writing-img

RE: Novembrke 2005 - 3. del

clock-img

24.03.2008, 22:05

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Srečno jutri Catja user posted image user posted image user posted image ....

upam, da je pri bubiju samo kaka ultra hitra viroza in da se kmalu pozdravi... user posted image user posted image user posted image user posted image ...bubika zate pa držim pesti, da ti uspe vse plane izpolnit...

Ada zate pa user posted image , če slučajno kaj pomaga user posted image

clock-img

24.03.2008, 22:09

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: Urša

mi smo amaterji proti vam, vaše so fuuuul lepše

Naše kokoške so kupljene! user posted image  user posted image user posted image user posted image  Tako da so vaše dosti bolj profesionalne! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ...jaz pa sem jih videla v eni reviji in so mi v uč padle za naredit...nisem vedela, da prodajajo tudi že narejene user posted image user posted image user posted image ...jap, pol so pa naše lepše user posted image .... So jih bili pa vsi obdarjeni veseli user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.03.2008, 22:11

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Grem si še lase posušit pa spat...spet bo kratka noč...pa še delavni teden se ni začel, pa že kooomaj čakam vikenduser posted image ...pa ful sem utrujena zadnji teden dniuser posted image ...Pa, ne - nisem noseča! user posted image user posted image user posted image ...raj prej napišem, da ne bo spet kakih pomislekov user posted image

Ajdi nočka user posted image

clock-img

24.03.2008, 22:13

clock-img

petarda

pencil-img

10119

A sem jaz Nej že čestitala za user posted image ? user posted image ...

No, če slučajno nisem, res ti želim lepo, lepo nosečnost in potem zdravo bebiko user posted image user posted image user posted image user posted image ...ali dve user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.03.2008, 07:08

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Jutro, babe...ala pokonci user posted image

Kavica za vse user posted image

clock-img

25.03.2008, 09:55

clock-img

nincy

pencil-img

390

Naj vam bo čudovit in z ljubeznijo izpolnjen materinski dan.

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 1.4.2008 12:15:21 >

clock-img

25.03.2008, 15:50

clock-img

petarda

pencil-img

10119

...se pridružujem čestitkam user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.03.2008, 16:12

clock-img

ada2

pencil-img

7402

mi smo pa od frizera pravkar prišliuser posted image user posted image user posted image
no, mama ni prišla na vrsto, moram 1x sama iti, da si vzamem čas in užitek za touser posted image , sta pa Nuša in Adam postrižena in sta prav luštna zdajuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

25.03.2008, 17:34

clock-img

catja2

pencil-img

377

mi smo rešili za danes!

J so pregledali, mu vzrli kri in naredili UZ. Zaenkrat smo dobi AB, ki ga je treba jemati 1 mesec, potem imamo spet kontrolo v Lj in če ne bo v redu verjetno sledi operacija! user posted image

Torej upam, da nas AB reši user posted image

clock-img

25.03.2008, 20:12

clock-img

amy26

pencil-img

3072

Torej upam, da nas AB reši

catja, res vam želim da bi AB pomagal, držim pesti user posted image user posted image da ne bo potrebne operacije

malčka spita, jaz pa malo BB malo RR, mal bom preklapljalauser posted image

2 tedna ne dojim in sem se zredila 2,5kguser posted image , sej ni čudno k pa vse vase mečem, prej sem morala res paziti kaj in koliko sem pojedla zdej pa nadoknadujem za nazajuser posted image
razmišljam o ločevalni dieti, a je kakšna kandidatka da mi bo družbo delala, Urša, petarda,...

clock-img

25.03.2008, 20:18

clock-img

petarda

pencil-img

10119

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...upam, da AB zaležejo in ne bo treba na operacijouser posted image

clock-img

25.03.2008, 20:19

clock-img

petarda

pencil-img

10119

razmišljam o ločevalni dieti, a je kakšna kandidatka da mi bo družbo delala, Urša, petarda,...

hvala, da se name spomniš user posted image user posted image user posted image user posted image ..ampak jaz sem čisto obupala nad temi dietami user posted image ...se ne morem zadržat user posted image user posted image user posted image ...lačna pa fuuuuuluser posted image user posted image user posted image

clock-img

25.03.2008, 20:32

clock-img

amy26

pencil-img

3072

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

hvala, da se name spomniš user posted image user posted image user posted image user posted image ..ampak jaz sem čisto obupala nad temi dietami user posted image ...se ne morem zadržat user posted image user posted image user posted image ...lačna pa fuuuuuluser posted image user posted image user posted image

sej jaz se tudi težko zadržim, najtežji je prvi teden pol pa kar not padeš. Seveda če začnem z dieto bom poskrbela da ne bo v hladilniku kakšnih dobrot, seveda v veliko pomoč bo če bo tudi mojuser posted image  začel s hujšanjemuser posted image  bomo vidli

clock-img

25.03.2008, 20:41

clock-img

ada2

pencil-img

7402

catja saj bo vse ok, AB bo prijel in operacija ne bo potrebna, boš videla, za vsak slučaj pa držimo palce
user posted image

jaz sem pa lačna
user posted image

grem si naredit
user posted image

user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

25.03.2008, 20:45

clock-img

ada2

pencil-img

7402

user posted image
vidve tu o dieti, jaz pa lušte delam s kokicami
user posted image  pardon.....

Ada vas ´ma rada!

clock-img

26.03.2008, 07:59

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Jutro user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.03.2008, 09:30

clock-img

Naty_ka

pencil-img

2255

Pozdravljene drage moje user posted image

KOnčno imam malo časa da se oglasim. Sem sicer v polnih pripravah za jutrišnji odhod v bolnišnico. Me kar malo stisne pri srcu ko se spomnim. Kriza.

No, da vam povem kako so izgledali naši prazniki. Bilo je user posted image user posted image user posted image .
No, saj do nedelje je bilo vse ok. Sergej je bil ful navdušen ko je lahko svoj cekar nesel k žegnju. Pa ko je ravno v tistem trenutku taaaaaaaaaaako snežilo. Se je še župnik hecal, da se mora prav kontrolirat da ljudem ne zaželi veselih božičnih praznikov, namesto velikonočnih.user posted image

Potem v nedeljo smo se potepali in itak da je vsepovsod ogromno sladkarij. Pa ker nisem čisto vsako sekundo imela Sergeja na očeh kaj dela in kaj si nese v usta, se je zgodilo to, da se je prenajedel. IN v nedeljo ponoči smo imeli celo noč dirke. Bruhal je samo čokolado. Celo noč. Tako da je bil rezultat pobruhana otroška, spalnica in kopalnica.
Tako smo v ponedeljek imeli čistilno akcijo. In čisto cel dan sem prala, sušila in peglala. Kriza.
Ah, ja. Saj sem rekla, da je vsako slabo za nekaj dobro. In rezultat tega je, da imamo zgornji štok hiše generalno spucan.user posted image

Zdaj mi že je smešno. Takrat pa mi ni bilo niti malo.user posted image

Catja, upam, da bo AB prijel.

Bubi, user posted image .

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

clock-img

26.03.2008, 10:02

clock-img

catja2

pencil-img

377

Hvala vsem za lepe želje ampak...user posted image user posted image user posted image

Naš otrok ne more pojesti AB!

včeraj sva ga na vse načine prepričeval da naj poje AB, mu ga dala v sok, probala na lep način, ga probala prestrašiti, da bo moral v bolnico če ne bo pojedel in na koncu sva mu ga kar na silo v usta špricala! Minuto za tem je pa vse skupaj izbruhal user posted image

Danes sva mu ga dala ko je spal, in ga je spet izbruhal!

Včeraj sem bila prepričana, da je pač trmast in noče vzeti AB, danes pa sem ugotovila, da mu ga verjetno telo zavrača! Zvečer bom probala še v hrano podtakniti, če bo šlo...
Moj se je pa šel s P dogovarjat, kaj naj narediva user posted image

Drugače sva pa še midva z user posted image  neki virus dobila, mene je pa včeraj še v Lj v križu vsekalo in danes sem seveda takšna v službi; ampak bom verjetno šla na bolniško user posted image

clock-img

26.03.2008, 10:02

clock-img

catja2

pencil-img

377

Naty drži se user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.03.2008, 11:58

clock-img

petarda

pencil-img

10119

naty bodi pogumnauser posted image , vse bo v reduuser posted image ...

Pa user posted image user posted image user posted image user posted image  za J, da bi hotel ABuser posted image

Šibam v LJ...user posted image user posted image user posted image ...spet bom ob osmih domauser posted image user posted image

clock-img

26.03.2008, 15:21

clock-img

ada2

pencil-img

7402

catja kaj pa če bi se zmenili za AB injekcije? bi ga pač vozila 1x na dan po pikeca, samo, da bi bilo ok.user posted image user posted image user posted image

Naty pa se je zdaj S zamerila čokolada?

ne bi sicer privoščila kateremu od mojih otrok, da bi bruhal, ampak spucano bi pa jaz tudi imelauser posted image

razporedov pa še nimamo user posted image , tako za srečanje še vedno ne morem nič rečt.

Ada vas ´ma rada!

clock-img

26.03.2008, 15:22

clock-img

ada2

pencil-img

7402

drugače pa: dosade ene, nič več se ne čvekauser posted image

Ada vas ´ma rada!

clock-img

26.03.2008, 16:20

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

upam, da je pri bubiju samo kaka ultra hitra viroza in da se kmalu pozdravi... user posted image user posted image user posted image user posted image ...bubika zate pa držim pesti, da ti uspe vse plane izpolnit...

Ja, na žalost ni bilo čisto tako user posted image  Upam, da bo jutri že doma.

Catja user posted image  in user posted image za J
Ada user posted image user posted image

Naty, drži se!  user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

26.03.2008, 17:32

clock-img

catja2

pencil-img

377

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

catja kaj pa če bi se zmenili za AB injekcije? bi ga pač vozila 1x na dan po pikeca, samo, da bi bilo ok.user posted image user posted image user posted image

to sem že rekla P, da ga pač vozim po injekcije, boljše da trpi 1 mesec, kot pa da mu kakšen živec pri OP poškodujejo in bo za vedno imel probleme user posted image

P je rekel, da če ne bo dobil AB, da naj ga k njemu pripeljeva in mu ga bo on dal; in točno to bom naredila, če mi ga ne bo uspelo v hrano skriti! Saj ni toliko problem v njega spraviti-pač gre s silo, ampak kaj ko ga čez minuto izbruha user posted image

clock-img

26.03.2008, 19:42

clock-img

ada2

pencil-img

7402

Upam, da bo jutri že doma

o šit, pa kaj se res ne bodo končale slabe noviceuser posted image

bubi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem