writing-img

RE: Novembrke 2005 - 3. del

clock-img

09.04.2008, 09:37

clock-img

petarda

pencil-img

10119

pa saj v bistvu ni tak strašno...no... khm...khm...
stara malo več kot včeraj...

saj jaz sem tudi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drgač pa VSE NAJBOLJŠE STARAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil petarda -- 9.4.2008 9:38:06 >

clock-img

09.04.2008, 10:39

clock-img

petja

pencil-img

998

IZVIRNO SPOROČILO: jana26

Dobro jutro

O fak Urša user posted image user posted image

Sem jaz vam pozabla povedat, da imam eno ful dobro napravo za nosek pucat user posted image . V bistvu je cevka, ki se jo nastavi na cev sesalca na konec cevke pride še manjši tulček, ki ga nastaviš na nosnico in tako ven potegneš ves sekret, ki ga premore nos user posted image . J in A si to kar sama naredita in od sedaj se nam nosek v dveh dneh povsem očisti, prej pa se nam je vleklo tudi po 14 dni user posted image  user posted image . Mi ga pa je zrihtala kolegica, ki ga je dobila preko nekoga iz Nemčije in stane cca. 16 EUR.

to je pa internetna stran: http://www.nasenputzer.de/

Jana, pri meni dobiš za 12,95 €. So pa stranke ful zadovoljne, pravijo da je ta Baby Vac edina zadeva, ki res pomaga.

Lp, petja

clock-img

09.04.2008, 10:52

clock-img

petarda

pencil-img

10119

a veš petja, sa se mi je zazdelo, da sem pri tebi videla nekaj takega..evo zvečer pogledam in naročim.user posted image

clock-img

09.04.2008, 10:54

clock-img

amy26

pencil-img

3072

Sem jaz vam pozabla povedat, da imam eno ful dobro napravo za nosek pucat

Jana26, ta baby vac je res super, tudi sama ga uporabljam že več kot pol leta, mi ga je pa zrihtala ena iz RR, plačala sem ga cca 15eur

clock-img

09.04.2008, 11:39

clock-img

jana26

pencil-img

288

IZVIRNO SPOROČILO: petja

Jana, pri meni dobiš za 12,95 €. So pa stranke ful zadovoljne, pravijo da je ta Baby Vac edina zadeva, ki res pomaga.

Kje si pa prej hodla user posted image

Pa bi jaz tebi za to zadevo dala tudi 20 EUR user posted image , ker je res full dobra zadeva

< Sporočilo je popravil jana26 -- 9.4.2008 11:40:13 >

clock-img

09.04.2008, 11:42

clock-img

jana26

pencil-img

288

IZVIRNO SPOROČILO: amy26

Jana26, ta baby vac je res super, tudi sama ga uporabljam že več kot pol leta, mi ga je pa zrihtala ena iz RR, plačala sem ga cca 15eur

Ja mi ga uporabljamo nekje od novega leta user posted image , prej sta pa bila A in J skoraj cel mesec zabita in smrkava.

clock-img

09.04.2008, 12:20

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Zanimivo user posted image  Še nisem slišala za kaj takega. V lekarnah se tudi dobi ena električna zadeva za skoraj 100€ user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

09.04.2008, 12:28

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Vse naj naj Naty_ka!user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

clock-img

09.04.2008, 12:38

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Naty user posted image

user posted image

clock-img

09.04.2008, 13:24

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Jeeeeeeeeeee :)

čestitam!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.04.2008, 17:41

clock-img

jana26

pencil-img

288

user posted image  Naty moje sožalje user posted image  

clock-img

09.04.2008, 17:45

clock-img

jana26

pencil-img

288

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Jeeeeeeeeeee :)

Kaj to pomeni Bubi, da ti lahko že čestitamo user posted image

No čestitke še od mene user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil jana26 -- 9.4.2008 17:48:31 >

clock-img

09.04.2008, 18:11

clock-img

tincci

pencil-img

1430

Petja, jaz bi eno to napravicouser posted image sem ti pisala na zs

www.alergije.net

clock-img

09.04.2008, 19:01

clock-img

ada2

pencil-img

7402

na mail sem vam poslala vabilo za srečanjeuser posted image , tiste, ki imate dvojne maile ste morda dobile 2x - se opravičujemuser posted image

od nekaterih pa nimam maila (tincci, šmarnica, Rok_LM,...) zato prosim, če tiste, ki imate maile od omenjenih in če opazite, da še kdo ni dobil posredujete naprejuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

09.04.2008, 19:05

clock-img

ada2

pencil-img

7402

Naty - stara moja -
user posted image

na tvoje zdravje

user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

09.04.2008, 19:14

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Hvala user posted image

clock-img

09.04.2008, 20:36

clock-img

Naty_ka

pencil-img

2255

Hvala vsem za čestitke. user posted image

Bubi user posted image .
Zdaj bom pa res morala priti v Mb, da kakšno rečeva user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

clock-img

09.04.2008, 20:44

clock-img

Naty_ka

pencil-img

2255

Že celo popoldne razmišljam o tem čistilniku za nos. Ne vem, če se mi ga splača nabaviti. No, vsaj za Sergeja ne več. Ker ko ima poln nos, si kar sam vzame robček in piha tako dolgo da gre ven.
Je pa po moje to zlata zadeva v času ko še ne vejo sami spucat nosa.

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

clock-img

09.04.2008, 21:25

clock-img

tincci

pencil-img

1430

Mi smo bli pa 3 dni brez vročine, dons popoldan pa jo je spet zakuhalouser posted image 5 dni vročine, 3 dni pucanja, zdaj pa spet? nič mi ni jasno, jutri jo peljem k zdravniku, čeprav še vedno mislim/upam, da je viroza. Baje zdaj taka razsaja, ko pride en val vročine, nekaj dni mir, potem pa drugi val.user posted image Upam, da je to in da se ni kaj zakompliciralo, ker mi toži, da jo vse boliuser posted image .

ah, ti naši otrociuser posted image , ma kako to, da jaz nimam še sivih lasuser posted image user posted image

www.alergije.net

clock-img

09.04.2008, 21:27

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka

Že celo popoldne razmišljam o tem čistilniku za nos. Ne vem, če se mi ga splača nabaviti. No, vsaj za Sergeja ne več. Ker ko ima poln nos, si kar sam vzame robček in piha tako dolgo da gre ven.
Je pa po moje to zlata zadeva v času ko še ne vejo sami spucat nosa.

user posted image user posted image user posted image user posted image  A veš, da jaz tudiuser posted image user posted image user posted image ...sem šla potem še gledat filmček kak se to dela, pa me je minilo začetno navdušenje...verjetno pa je res ful priročno, ko so še mali in ne znajo pihnit...samo jaz vem, da smo imeli ful probleme že s tisto ročno pumpico...zdaj sem pa mal v dvomih, da bi šlo s to lažjeuser posted image , ker glavni problem je bil petardita nagovorit naj bo pri miruuser posted image

clock-img

09.04.2008, 21:33

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Mi smo bli pa 3 dni brez vročine, dons popoldan pa jo je spet zakuhalo 5 dni vročine, 3 dni pucanja, zdaj pa spet? nič mi ni jasno, jutri jo peljem k zdravniku, čeprav še vedno mislim/upam, da je viroza. Baje zdaj taka razsaja, ko pride en val vročine, nekaj dni mir, potem pa drugi val. Upam, da je to in da se ni kaj zakompliciralo, ker mi toži, da jo vse boli

tincci tako obdobje smo mi imeli malo po novem letu...in se je vleklo skoraj mesec dni user posted image user posted image user posted image user posted image ....jaz sem si takrat zrihtala varstvo, sem ga imela pri moji mamici...pa je bilo...tri do štiri dni vročina, tudi parkrat na ful, pa potem dva dni skoraj normalen, pa spet tri dni vročina, pa dva dni normalen, pa spet vročina.....ves čas nisem šla k zdravniku, ker sem mislila, da je viroza...samo potem sem pa že malo cviknila, ko se je tako dolgo vleklo....potem sem šla k zdravniku, ki ga je pregledal, vzel kri, vodo...in potrdil, da je resnično cel mesec samo prehajal iz ene viroze v drugo user posted image user posted image user posted image .... (je pa res, da sva vmes "zbolela" še jaz in moj lubi... in potem, ko se je ravno pobral, sva ga nalezla, pa potem on naju...začaran kroguser posted image ....ti pa si zadnjič tudi nekaj jamrala, da se ne počutiš dobro....)

No, upam, da je pri vas isto in ni kaj resnejšegauser posted image

clock-img

09.04.2008, 21:36

clock-img

ada2

pencil-img

7402

prej so me zmotili in nisem uspela vsega komentirat, torej:

user posted image  bubi
user posted image
(sicer pa sploh nisem dvomilauser posted image )

Urša to pa je bilo sranje, sicer pa dobro da ni hujšega.

Ada vas ´ma rada!

clock-img

09.04.2008, 21:39

clock-img

ada2

pencil-img

7402

zdaj pa vas po hitrem postopku zapuščam, grem spat, ker sem utrujena še preveč, mi je namreč uspelo ves vrt prekopat in to sami user posted image user posted image user posted image

sem pa že danes zjutraj zaspala in zamudila predajo službe in ne bi rada, da se ponoviuser posted image

lahko noč!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

09.04.2008, 21:40

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Ada hvala za vabilo...ampak kot že rečeno mi ne bomo mogli pritiuser posted image ..... si mi pa zdaj ogroooomne skomine naredila, ko vidim kako se boš potrudila...smerokazi in to user posted image

clock-img

09.04.2008, 21:41

clock-img

petarda

pencil-img

10119

mi je namreč uspelo ves vrt prekopat in to sami

očtino se že boljše počutiš user posted image user posted image user posted image ....no, pa le dobro se naspi...lahko nočuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem