writing-img

RE: Novembrke 2005 - 3. del

clock-img

15.04.2008, 21:54

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Ne, po dooooolgem času sem norega dohtarja gledala user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

15.04.2008, 22:55

clock-img

petarda

pencil-img

10119

....če bo imela katera čas...prosim, da mi napiše najlepši verz, ki ji je bil zapisan na poročni dan v čestitkouser posted image ...zbiram idejeuser posted image ....evo mojega najdem in napišem jutri, ker zdaj sem že komauser posted image

Sem jih pa našla par resničnih in čudovitih na eni strani, sam mi ne dovoli kopirat semuser posted image ....vsake tolko kar paše kako tako stvar prebrat user posted image

Ajdi...lepe sanjeuser posted image

clock-img

16.04.2008, 06:56

clock-img

ada2

pencil-img

7402

IZVIRNO SPOROČILO: Nej

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

srečanje

grem zdaj plac rihtatuser posted image

v soboto je napovedan dež user posted image

Ja pa res!user posted image

na to napoved ne bomo gledali, napovedan je res za cel teden, pa pri nas še ni bilo nič in tudi danes veselo sonček sijeuser posted image

plac pa sem dobila še boljši kot sem prvotno mislila (tisti je bil zaseden) in je tako urejeno, da smo lahko tudi notri in imamo veliko prostora. cel vaški dom in njegova okolica je tisti dan naša.

jaz sem zato, da se dobimo tudi ob slabi vremenski napovedi (ker deža itak ne bouser posted image ), zdaj imam že vse organizirano in ne bi rada spet vse odjavljala (kot lani oktobrauser posted image ). sicer pa po želji - če se bojite deža pa ostanite doma, samo, da vam ne bo potem žaluser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

16.04.2008, 07:26

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Dobro jutro!

Držim pesti, da v soboto ne bo dežja user posted image user posted image in se boste imeli čudovito user posted image . Meni je fulll žal, da ne moremo priti user posted image user posted image

Grem zdaj pospravljat..... ...potem pa, če bo še kaj časa moram fotke malo urediti in naročiti... ...pol pa veselo v službo user posted image user posted image

clock-img

16.04.2008, 07:38

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Dobro jutro! user posted image

Kje pa, Ada, ne bomo odpovedali. Če bo dež, še toliko bolj rabimo plac in družbo, da nam ni dolgčas user posted image

Samo trkam za zdravje, brez tega pa ne gre.

clock-img

16.04.2008, 09:41

clock-img

jana26

pencil-img

288

Dober dan,

pri nas tudi sije sonček, še malo počakam potem pa gremo en krog z vozičkom. user posted image  user posted image

Kar se pa zdravja tiče je pri nas spet kriza user posted image . Sta J&A full prehlajena, jima iz noska teče 100h in A še kašlja v eno, sem mu danes dala Ventolin, da se je kašelj vsaj malo pomiril.

Sploh ne vem kdaj bo konec tega user posted image , mam že vsega vrh glave.

clock-img

16.04.2008, 09:54

clock-img

ada2

pencil-img

7402

sem razmišljalauser posted image user posted image user posted image  za otroke bom še lonec juhe naročila.

joj, jaz komaj čakamuser posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

16.04.2008, 17:15

clock-img

amy26

pencil-img

3072

Sploh ne vem kdaj bo konec tega , mam že vsega vrh glave

Jana, tudi jaz se sprašujem kdaj bo konec teh bolezni, skos je nekaj
zdej oba ful kašljata, no Ela je že prej, no vsaj ponoči ni take panike takrat niti ne kašljata kar je super da lahko vsaj spimo.

dva dni dajem AB in oba dobro spita, še Ela ki se zbuja ponavadi kar naprej je zdej obe noči lepo prespala, zbudila sem jo le za ABuser posted image

Aleks je danes dobil novo kolo, sem kupila 14 colsko se mi zdi kar dovolj velik, pa ful poceni 50eur -akcija v Leclercu, sam očka ga bo moral namontirati

clock-img

16.04.2008, 19:48

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

amy, a tako velik je Aleks? KEr smo mi našemu kupili 12", pa je preveliko in zelo težko goni oz. sploh noče user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

clock-img

16.04.2008, 19:50

clock-img

Nej

pencil-img

268

Naš še na najmanjšem kolesu ne seže lepo do pedaluser posted image .

clock-img

16.04.2008, 21:14

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Naš še na najmanjšem kolesu ne seže lepo do pedal .

Jaka ima tudi najmanjšega in je več kot dovolj primeren zanj, vsaj za letos, na večjega ga ne bi spravila.user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

clock-img

16.04.2008, 21:16

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Hm, jst upam,d a ne bo dež, ker mi bi tam prespali in si ogledali Prlekijo, v lepem vremenu.user posted image  Bom malo spremljala tole napoved, čeprav se skoz spreminja...user posted image user posted image user posted image

http://www.vreme-on.net/10-dnevna-vremenska-napoved.html

Koliko km pa je iz Celja recimo, ker jaz si sploh ne predstavljam...100?

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

clock-img

16.04.2008, 22:29

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Dober večer!

Samo pozdravček, pa šibam pod odejo user posted image

Nočka!

clock-img

17.04.2008, 07:07

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Dobro jutro! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam, da jih ne bo 9 ostalo nepopitih do 12ih user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.04.2008, 07:10

clock-img

jana26

pencil-img

288

Dobro jutro

1/2 user posted image  je že spite user posted image .

clock-img

17.04.2008, 07:14

clock-img

jana26

pencil-img

288

Našim dvema sem kupila 12 pa ga full rada vozita user posted image  user posted image  user posted image . Odkar sem jima kupila kolesa je tudi traktor na padala dobil svoj pomen, prej sta le drug drugega rinila in sploh nista znala vrtet user posted image .

clock-img

17.04.2008, 07:19

clock-img

amy26

pencil-img

3072

amy, a tako velik je Aleks? KEr smo mi našemu kupili 12", pa je preveliko in zelo težko goni oz. sploh noče

tok velik pa spet ni, mami kupila kolo na pametuser posted image  so imeli 12 colskega pa mi ni bil všeč ker kolesa niso bila napihljiva tako da močno upam da ne bo ta prevelik, bomo videli ko bo sestavljen. Ga bom bolj začela futrat da bo hitrej zrastuuser posted image

clock-img

17.04.2008, 07:20

clock-img

amy26

pencil-img

3072

bubi hvala za kavico, je že spita, noč je bila neprespana tako da sem morala že prej spiti da k seb pridem

clock-img

17.04.2008, 10:34

clock-img

ada2

pencil-img

7402

V soboto bo na severovzhodu deloma sončno in večinoma suho. Drugod bo pretežno oblačno, od zahoda bo spet začelo deževati, deloma z nevihtami, Dež bo popoldne postopno ponehal, najkasneje na zahodu. Jasnilo se bo. Pihal bo okrepljen jugozahodnik. V nedeljo bo večinoma sončno in topleje. Zjutraj bo ponekod po nižinah megla.

evo, te napovedi se bomo držaliuser posted image

Urša od nas do CE je pribl. 80 km, nekaj manj verjetno, do LJ 160, do MB 50.....

čez eno uro grem na "naš" plac, torej v ta vaški dom, kjer bo srečanje, da vidim kaj je potrebno še nabavit. ključe imam pa že od torka domauser posted image

glede na to, da ima še nekaj novembrčkov plenice in da imajo še mlajše sestrice v plenicah, bi bilo verjetno dobro tudi previjalno podlogo vzet, ne?

aja, Urša, a mi boš prinesla eno knjigo od vašega atija? saj ava se že za takrat jeseni menile, da mi jo na srečanje dostaviš.

Ada vas ´ma rada!

clock-img

17.04.2008, 11:58

clock-img

ada2

pencil-img

7402

evo sem preučila teren.... igrišče za nogomet, odbojko, košarko, posebej mini  koš za otroke, pesek, gugalnice, možnost uporabe mize za ping pong..... notri velika dvorana, kjer se lahko zakuri, ter wc in kuhinja posebej. 

potek kako se pride do tja: tiste, ki prihajate iz Ptujske strani (mariborske, ljublanske....torej vse razen Naty (ki btw še zdaj ne vem, če pride ali ne) in paštetke: peljete se po obvoznici, ne zavijate za Ormož mesto, ampak lepo po obvoznici in v semaforiziranem križišču ravno mimo tovarniškega kompleksa in takoj za tovarno desno (tam bo stala prva tabla NOVEMBER 2005), potem ravno mimo Mercator gradbenega centra in prva cesta (in tudi edinauser posted image ) levo (druga tabla NOV. 2005), potem čez nezavarovan želežniški prehod !!!!!!!! PROSIM TU BODITE ŠE POSEBEJ PREVIDNI!!!!!!! in lepo ravno in prva cesta desno  (3. tabla) in malo naprej je že ta vaški dom, ne moreš zgrešiti.

za Naty (?) in paštetko pa vela isto, le da v semaforiziranem križišču pred Ormožem zavieta levo, dalje je opisano zgoraj.

do Ormoža boste pa veretno znale priti, v glavnem držite se smeri Ptuj, iz Ptuja pa Ormož, pa bouser posted image

Ada vas ´ma rada!

clock-img

17.04.2008, 12:23

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

user posted image user posted image user posted image  Ada

In že danes nam sonček sije, greje sicer ne kaj prida, ker piha user posted image

joj, komaj čakam. Za Naty pa ni nobeno vprašanje. Ona pride, nje se ne vpraša user posted image user posted image user posted image

Ada, zdaj pa še en seznamček napiši, kaj bi bilo treba prinest. Poleg peciva.

clock-img

17.04.2008, 12:31

clock-img

ada2

pencil-img

7402

Ada, zdaj pa še en seznamček napiši, kaj bi bilo treba prinest. Poleg peciva.

v bistvu sem nekak tako računala, da nabavim vse jaz in si potem stroške razdelimo. no, jaz bom poskrbela za:
  • prostor
  • juho, golaž, kruh
  • pijačo

predlagajte še kaj, pa kaj bi rade pile, nekak sem mislila da se nabavi voda, ledeni čaj in kakšen sok, pa nekaj pločevink piva za kakega atijauser posted image

Ada vas ´ma rada!

clock-img

17.04.2008, 17:14

clock-img

petarda

pencil-img

10119

user posted image user posted image user posted image  na drugi straniuser posted image user posted image user posted image

clock-img

17.04.2008, 17:15

clock-img

petarda

pencil-img

10119

pa nekaj pločevink piva za kakega atija

.... pa za bubi!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.04.2008, 17:17

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Ada carica si, ko si vse tako zorganizirala user posted image user posted image user posted image user posted image ...ampak... a zdaj to pomeni, da ponovnega srečanja v prlekiji ne bo? user posted image  user posted image ....ker to je bilo kao mini srečanje, zdaj pa vidim, da boste vse tamuser posted image user posted image user posted image user posted image .....jaz pa ne moremuser posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem