writing-img

RE: Novembrke 2005 - 3. del

clock-img

26.09.2008, 18:16

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Buuubiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj jeeeeeeeeeeeeeeeee?

Evo, si me priklicala user posted image

Nič. Drugič se pa "taprav" čas oglasi! user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.09.2008, 18:18

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Evo...novo stran sem vam odprla, če boste zvečer kaj čvekale...jaz se grem pa zdaj rihtat, ker gremo pet žensk danes malo v life user posted image user posted image user posted image ....nazadnje smo šle skupaj ravno lani za veseli december user posted image ...in bo prav pasalo spet malo počvekat user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.09.2008, 18:29

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Fajn se imej, petarda! user posted image  user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

26.09.2008, 18:31

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Joj, jaz pa že tak dolgo nisem bila veni. Pa vprašanje, kdaj bo prilika.

Ampak nič tega ne pogrešam, ni ga lepšega kot bubija in bubiko zvečer cartat user posted image

clock-img

26.09.2008, 18:47

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Joj, jaz pa že tak dolgo nisem bila veni. Pa vprašanje, kdaj bo prilika.

Ampak nič tega ne pogrešam, ni ga lepšega kot bubija in bubiko zvečer cartat user posted image

Ne rabiš nič govorit.... se mi kar ne da it...najraje bi se zleknila zraven lubija pred TV pa gledala....že kaj user posted image user posted image user posted image user posted image .....po drugi strani pa vem, da se bom imela tudi zunaj fajn, samo tako težko se je odpravituser posted image

clock-img

26.09.2008, 20:29

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Tino sem ostrigla user posted image

clock-img

26.09.2008, 20:33

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

...fotke pa mogoče jutri, če bo čas user posted image

Petarda uživaj user posted image user posted image
Jaz se ponavadi tudi težko od doma odpravim, se mi kar ne ljubi user posted image , pol pa itak da je vedno super truper user posted image in bi mi moglo biti žal, če ne bi šla.

clock-img

26.09.2008, 20:35

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Aja, Tino sem pa ostrigla, ker se z bratovo punco (ki je frizerka) do srede, ko odidemo v Podčtrtek, nikakor ne bomo mogli srečat, da bi to izvedla ona user posted image . Nikakor pa nimam namena po vsakem kopanju ji 1 uro lase fenat, ker zdaj je pa že skor mal premraz, da bi z napol mokro glavo okrog skakala.

clock-img

26.09.2008, 20:41

clock-img

nincy

pencil-img

390

Ne rabiš nič govorit.... se mi kar ne da it...

Evo takoj zamenjam s tabo. Men ne bi bilo treba 2-krat rečt. Nisem bila vzunaj že ceeeeelo večnost.

clock-img

26.09.2008, 20:42

clock-img

nincy

pencil-img

390

Petarda, imaš ZS.

clock-img

26.09.2008, 20:42

clock-img

nincy

pencil-img

390

Grem počasi v horizontalo user posted image

Dobr spite,

nočko

clock-img

27.09.2008, 00:40

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Petarda uživaj user posted image user posted image
Jaz se ponavadi tudi težko od doma odpravim, se mi kar ne ljubi user posted image , pol pa itak da je vedno super truper user posted image in bi mi moglo biti žal, če ne bi šla.

Identično je pri meni user posted image ....evo sem nazaj in imele smo se  user posted image user posted image user posted image .... ura je minila en, dva, tri....

....nič zdaj pa hitro v horizontalo, ker petardita verjetno jutri zjutraj ne bo nič zanimalo do kdaj je mami feštala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

....edin ZS grem še prej prebrat, da vidim, če me kaka nova molitvica čakauser posted image

Lahko noč user posted image

clock-img

27.09.2008, 07:27

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Dobro jutro!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.09.2008, 08:26

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Dobro jutro user posted image

Nina hvala za kavico user posted image ....sem včeraj še predolgo tukaj čakala, da boš imela kake motne spanja in mi zdaj prav paše user posted image

clock-img

27.09.2008, 09:50

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Dobro jutro!

Nina, greste na počitnice v Podčetrtek? Boste še kaj naokoli hodili - podaljšali do MB recimo? user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.09.2008, 10:26

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Nina...slikice user posted image

...jaz moram tudi petarditu malce odstriči spredaj.user posted image

clock-img

27.09.2008, 10:27

clock-img

petarda

pencil-img

10119

motne spanja

motnje user posted image

clock-img

27.09.2008, 11:43

clock-img

amy26

pencil-img

3072

jaz moram tudi petarditu malce odstriči spredaj.

jaz pa Eliuser posted image

danes smo sami doma, user posted image  ima v banki predavanja cel dan, pa že včeraj je imel, tako da ko se otroci naspijo gremo k babici v Kamnik, da se malo poigrajo.
Pa avto imam polno nabit s škatlami, peljem oblekice od Ele oz. jih vračam ker so bile sposojene. 

clock-img

27.09.2008, 16:02

clock-img

ada2

pencil-img

7402

jaz sem tudi šla včeraj malo ven z dvema priateljicama, ena ima hčerko le dan starejšo od Adama, pa skupaj sta v vrtcu, druga je pa tista moja naj prijjateljica, o kateri sem že veliko govorilauser posted image
sem bila doma kmalu po polnoči in seveda smo se super imele, nasmejale in načvekale smo se za neka časa nazaj in naprejuser posted image

zdaj pa čakam obiskeuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

27.09.2008, 16:35

clock-img

ada2

pencil-img

7402

en mail sem vam poslala.... če se katera spomni, smo o tem pred 2 letoma že govorile in če ste takrat zamudile si lahko zdaj pogledateuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

27.09.2008, 17:01

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Sem pogledala. Vsaka čast staršem...podpiram optimistične starše, ki ne vržejo puške v koruzo. user posted image

Ada kako pa je Urška danes? user posted image

clock-img

27.09.2008, 18:28

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Nina...slikice

ja, delam na tem user posted image ... ...če bosta drobižka dala še 10 min mir, jih dobite takoj user posted image

Nina, greste na počitnice v Podčetrtek? Boste še kaj naokoli hodili - podaljšali do MB recimo? user posted image user posted image user posted image

ja pismo, sem gledala po zemljevidu, pa so vsi "interesantni" kraji tolk daleč user posted image ... ...bomo videli kako se bomo tam zabavali, planov kaj početi itak še nimamo

en mail sem vam poslala....

preverim zvečer user posted image

clock-img

27.09.2008, 18:30

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Drugače smo danes bili z DPMjem na izletu. Predstavo je imel Sten Vilar (upam, da sem prav napisala) in je bilo ful fletno user posted image , čeprav je bilo grozno mrazzzzz (bili na skoraj 1000 m nmv). Potem pa še na enem rojstnem dnevu in smo ravnokar domov prišliuser posted image .

clock-img

27.09.2008, 18:34

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Evo fotka:
user posted image

clock-img

27.09.2008, 20:05

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Jaz sem mislila, da si jo čist na kratko...tole boš mela še vedno kaj sušit user posted image ....drgač pa je lušna...se nič ne vidi, da je home made user posted image .....sodelavka je zadnjič tudi ostrigla svojo hčerkico, pa je rekla, da je zdaj taka ko v tistmu filmu...butec in butec user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem