writing-img

RE: Novembrke 2005 - 3. del

clock-img

04.03.2008, 08:32

clock-img

Naty_ka

pencil-img

2255

Uspešno preživeli zobozdravnika user posted image . Zdaj pa je itak spet glavni v vrtcu, ker je takoj začel razlagat da je bil pri zavniku...user posted image user posted image user posted image
Čez dva meseca pa greva da mu zalije štirice in petice. Tako bodo dlje ostale cele-baje.

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

clock-img

04.03.2008, 09:00

clock-img

tincci

pencil-img

1430

Evo, na 800m pada in je že skoraj vse pobeljeno. Ma kako je zmešano to vreme, kaj naj marca s snegomuser posted image user posted image

www.alergije.net

clock-img

04.03.2008, 09:30

clock-img

amy26

pencil-img

3072

Evo, na 800m pada in je že skoraj vse pobeljeno. Ma kako je zmešano to vreme, kaj naj marca s snegom

pri nas je pobeljeno že dobro uro, pa nismo na 800muser posted image

clock-img

04.03.2008, 09:50

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Tino menda križ boli user posted image user posted image user posted image user posted image vsaj tako pravi user posted image ... ...ampak kje jo boli pa ne ve pokazat user posted image

clock-img

04.03.2008, 10:06

clock-img

Nej1

pencil-img

52

Dobro jutro!

Pri nas pa samo dežuje.

IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Tino menda križ boli user posted image user posted image user posted image user posted image vsaj tako pravi user posted image ... ...ampak kje jo boli pa ne ve pokazat user posted image

Ja A pa je res kazal, da ga boli križ. Pa istočasno še je vročino dobil, pa sem ga k P peljala (sem sem se ustrašila, da je kaj z ledvicami narobe). Pri P pa jaz razlagam kako kaže, da ga odzadaj boli, javka zraven. Tako, da mu je vzela kri in vodo in vse b.p..
No vročina je hitro padla (neka viroza pač), čez dva dni pa on začne spet kako ga boli in se prijema za križ, hodi kot neki starček. Na koncu pa  ugotovimo, da on samo atija oponaša, ki ga zadnje čase res križ matrauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - jaz pa celo paniko že zagnala.

clock-img

04.03.2008, 10:17

clock-img

amy26

pencil-img

3072

Na koncu pa ugotovimo, da on samo atija oponaša, ki ga zadnje čase res križ matra - jaz pa celo paniko že zagnala.

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.03.2008, 12:10

clock-img

ada2

pencil-img

7402

matr sem jaz en uživačuser posted image

celo dopoldne sem se potepala, najpre pri prijateljici na kavi in čvekuuser posted image , potem na hitrco k teti v dom (a sem omenila? no, to, da je od včeraj v domu), da sem ji mandarine in cajtnge nesla, zdaj se pa spravljam v posteljo, da pogledam kak del Prijateljev, medtem ko se mi kruh  speče, pa meso za kosilo odtali - skuhat imam še pa čas do pol 3.

ah, škoda, da so mi ostali dopust vzeli, ker vrta preštihat mi pa očitno ne bo uspelouser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

04.03.2008, 13:50

clock-img

Nej1

pencil-img

52

Aja glede petk
A ima že obe spodaj in tudi zgoraj bodo vsak čas zunaj, so dlesni že kar precej nabrekleuser posted image .
Pa smo med zadnjimi, če ne zadnji, dobili prvi zobekuser posted image .

Ja Ada, ti pa si res uživačuser posted image .

clock-img

04.03.2008, 15:48

clock-img

tincci

pencil-img

1430

Mi smo ga dobili pri 10m, vi, Nej?

www.alergije.net

clock-img

04.03.2008, 17:20

clock-img

petarda

pencil-img

10119

user posted image user posted image user posted image  Nam pa zdaj sobico montirajo! user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.03.2008, 18:47

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Ada, ti pa vedno poskrbiš, da ti ni dolgčas user posted image

Petarda super user posted image ...pismo, jaz se pa kar ne lotim Tinine sobice user posted image user posted image , ampak zdaj pa resno, moram mojga user posted image mal začet priganjat, da se dogovori s tišlarjem user posted image .

Prvi zobek je Tina dobila pri 11 mesecih... ...zgleda, da bo tudi pri petkah med zadnjimi user posted image

Snega imamo samo ene 10 cm - če ne bi bil tako moker, bi ga bilo sigurno pol metra, ko je cel dan tako intenzivno naletaval

clock-img

04.03.2008, 19:38

clock-img

tincci

pencil-img

1430

Mi ga imamo tudi tam nekje, raje 15 pa še kar leti.

Sobico imamo pa že eno leto, prejšnji mesec je user posted image še ta veliko pojstlo naredil, ampak zaenkrat spi on na njej, midve pa srečni -brez njegovega smrčanja- v spalnici user posted image user posted image user posted image

www.alergije.net

clock-img

04.03.2008, 20:23

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Sobico imamo pa že eno leto, prejšnji mesec je user posted image še ta veliko pojstlo naredil, ampak zaenkrat spi on na njej, midve pa srečni -brez njegovega smrčanja- v spalnici user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image pri nas tudi user posted image kraljuje v Anžetovi postelji, mi trije pa v tavelki user posted image

Grem zdaj drobižkoma pravljico prebrat in ju poskusit spat spravit... ...če mi uspe, danes popoldne je Tina spala 3,5 ure user posted image , Anže pa 2 uri user posted image - kar se že doooolgo ni zgodilo.

clock-img

04.03.2008, 21:13

clock-img

ada2

pencil-img

7402

pri nas pa ni nič snega, jje pa spet začelo ful pihat

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

04.03.2008, 21:15

clock-img

ada2

pencil-img

7402

IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

user posted image user posted image user posted image user posted image pri nas tudi user posted image kraljuje v Anžetovi postelji, mi trije pa v tavelki user posted image

mi bi bili tudi zadovoljni brez smrčanja, ampak naš ati ni glih navdušen, da bi spal kje drugje....no, pa če je mrzlo je prav priročen naravni vir toploteuser posted image

Ada vas ´ma rada!

clock-img

04.03.2008, 21:16

clock-img

ada2

pencil-img

7402

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

user posted image user posted image user posted image  Nam pa zdaj sobico montirajo! user posted image user posted image user posted image

in??????
kdo zdaj spi v novi sobici?

imam občutek, da ste se kar vsi trije v petarditovo sobico spravili spatuser posted image

Ada vas ´ma rada!

clock-img

04.03.2008, 21:18

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Joj, a še kdo pridela toliko umazane posode kot mi user posted image - zdaj ko smo cele dneve doma operem 2 polna pomivalna stroja in zvečer še enega najmanj na pol polnega user posted image user posted image user posted image . Pa nimamo kakega malega pomivalca - normalno velik je, ampak očitno bi potrebovali kakega maxx user posted image . Kadar pa normalno funkcioniramo - se pravi vrtec, služba - se pa nabere za en poln stroj.  

clock-img

04.03.2008, 21:21

clock-img

ada2

pencil-img

7402

Joj, a še kdo pridela toliko umazane posode kot mi

niti ne pravi.... in glede na to, da pomivalca (še) nimamo potem vse to glodam na roke....pa komaj vstran spravim že je spet polno koritouser posted image

Ada vas ´ma rada!

clock-img

04.03.2008, 21:22

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

naš ati ni glih navdušen, da bi spal kje drugje

user posted image user posted image saj naš tudi ni bil... ...dokler ni ugotovil, da veliko bolj kamot spi v "svoji" postelji, kjer ga nihče ne brca, nikogar ponoči ni treba pokrivat, prestavljat, vozit na WC, ... sam je pa res povornk gužva, če se vsi 4 zbašemo v eno posteljo, potem jaz skoraj nič ne spim user posted image

clock-img

04.03.2008, 21:26

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

O Ada, boš videla koliko ti bo s pomivalcem prihranjeno user posted image . Meni se user posted image da bi mogla na roke pomivat. Sušilec ogromno odvrne, pravim, da ne bi mogla živeti brez njega, ampak še vedno dam 2 sušilca samo da imam pomivalca user posted image

clock-img

04.03.2008, 21:41

clock-img

ada2

pencil-img

7402

ampak še vedno dam 2 sušilca samo da imam pomivalca

saj ne vem če naj sploh povemuser posted image user posted image user posted image

jjaz nimam ne pomivalca ne sušilcauser posted image

Ada vas ´ma rada!

clock-img

04.03.2008, 21:44

clock-img

ada2

pencil-img

7402

ko sem spravljala Adama spat mi je rekel: ej mama, grema v vrtec!

user posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

clock-img

04.03.2008, 21:53

clock-img

ada2

pencil-img

7402

saj res - a ste že prekopale vrte pa kaj posejale?

Ada vas ´ma rada!

clock-img

04.03.2008, 21:55

clock-img

ada2

pencil-img

7402

aja, saj imate ja vse sneguser posted image

hmm, mene pa kar na vrt vleče....

no, ko pa bo vreme primerno me bo pa na sprehod vleklo, lopata bo pa še naprej samevalauser posted image

Ada vas ´ma rada!

clock-img

04.03.2008, 21:56

clock-img

ada2

pencil-img

7402

bo boljše, da grem spat

se vidi, da imam dopustuser posted image

Ada vas ´ma rada!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem