cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Novembrke 2005 - 3. del

clock-img

24.08.2008, 07:22

clock-img

kvaka

pencil-img

385

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Kvaka prideš?user posted image  Častim golašuser posted image

No, če ne bi bilo dežja bi pa mogoče res prišlauser posted image  

Bomo enkrat v septembru pa tam praznovali fantovščino in dekliščino user posted image  Pa se bom takrat pri tebi ustavila na kozarčku rujnega user posted image

clock-img

24.08.2008, 07:25

clock-img

kvaka

pencil-img

385

Pa še dobro jutro

Kava je že kuhana user posted image  user posted image .

Moji fantje pa itak ne vedo da je nedelja, pa da bi mami še malo poležavala. L si je kar skrajšal jutranje poležavanje, sedaj je že ob 6-ih prava veselica  user posted image

< Sporočilo je popravil kvaka -- 24.8.2008 7:26:21 >

clock-img

24.08.2008, 07:47

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Dobro jutro! user posted image

je Adam najprej stopil v pasjo posodo z vodo in seveda se mu je spodrsnilo in je še na rit padel vanjo....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Adam pa res prinaša smeh v hišo user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

24.08.2008, 07:49

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Eh, zame je to pravi luksuz, da je do pol osmih vlekel user posted image  Ati si bo itak še malo privoščil, jaz pa niti nisem več zaspana. Sem včeraj z bubijem mrknila in se samo še v svojo posteljo premaknila user posted image

Zdaj bo treba tempo nazaj na vrtčevskega nastavit. Bo pri opoldanskem spanju še največ problemov, ker je zdaj spal med 13. in 15. V vrtcu pa so po moje že ob 12ih na ležalnikih.

clock-img

24.08.2008, 07:50

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Samo sem pa ful brez energije. user posted image  Upam, da več kot teh 10 dni ne bom čakala user posted image

clock-img

24.08.2008, 08:45

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Jutro.

Končno tudi mi napredujemo glede plenic. Nika je čez dan že en teden čez dan brez, danes pa je bila tudi prvič ponoči. Upam, da bo šlo tako naprej. user posted image

Jaz sem tudi precej izmučena, pa nisem user posted image . Imamo nor tempo v službi, ampak malo se bo mogoče po torku umirilo.

Aja, pa ena prošnja. V torek imam ob 10. razgovor za službo. Dajte mi držat pesti.

clock-img

24.08.2008, 10:38

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Aja, pa ena prošnja. V torek imam ob 10. razgovor za službo. Dajte mi držat pesti.

Bomo držali pesti user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.08.2008, 10:47

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Hvalauser posted image .

clock-img

24.08.2008, 18:28

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Ojla!

Preživeli smo 2 lenobna dneva user posted image user posted image ... ...malo se valjali doma, malo okrog hiše, obiskali Planinski muzej,... začuda nam je uspelo malo "mirovati" brez kakšne posebne rekreacije user posted image - no ja k temu je najbolj pripomoglo dejstvo, da ima user posted image zvit gleženj in ni sposoben večjih fizičnih naporov user posted image (badbinton z Anžetom in kurjenje kamina mu je še šlo user posted image ).

Teni bom držala pestke user posted image

clock-img

24.08.2008, 20:58

clock-img

nincy

pencil-img

390

Čer user posted image

L je pred eno uro zakuhala user posted image ...upam, da se ne razvije v kaj resnega.
Noč je bila pa katastrofauser posted image ...ob  2 se je zbudila, in so ji hodile same traparije po glav...hodila z odprtim dežnikom po hiši, potem je na vsak način želela imet obute nove čevlje...na koncu sva se odločile za kompromis in je gledala Nodija do 6.30 user posted image user posted image user posted image  ...potem pa zaspala do 8...jaz pa sem bila še ves dan user posted image . Sem prov šla na koledar gledat, pa vidim da je luna šele v soboto...ah kaj me še čaka do takrat user posted image

Teni zate pa vsekakor držim pestke, evo pa še user posted image user posted image user posted image  da bo bolj držal user posted image

clock-img

24.08.2008, 20:59

clock-img

nincy

pencil-img

390

Nikjer nobene user posted image

Pol pa jaz tud user posted image pod kovter.

Nočko

clock-img

24.08.2008, 21:17

clock-img

petarda

pencil-img

10119

...ob 2 se je zbudila, in so ji hodile same traparije po glav...hodila z odprtim dežnikom po hiši, potem je na vsak način želela imet obute nove čevlje

Sorry...sam je fuuuul smešno! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam, da bo vročina popustila do jutri user posted image

clock-img

24.08.2008, 21:21

clock-img

petarda

pencil-img

10119

badbinton z Anžetom

Mi smo danes tudi igrali badbinton user posted image user posted image user posted image user posted image ....samo petardito je bil bolj v napoto kot pomočuser posted image user posted image user posted image user posted image ....pa zmaja, ki ga je bubi podaril petarditu smo spučali....samo je bilo bolj malo vetra, pa smo morali hitro tečt, da je bilo kaj haskauser posted image user posted image user posted image user posted image ....je šlo pa petarditu še najbolje, očitno je pri tleh najbolj vleklouser posted image user posted image user posted image user posted image .

Mojster je pa danes prišel in ni mogel nič narediti, bo prišel jutri...jaz res upam, da ga bo jutri zrihtaluser posted image ...

Teni zate pa user posted image user posted image user posted image user posted image ....za kakšno službo pa greš na razgovor?

clock-img

24.08.2008, 21:44

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Očitno že vse user posted image user posted image user posted image user posted image ....grem še jaz user posted image

Lahko noč.user posted image

clock-img

24.08.2008, 21:53

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Teni zate pa ....za kakšno službo pa greš na razgovor?

Podobno kot zdaj, ampak v Merkur. Delo mi je všeč takšno kot je, gre se mi samo za to, da bom vsaj nedelje in praznike doma. Pa sobota na smene, zdaj pa sem v soboto cel dan.

clock-img

25.08.2008, 07:43

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Dobro jutro, zaspanke user posted image

Ala, kavica je že kuhana! user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.08.2008, 07:48

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Dobro jutro! user posted image

clock-img

25.08.2008, 08:38

clock-img

ada2

pencil-img

7402

dobro jutro!

držite pesti okoli 12, da bo na NS vse ok, pa da bi se spol videl. ne vem kaj me je prijelo, ampak kar naenkrat si ful želim vedet kaj bomo dobiliuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

25.08.2008, 09:10

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

držite pesti okoli 12, da bo na NS vse ok,

Vsekakor. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image

Za spol pa user posted image , naj te še malo firbec user posted image user posted image user posted image  No, malo dvomim, da se bo že videlo. Pa te napovedi na NS so zelo nezanesljive user posted image

clock-img

25.08.2008, 09:12

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

držite pesti okoli 12, da bo na NS vse ok,

Vsekakor. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image

Za spol pa user posted image , naj te še malo firbec user posted image user posted image user posted image  No, malo dvomim, da se bo že videlo. Pa te napovedi na NS so zelo nezanesljive user posted image

Se čist vse podpišem user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.08.2008, 09:51

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Ada user posted image user posted image user posted image  saj bo vse v redu user posted image . Spol so pa pri meni obema pravilno napovedali že na NS, čeprav sem jaz to jemala zeloooo z rezervo user posted image  

clock-img

25.08.2008, 10:18

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Spol so pa pri meni obema pravilno napovedali že na NS, čeprav sem jaz to jemala zeloooo z rezervo

user posted image

Pušenjak pri bubiju ni hotel nič rečt. Lani in letos tudi nisem na NS nič izvedela. Lani je celo nekaj zamomljala sama pri sebi, sva se z user posted image  na koncu samo spogledala in oba naenkrat: "kaj je rekla????" user posted image user posted image user posted image

Sicer pa slišim toliko zgodb o napačni napovedi, da ne bom verjela, dokler ne bo user posted image  v mojih rokah user posted image

clock-img

25.08.2008, 10:38

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Sicer pa slišim toliko zgodb o napačni napovedi, da ne bom verjela, dokler ne bo v mojih rokah

Kmalu se boš lahko prepričala user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.08.2008, 10:39

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Spol so pa pri meni obema pravilno napovedali že na NS, čeprav sem jaz to jemala zeloooo z rezervo

Vauuu...in potem potrdili na morfologiji? Al samo na NS in to je bilo to?user posted image

clock-img

25.08.2008, 10:41

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Pušenjak ni hotel nič rečt.

user posted image  meni je pa ravno on obakrat namignil user posted image  ...ampak sem ga res mogla 2x prosti in obljubit, da ga ne bom tožila, če sfali user posted image  

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem