No in zdaj mi pod nos meče, da je vse popoldneve sam z otrokoma.... aaaaaaaaaaaaaaaaa. Kakor da nimam že tako ful slabe vesti, ko sem tako malo z njima . Pa itak, da ko pridem domov se oba po meni obešata in atija ne šmirglata petposto - in zdaj sem še jaz kriva, da je tako WTF
Ma šit, pa ful rada hodim v službo in sem pripravljena pač družinsko življenje stisniti v tistih nekaj kratkih fletnih trenutkov (ki jih je v primerjavi z marsikom še vedno veliko
Nina ti pa res ne rabiš imeti slabe vesti, ker se mi zdi, da čas, ki ga oba z

preživljata z otrokoma...tisti čas iskoristita maximalno in kvalitetno! Veliko bolj kot marsikdo, ki ima službo od 7-15 pa potem cel popoldan vegetira...tak, da...toliko glede slabe vesti...bolj kot kvantiteta je pomembna kvaliteta
Glede službe in delovnega časa in razmer, ko ekipa ni popolna....vse mi je znano...in se mi zdi, da ni NIKJER boljše ali celo idealno

.... Tudi mi bomo verjetno ( to še ni nič uradno...se samo "sliši") z novim letom štartali na delovni čas od 8:30 do 16:30 kar mi tudi ne diši preveč in mi je tuuu mač...ampak dvomim, da mi bo uspelo med porodniško najti boljšo službo

...pa če tako gledam sem že zdaj velikokrat v službi vsaj do 16:30, prevečkrat pa tudi uro, dve več

....
no...hotela sem povedat, da bi bilo super, če bi imela službo do 7-15 ali še bolje od 6:30-14:30 in potem cel dan fraj, vikende fraj, pa dobro plačo

.....pa poleg tega zdrave, pridne in pametne otroke, pa lubija, ki bi me razvajal in zavajal vsak dan....pa svizca, ki bi kdaj kako čokolado zavil