writing-img

RE: Novembrke 2005 - 3. del

clock-img

16.10.2008, 18:28

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Saj ravno to pravim. V reklami piše, da so od 27 naprej user posted image  Ampak ravno tisti na ježke so samo od 28 user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

17.10.2008, 08:06

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Dobro jutro user posted image

user posted image user posted image user posted image  za vse user posted image

clock-img

17.10.2008, 08:08

clock-img

ada2

pencil-img

7402

dobro jutro!

hvala za kavico, sicer pa samo še mleko iz mikrovalovne vzamem, pa zmešam kapučino in grem nazaj v posteljo.

catja kako je za danes? se vidima?

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

17.10.2008, 19:30

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Dober večer user posted image

clock-img

18.10.2008, 08:32

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Dobro jutro user posted image

clock-img

18.10.2008, 09:25

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Ku-kuc user posted image

clock-img

18.10.2008, 11:19

clock-img

ada2

pencil-img

7402

user posted image zgovornost zadnjih dni tukaj mi ne da spati

noo, jaz sem sicer včeraj čvekala z našo catjo... in me prav čudi, da je med nainim čvekom nehalo deževatiuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

18.10.2008, 16:35

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Dober dan user posted image

clock-img

18.10.2008, 16:52

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Ej ženske, dans greva s prijateljico po dooolgem času spet ven user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   grem si skuhat en velik kafe user posted image user posted image user posted image ker predvidevam da bo noč mlada user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.10.2008, 18:34

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

No pa lahko noč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.10.2008, 02:01

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

No pa lahko noč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In? Si že nazaj? user posted image user posted image user posted image user posted image ...zdaj je noč še mlada, čez kako uro bo že starauser posted image

clock-img

19.10.2008, 02:03

clock-img

petarda

pencil-img

10119

No midva sva tudi zdaj domov prišla user posted image , petardito je pri babici in imava zdaj celo bajto zase user posted image ...greva kar spat user posted image user posted image user posted image user posted image  spanca sva namreč najbolj potrebna user posted image user posted image user posted image user posted image ....

Lahko noč user posted image

clock-img

19.10.2008, 09:18

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

user posted image user posted image

clock-img

19.10.2008, 09:46

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Kaj zdaj Nina??? Jaz mam že kopalnico glanz! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....nama ni potegnilo, da bi spala dlje kot do 7-ihuser posted image ...lubi zdaj voziček pere, jaz pa doma radio fuuuuul na glas, rokavice gor, krpo v roke pa glanz po kopalnici user posted image user posted image user posted image ...je bolš ko vsaka kava user posted image

clock-img

19.10.2008, 09:51

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Dobro jutro! user posted image

Jaz pa sem si privoščila danes user posted image  Je bubika do pol devetih potegnila, jaz pa z njo. user posted image

clock-img

19.10.2008, 10:33

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Zdaj pa hitro ven, ker je fuuuul lep sonček user posted image user posted image user posted image user posted image ...sem pol ure zunaj pometala user posted image

clock-img

19.10.2008, 11:41

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Pozdravljene po dolgem času.

Se nisem nič oglasila, ker ni bilo časa. Delamo s polno paro, da spravimo skozi otvoritev novega centra in smo cele dneve v službi. Kljub temu se full zadovolna, ker je tim ta pravi, smeh na polno, 13 ur mine v šusu.

Doma vse po starem, kolikor jih pač vidim.

clock-img

19.10.2008, 13:08

clock-img

catja2

pencil-img

377

jaz sem pa včeraj malo zaglavila z alkoholom, danes pa mi za nič ni user posted image

Sedaj razmišljam, kam bomo šli z otročkoma, verjetno proti Ptuju...

Ada pa sva se res načvekali, mislim, da bi se cel dan imeli kaj za pogovarjati, če bi bil čas user posted image

clock-img

19.10.2008, 13:26

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Zdaj pa hitro ven, ker je fuuuul lep sonček

Amo bili z bubijem in babico na novi MB tržnici user posted image  Pa malo ob Dravi. Bubika pa je bila doma z atijem, jima tudi ni hudega. Zdaj skuham kosilo in se gremo potem še malo sončku nastavit user posted image

clock-img

19.10.2008, 13:28

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Kljub temu se full zadovolna, ker je tim ta pravi, smeh na polno, 13 ur mine v šusu.

Super teni user posted image  Ampak 13 ur user posted image  V kosu al kaj? Pa koliko dni v tednu?

clock-img

19.10.2008, 13:30

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

jaz sem pa včeraj malo zaglavila z alkoholom, danes pa mi za nič ni user posted image   

user posted image user posted image user posted image  dokler je user posted image   in ne user posted image  user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil *bubi* -- 19.10.2008 13:33:47 >

clock-img

19.10.2008, 13:48

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Ja, to so zdaj izredne razmere in bodo tudi vse nadure plačane. 6 dni v tednu, 13 ur pa zato, ker štejem še čas, ko smo pol ure prej tam, pa pol ure po koncu, ko se denar prešteje in odda.

clock-img

19.10.2008, 15:14

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

jaz sem pa včeraj malo zaglavila z alkoholom,

maš srečo, da si samo MALO user posted image user posted image user posted image user posted image jaz nisem MALO user posted image in je res tale
user posted image
bolj primeren kot user posted image
Huh, naslednjič bom morala biti mal bolj pametna user posted image

Drugače pa dopoldne smo izkoristili sonček, zdaj gre pa počasi že za hribe, jaz pa komaj čakam, da pripelje "halo pizza", ker sem končno postala lačna... ...da bi šli nekam na kosilo se mi pa ne ljubi user posted image

clock-img

19.10.2008, 17:49

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Huh, naslednjič bom morala biti mal bolj pametna

Tle bi pa pasal tisti, ki se po tleh valja od smeha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.10.2008, 17:50

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Teni me veseli, da si zadovoljna s službouser posted image ...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem