Ja, v večini primerov gre. Oz. če se ne prebudi do konca si uleže nazaj brez problema. Če pa se zbudi, pa vedno prosi da še malo posediš pri njem-oz. ko ga je strah takrat se stisne čisto v kot in treplja po vzglavniku in zraven pravi: pridi se cartat meni...

. Potem si pač uležem zraven njega za minutiko.
Nekaj mesecev nazaj je bilo stanje katastrofalno. Sploh si ni dal rečti da mora spat v svoji postelji. Kar naprej je prihajal k nama (meni-ker je Gregor itak več ali majn odsoten). V bistvu smo imeli eno tako fajn krizo. In bila sva postavljena pred dejstvo kaj zdaj narediti. Naj mu pustiva, da se zasidra pri nama ali vztrajati da spi v svoji postelji. Če bi jaz hodila v službo, bi verjetno prvo noč popustila. Ker sva se tudi do 7 krat na noč sprehajala sem in tja.
Na srečo se je po skoraj 4ih mesecih (tu sem imela priložnost da pokažem svojo trmo in vztrajam...

) zadeva umirila. Lunin mrk nas je rešil.
In S tudi ponoči pije. Še posebej če popoldne poje kakšno začinjeno zadevo. Ali pa čebulo. Odide dediju in si naredita solato iz čebule in fižola-občasno dodata še kuhana jajca in potem mljaskata tisto. Si lahko predstavljata kakšna žeja ga potem muči ponoči

(pa naslednji dan vetrovi

) In v sobi ima nastavljen kozarec vode. Včasih si sam postreže, včasih pa me pride zbudi da mu pomagam. Kakor kdaj.
Ravno v torek ko sva hodila k zobozdravniku je bilo prav zanimivo. V ponedeljek je jedel kuhana jajčka in v torek se je potem tak fajn slišalo prdanje po čakalnici

. Meni je bilo tak smešno in nerodno hkrati

Joj, joj.
Še dobro da ni rekel nič. Ker doma običajno ko prdne, pride, se drži za usta in reče: pdnil sem. Zraven pa se reži kot pečen maček. Joj, joj...
< Sporočilo je popravil Naty_ka -- 10.3.2008 10:35:23 >
inteligence.