writing-img

RE: Novembrke 2005 - 3. del

clock-img

04.09.2008, 22:19

clock-img

nincy

pencil-img

390

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image Joj kolk ste me zdaj nasmejale.
Upam, da se vam čez noč vse odmaši tam spodaj user posted image  user posted image  user posted image  Pa da boste vstale polne energi-je-je user posted image  user posted image  user posted image

Ajde, nočko

clock-img

05.09.2008, 06:19

clock-img

kvaka

pencil-img

385

Dobro jutro

jaz sem že pri jutranji user posted image , pa še nekaj jo je viška, če bo katera prišla.

Hmm ... a kdo ve koliko je velika in težka od Bubi user posted image user posted image

clock-img

05.09.2008, 07:52

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Dobro jutro!

Hvala za user posted image kvaka, bom z veseljem popila višek user posted image , sam najprej pozajtrkujem user posted image

...navte verjele - res sem se zbudila ob 2. user posted image oz. bilo je 2.15 user posted image

Zjutraj sem vse opravke opravila bp user posted image

clock-img

05.09.2008, 08:54

clock-img

nincy

pencil-img

390

Jutro user posted image

Pri nama je bila spet kriza v vrtcu...no jok je bil že doma, pa celo pot, in potem še v tam, pa verjetno še kar traja user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Samo ne bom skoz morila s tem vrtcem tle gor, ker se me boste kmal naveličale...dokler ne napišem da je vse OK, pomen, da je vsak dan isto user posted image  user posted image  user posted image

Zdaj pa šibam v trgovino...grem € zapravlat user posted image

clock-img

05.09.2008, 12:06

clock-img

kvaka

pencil-img

385

user posted image  na drugo stran smo padle ...

clock-img

05.09.2008, 12:09

clock-img

kvaka

pencil-img

385

Nincy si vse € zapravla user posted image  ...... mesec je še dolg ...

clock-img

05.09.2008, 12:12

clock-img

kvaka

pencil-img

385

Jaz sem pa tudi do nekaj € prišla, so me iz NLB klicali, da moram priti pogodbo podpisat (ki se navezuje na modro varčevanje) in so mi nekaj malega nakazali user posted image .

clock-img

05.09.2008, 12:31

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: kvaka

Jaz sem pa tudi do nekaj € prišla, so me iz NLB klicali, da moram priti pogodbo podpisat (ki se navezuje na modro varčevanje) in so mi nekaj malega nakazali user posted image .

...no, saj sem rekla, da pričakujte klic user posted image

clock-img

05.09.2008, 12:33

clock-img

nincy

pencil-img

390

Nincy si vse € zapravla user posted image  ...... mesec je še dolg ...

Ja že pri plačevanju položnice za mobitel sem pustila preeeeveeeeč € user posted image
Tako da sem se v ostalih trgovinah bolj nazaj držala. user posted image

clock-img

05.09.2008, 13:43

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

joj Nincy ne govori o položnicah za Mobitel user posted image ... ...saj zdaj bo boljš ko sem operaterja zamenjala user posted image ... ...samo za polovico avgusta, ko sem bila pri njih pa še čakam položnico user posted image

Teni, a si že dobila kak namig user posted image user posted image  držim pesti user posted image

clock-img

05.09.2008, 13:46

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Petarda, a je bilo na tehničnem vse OK?

clock-img

05.09.2008, 14:02

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Petarda, a je bilo na tehničnem vse OK?

Ja, vse OK user posted image user posted image user posted image user posted image ...nimam časa več napisat, kot da je tudi bubi OK, pa bubika tudi user posted image user posted image user posted image .... Nina jutri imam piknik na Bledu...a boš kje v bližini?user posted image

clock-img

05.09.2008, 14:42

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Ja, sem dobila - nič ne bo. user posted image

clock-img

05.09.2008, 14:59

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR

sranje user posted image user posted image   ampak, saj bo še priložnost, brez skrbi user posted image   

clock-img

05.09.2008, 15:01

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Nina jutri imam piknik na Bledu...a boš kje v bližini? user posted image

ja seveda jaz sem skoz v bližini user posted image  user posted image  in popoldne imam veliiiko časa, samo povej kdaj in kjeuser posted image

clock-img

05.09.2008, 15:09

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Kamp Zaka... upam, da ne bomo šli prekmalu domov user posted image ... od kdaj naprej pa imaš čas? Saj več kot za kako kavico verjetno ne bom imela časa, ampak vseeno....vsaj tolk, da se spoznamo user posted image

clock-img

05.09.2008, 15:09

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.09.2008, 16:33

clock-img

nincy

pencil-img

390

Teni user posted image  In da ti čim prej uspe dobiti novo, boljšo službo user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

05.09.2008, 17:00

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

... od kdaj naprej pa imaš čas?

recimo, tam nekje ob 15.30 bi uspeli priti do Zake. Saj tel imaš še vedno enak (99 na koncu)? 

clock-img

05.09.2008, 18:28

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

... od kdaj naprej pa imaš čas?

recimo, tam nekje ob 15.30 bi uspeli priti do Zake. Saj tel imaš še vedno enak (99 na koncu)? 

....ja...ampak se bojim, da bomo takrat mi že krenili proti domuuser posted image ....saj meni se tudi zdi prehitro, samo je res, da že ob sedmih krenemo od tukaj in bomo do takrat res že imeli vsega dostuser posted image ...nimam pa kaj dosti besede, ker je večina za zgodnji odhod domovuser posted image .....

....se bova raje videli, ko pridete vi v NM, da se ne bomo jutri kje lovile, ok?user posted image

clock-img

05.09.2008, 19:28

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Škoda petarda, OK bom pač morala v NM priti user posted image . Dopoldne imam (žal) službo, potem ob ca 12.30 pridem domov, spravim Tino spat, naredim kosilo,.... ...in ura je zelo hitro čez 15 user posted image . Lohk pa po poti ugotovite, da se vozite z neregistriranim avtobusom in ga spotoma še k meni pridete registrirat - pa seveda častim ta hitro kavico user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.09.2008, 21:01

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

En nasvet oz. mnenje: do sedaj sem bila od samega začetka zvesta mobilnikom SonyEricsson user posted image , zdaj pa me nekaj vleče k Nokii   ....user posted image user posted image user posted image bi ali ne biuser posted image   ...denar tu ni vprašanje, ker bi itak izbrala med telefoni, ki jih operater ponuja praktično zastonj user posted image . Lahko pa rečem, da sem bila s S-E vedno in sem še vedno ful zadovoljna, sam kaj pa vem, vsi tako hvalijo N user posted image     

clock-img

05.09.2008, 21:03

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Jaz imam tudi SE...že kar nekaj časa izbiram samo to znamko...bi tudi težko prešaltala na Nokiouser posted image

Ja, št. pa je istauser posted image ...

clock-img

05.09.2008, 21:12

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Ej...včasih kaj pokukam med marčevke 2009, da vidim kaj dogaja, samo pofočkala se še nisem pod svojim nickom, ker nekako kar ne padem v debato user posted image , pa fuuuul nas jeuser posted image user posted image user posted image user posted image ......in sploh ne morem spremljat keri kaj dogaja user posted image user posted image user posted image user posted image ....no, pa grem prej mal prečekirat in vidim zanimivo uporabnico, ki se je danes prijavila user posted image user posted image user posted image ...rok pa čisto blizu mene...jo imam že kar za svojo user posted image ....samo ona še tega ne veuser posted image

clock-img

05.09.2008, 21:24

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

user posted image user posted image user posted image user posted image petarda, sem mogla mal pošnofat user posted image user posted image user posted image user posted image  

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem