cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Novembrke 2005 - 3. del

clock-img

03.04.2008, 20:33

clock-img

Naty_ka

pencil-img

2255

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Kaj nisi rekla, da greš danes v Kidričevo? Boš kaj mimo MB tudi hodila? user posted image

Hja. Možno, da jo kak dan mahnem za Mb. Bi mogla it še ciprese dokupiti. Posadili smo jih za hišo, pa nam jih je zmanjkalo.

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

clock-img

03.04.2008, 20:37

clock-img

petarda

pencil-img

10119

čeeeruser posted image

bom kmal domauser posted image

clock-img

03.04.2008, 20:58

clock-img

ada2

pencil-img

7402

kap me je skorajuser posted image user posted image   a tolko ste načvekale čez danuser posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

03.04.2008, 20:58

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Škoda, ker boš imela čas že ob 12h, jaz sem v centru šele ob 14h. Pejt še malo v shopping! Si slišala, da izide čez par dni razpis za subvencije? A ni to precej prej kot lansko leto? A to pomeni, če pridemo spet not, da bo denarček prej? Se niti ne spomnim kdaj je bilo lani. Me pa zanima kakšen bo pogoj glede dohodkov...

Jaz bom imela čas ob 12ih, ker imam SI šele ob 15ih. Po tem pa sem že z dvema dobrima prijateljicama zmenjena, da spet nekaj tračev stresemo user posted image user posted image user posted image  Pa verjetno kar do večera potegnemo user posted image

Ja, razpis bo v soboto, sem že odprla debato. Lani je bilo treba do konca septembra dat vlogo, letos bo pa prej. Res škoda, ker bomo mi samo 3je, septembra pa 4je. Vprašanje, kaj bo s cenzusom. Bo treba počakat še 2 dni, da vidimo.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

03.04.2008, 21:00

clock-img

ada2

pencil-img

7402

no, mi smo bili danes malo na Ptujju popoldan. smo mislili novo obutev nabavit, pa za Nušo niti kaj dosti gledali nismo, za Adama smo pa samo copate za vrtec kupili, ker so stari že premali. so pa cene obupne user posted image user posted image user posted image  groza od grozeuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

03.04.2008, 21:01

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Pa kaj meni pomaga (kao) razgledanost, če pa moram vedet, kaj piše v ****. členu ŽNJtega zakona user posted image

Eh, saj ni tak hudo. Slovenščino sem se zelo z rezervo učila, to nameravam it delat šele čez 2 meseca. Ustava še kar gre, vsaj tak okvirno, zakonodaja pa user posted image  Eh, špekuliram.... samo s področja srednjega strokovnega izobraževanja si bom pogledala, ostalo pa upam, da jih ne bo preveč zanimalo user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.04.2008, 21:02

clock-img

ada2

pencil-img

7402

Ja, razpis bo v soboto, sem že odprla debato. Lani je bilo treba do konca septembra dat vlogo, letos bo pa prej

a mi poveš kje to vidim, a mi tudi imamo kako možnost za prizidek, ali so to mišlenale stanovanja ali kakouser posted image

Ada vas ´ma rada!

clock-img

03.04.2008, 21:04

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

so pa cene obupne user posted image user posted image user posted image  groza od grozeuser posted image

Imate na Ptuju kak Pami? Al pa v Hervisu sem jaz že super teniske med zadnjimi pari kupila - za 9€ user posted image  Sem pa gledala tudi v Yellotu, že imajo nekaj poletne obutve. Bi se splačalo zdaj nabavit, ker v sezoni itak ne dobim prave številke.
Drugače pa je lani imel bubi ene usnjene sandalčke iz Hoferja in jim tudi nič ne manjka. Samo se ne spomnim cene.

clock-img

03.04.2008, 21:05

clock-img

ada2

pencil-img

7402

če pa moram vedet, kaj piše v ****. členu ŽNJtega zakona

intake bedarije žal tudi sprašujejo za strokovni izpit za nižjjo zdravstveno stroko, ki bo potem itak samo kahle praznilauser posted image

Ada vas ´ma rada!

clock-img

03.04.2008, 21:05

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

a mi poveš kje to vidim, a mi tudi imamo kako možnost za prizidek, ali so to mišlenale stanovanja ali kako

Če imate na frišno pridobljeno gradbeno dovoljenje, potem padete not user posted image

Aja, razpis pa bo v vseh ta glavnih časopisih v soboto, pa na strani stanovanjskega sklada (verjetno šele v ponedeljek, ker so blazno ažurni user posted image )

< Sporočilo je popravil *bubi* -- 3.4.2008 21:06:14 >

clock-img

03.04.2008, 21:07

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Če imate na frišno pridobljeno gradbeno dovoljenje, potem padete not

Joj, popravljam: gre za prvo reševanje stanovanjskega problema mlade družine. Če dokažeš, da s tem prizidkom pridobite "normalne" pogoje bivanja, potem bi verjetno šlo. Mislim pa, da je gradbeno dovoljenje obvezno.

clock-img

03.04.2008, 21:09

clock-img

ada2

pencil-img

7402

ene usnjene sandalčke iz Hoferja

ja, saj teniske sem v hoferjju nabavila, za sandale bomo pa še malo šli pogledat. itak, da moram 1x samo z Nušo v nakup, ker če sva sami lahko marsikaj ugodnega najdeva, tako pa za Adamom letat in obenem še poslušat nerganje s strani gospoda očeta, češ kaj tolko prebiramo user posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

clock-img

03.04.2008, 21:13

clock-img

ada2

pencil-img

7402

Če imate na frišno pridobljeno gradbeno dovoljenje, potem padete not

Joj, popravljam: gre za prvo reševanje stanovanjskega problema mlade družine. Če dokažeš, da s tem prizidkom pridobite "normalne" pogoje bivanja, potem bi verjetno šlo. Mislim pa, da je gradbeno dovoljenje obvezno.

v bistvu.... če do zdaj nismo imeli primernega bivališčauser posted image  potem bi dobili. jja, samo do sobote pa še ne bom imela gradbenega dovoljenjauser posted image , niti pravih načrtov še ne, te dobim šele 1x po 10.4.user posted image user posted image user posted image

kaj pa za drugo leto? a za nazaj se da vložit?

Ada vas ´ma rada!

clock-img

03.04.2008, 21:20

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Ej, Ada, v soboto bo komaj razpis. Lani je bilo cca 1,5 meseca časa za vloge. No, očitno bo gradbeno, ti kar dobro preberi razpis in probaj. Mogoče pa le pridete skoz, vsak € prav pride.

Vsako leto postavijo nov datum, ki je meja za "novo". Lani je recimo šlo not vse, kar je bilo po 1.3.2006. (torej največ leto in pol stare zadeve) Ali kupoprodajna pogodba ali pravnomočno gradbeno. Mi smo imeli datum ravno 1.3. user posted image  Dobro, da se jim ni dalo pogodbe en dan prej spisat, ker bi gladko mimo padli user posted image  

< Sporočilo je popravil *bubi* -- 3.4.2008 21:21:05 >

clock-img

03.04.2008, 21:41

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Čer...

Ej, Urša in Amy...a vidve kaj hujšata? Ne vem, zakaj sem se glih med vožnjo domov na vaju spomnilauser posted image ..ziher sem lačna! user posted image user posted image user posted image user posted image

Nič...grem pod tuš, pa pod odejouser posted image

Lahko nočuser posted image

< Sporočilo je popravil petarda -- 3.4.2008 21:42:04 >

clock-img

03.04.2008, 21:42

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

čeeeruser posted image

Te čakamo user posted image

Kaj pa imate to neko izredno stanje, da zvečer v službo hodiš user posted image

clock-img

03.04.2008, 21:43

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Evo naše petarde user posted image  Pa ne zdaj zbežat user posted image

clock-img

clock-img

ada2

pencil-img

7402

sem malo preletela lanski razpis, pa sem našla vsaj 2 oviri user posted image

- jjaz sem lastnik hiše v kateri bivamo

- že zdaj (brez prizidka) imamo več kot 55 kvadratov

Ada vas ´ma rada!

clock-img

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

čeeeruser posted image

Te čakamo user posted image

Kaj pa imate to neko izredno stanje, da zvečer v službo hodiš user posted image

ah...tehnika in te zadeve user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.04.2008, 21:44

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Evo naše petarde user posted image  Pa ne zdaj zbežat user posted image

...ok, grem samo v sušilca vreč, ti mi pa ta čas kaj lepega napiši user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.04.2008, 21:45

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Ej, Urša in Amy...a vidve kaj hujšata?

Mejčkn. Ločevalna mi ne gre kej preveč, se pa trudim spustit večerje.user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

clock-img

03.04.2008, 21:47

clock-img

ada2

pencil-img

7402

jooooj, sem vam pozabila povedat, da imam novo muziko za klice na mobiteluuser posted image

a katera ugane katero?user posted image

smo se namreč oglasili pri svakinji v službi na Mobitelu, ko smo bili na Ptuju in mi jo je narihtalauser posted image

Ada vas ´ma rada!

clock-img

03.04.2008, 21:48

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Ada, kar počakaj razpis. Vsako leto je drugače user posted image  

1. leto je bil ful ošter, vsaj kar se cenzusa tiče, itak da ni skoraj nihče subvencije dobil. Tisti z res najnižjimi dohodki si nekako ne morejo stanovanja kupit user posted image
Lani je bilo že boljše, pa vseeno je bilo ful malo vlog.

clock-img

03.04.2008, 21:49

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

...ok, grem samo v sušilca vreč, ti mi pa ta čas kaj lepega napiši

rožica
metuljček
mucka
morje
sonce
dopust
počitnice
naši novembrčki

bo dovolj? user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.04.2008, 21:51

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

jooooj, sem vam pozabila povedat, da imam novo muziko za klice na mobitelu

a katera ugane katero?

Pojma nimam user posted image  Mislim, da se bova morali na eni kavici dobit, pa te bom na skrivaj poklicala user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem