cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Novembrke 2005 - 3. del

clock-img

17.09.2008, 20:40

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Danes sva šla z lubijem v kino user posted image user posted image user posted image ...gledat Mamma mio user posted image ....je kar pasalo mal sprostitve ob starih komadih Abbe user posted image ...zdaj pa pod tuš in v posteljo user posted image

...jutri gremo pa po službi zapit od sodelavca hčerkico, ki jo je dobil julija, pa še njegov trideseti rojstni dan, ki je bil prav tako julija....ja, mal zaostajamo user posted image ....samo smo vsi vedno tak polno zaposleni, da smo komaj uskladili termin za feštouser posted image ....

lepo se imejte in lahko noč vsem user posted image ...celo noč user posted image  user posted image

clock-img

17.09.2008, 20:48

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

...drugače je Tina že bolje?

ja je bolje, vročine nima več, le še nos ima ful zabasan - pa tudi to se mi zdi, da je danes že bolje in malo kašlja.

Petarda super se imaš user posted image , glavno uživaj še naprej, potem se bojim da nekaj časa ne boš imela priložnosti user posted image

clock-img

18.09.2008, 07:37

clock-img

petarda

pencil-img

10119

glavno uživaj še naprej, potem se bojim da nekaj časa ne boš imela priložnosti

...ah...kje je še to....user posted image ...prej je še VESELI DECEMBER user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kavica....že dolgo je nisem jaz skuhala user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lep dan vsem! user posted image

clock-img

18.09.2008, 08:03

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Dobro jutro! user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

18.09.2008, 14:00

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Nekaj risank Backa Jona sem dobila user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image

Sem pa danes čist povožena - glava in grlo me boli.... user posted image user posted image - no ja Lekadol+C in Neo angin sicer pomagata, ampak user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.09.2008, 14:02

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

...prej je še VESELI DECEMBER

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz se ga tudi že veselim user posted image ...sicer pa upam, da bo tako kot lani, ko se je vse skupaj začelo že z MARTINOVANJEM user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in potem le še stopnjevalo user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.09.2008, 14:16

clock-img

petarda

pencil-img

10119

začelo že z MARTINOVANJEM

A boste spet na našem koncu? user posted image

clock-img

18.09.2008, 15:51

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Ojoj, na veseli december že mislite? user posted image user posted image user posted image

Jaz bi vseeno rada še malo lepe sončne jeseni user posted image  Danes je že tak fajn dan, smo odvozičkali po bubija v vrtec.

clock-img

18.09.2008, 20:42

clock-img

petarda

pencil-img

10119

We are sorry...

You are seeing this message because of one of the following reasons:

1. Your session timed out.
  2. The server was restarted before you made a HTTP POST (posting a message, registering an account, login, etc.)

Problem #1:

You probably spent too much time and your session timed out. This is, however, rarely the cause of the problem because we implemented a session keep-alive mechanism to prevent this issue from happening. However, the server itself could have experienced some problems that prevented this mechanism to work as it should, and therefore we cannot completely rule out the possibility of this either.
You need to make sure your browser has cookies enabled. See below for instructions:
Netscape Communicator 4+:

• Select "Edit" from the browser Menu bar
  • Select "Preferences"
  • Double click on "Advanced"
  • Verify that "Accept only cookies that get sent back to the originating server" is selected
  • Select the "OK" button

Microsoft Internet Explorer 4+:
  • Select "View" from the browser Menu bar
  • Select "Internet Options"
  • Select "Security" tab
  • Select "Custom (for expert users)" security level and select the "Settings" button
  • Locate "Cookies" and verify that "Allow per-session cookies (not stored)" is enabled
  • Select the "OK" button on the "Security" window
  • Select the "OK" button on the "Internet Options" window

If you already have cookies enabled and still experienced the problem, see problem #2 below for other possible causes.

Problem #2:

Your server experienced problems and was forced to restart. Restarting a server will erase all session data and our protective mechansim had no choice but to drop your HTTP POST because we had no way to identify you without valid session data.
Many forum administrators host their forums on shared servers, on which could have more than 200 sites hosted together. Sometimes the server has to be restarted because some badly written programs on other sites may drain the CPU/RAM and cause the IIS to restart itself. This is unfortunately an inevitable situation that many site administrators and its users have to face from time to time.

Technical Information

clock-img

18.09.2008, 20:45

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

user posted image user posted image no petarda zdaj pa še povej kar si mislila user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.09.2008, 20:46

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Kje bomo martinovali pa še ne vem user posted image ...definitivno pa tega praznika ne bomo izpustili user posted image

clock-img

18.09.2008, 20:48

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Ojoj, na veseli december že mislite? user posted image user posted image  

Jih, ko je, tako kot danes, le 13° čez dan, oblačno s hladnim vertcem, mi misli kar same uhajajo k zimi in njenim radostim user posted image

clock-img

18.09.2008, 20:51

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Ojoj, na veseli december že mislite? user posted image user posted image  

Jih, ko je, tako kot danes, le 13° čez dan, oblačno s hladnim vertcem, mi misli kar same uhajajo k zimi in njenim radostim user posted image

meni tudi....komaj čakam postavljanje smrekice, jaslic, vonj po kuhanem vinu, čaju, cimetu, medu, limoni.....user posted image , glih prav mraz, lučke....user posted image

clock-img

18.09.2008, 20:52

clock-img

petarda

pencil-img

10119

user posted image user posted image no petarda zdaj pa še povej kar si mislila user posted image user posted image user posted image

...čudila sem se kako to, da smo na dnu strani, pa kako to, da nikjer nobene? user posted image ....pol sem pa prižgala TV, pa vidla da so zanimiva soočenja user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.09.2008, 20:57

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Eno leto sva šla z lubijem na Dunaj v predbožičnem času...tisto plača eden potujeta dva varianta... priporočam...je bil res lep izlet user posted image ...se vsako leto spomnim na tisto predbožično vzdušje...bomo še šli....ko bomo že vsi zrastli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.09.2008, 07:40

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Dobro jutro user posted image

clock-img

19.09.2008, 08:41

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Dobro jutro!

Ja, predbožični Dunaj sem jaz tudi že videla, še v SŠ, ko smo za izbirne vsebine hodili naokoli user posted image . Res je lepo in Dunaj je že okrašen novembra. No, saj zadnja leta tudi pri nas začnejo že zelo hitro smrekice ven vlečt po trgovinah user posted image

Jaz pa TVja nič več ne gledam. Še vedno hodim z bubijem spat, potem pa nadaljujem v spalnici. user posted image  ima večerno smeno, jaz pa zgodnjo jutranjo user posted image  Saj zdaj je fajn, da je doma, samo dolgo pa tako ne bo šlo.

clock-img

19.09.2008, 09:41

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Dober dan user posted image

Zdaj smo z drobižkoma od zobozdravnice in ju moram pohvalit, sta bila super pridna user posted image . Tina ima na zgornjih enkah znotraj dve kariotični pikici user posted image , ki ju je lepo pustila premazat, Anže ima pa itak kar nekaj zob načetih user posted image in je tudi lepo potrbel, ko mu je enega (oz. 2 skupaj) povrtala in zalila.

Zdaj grem pa user posted image skuhat user posted image

clock-img

19.09.2008, 10:35

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Dober dan user posted image

Zdaj smo z drobižkoma od zobozdravnice in ju moram pohvalit, sta bila super pridna user posted image . Tina ima na zgornjih enkah znotraj dve kariotični pikici user posted image , ki ju je lepo pustila premazat, Anže ima pa itak kar nekaj zob načetih user posted image in je tudi lepo potrbel, ko mu je enega (oz. 2 skupaj) povrtala in zalila.

Zdaj grem pa user posted image skuhat user posted image

Saj bi bil res že čas, da tudi jaz petardita naročim pri zobozdravniku user posted image ...mi smo bili do sedaj samo enkrat.

clock-img

19.09.2008, 12:04

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Eno user posted image : pozna katera kak enostaven programček za urejanje slik? Dosegljiv na netu.

Za obrezovanje, popravljanje barv,... imam MO Picture Manager in mi je čisto OK.

Imela pa bi nekaj, kjer lahko dodajam efekte - recimo da mi fotko spremeni kot bi bila naslikana ali narisana s svinčnikom, kredo, mozaik,.... Nekoč sem imela nekaj takega, pa ne vem, kateri program user posted image

clock-img

19.09.2008, 12:11

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Našla že na tehniki nekaj odgovorov. Moram zdaj sprobat. Če pa ima katera še kak nasvet, pa prosim user posted image

clock-img

19.09.2008, 13:54

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Petarda saj Tina je bila danes tudi 1. user posted image . Pri nas te na pregled ne napotijo pred 3. letom, kar je v bistvu razmeroma pozno. Tako sem jo jaz kar vpisala skupaj z Anžetom.

Bubi, jaz se včasih igram s GIMP -om (predvsem za uravnavanje barv), vendar ni ravno najenostavnejši za uporabo. Drugače pa večino stvari uredim že s Kodak Easyshare, ki sem ga (mislim da) dobila s fotoaparatom.

clock-img

19.09.2008, 14:15

clock-img

Naty_ka

pencil-img

2255

Dan user posted image

Bubi, jaz delam s tem programom. Mi je najbolj enostaven in pregleden.

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

clock-img

19.09.2008, 16:36

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Zaenkrat sem naložila PhotoScape. Ima kar nekaj tega, kar sem želela. Moram še kaj drugega najt.

Bom dala nekaj primerov v album. Aja, pa itak so zdaj naše fotke bolj pocukrane user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.09.2008, 18:15

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Lepljenka mi je zeeeloooo všeč user posted image ....sem ti hotla rečt, da srček bi pa lahko lepše narisala, samo sem potem videla, da je že v programu tak user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem