnila stranuser posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem