writing-img

RE: Novembrke 2005 - 3. del

clock-img

15.05.2008, 12:17

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Katero reklamo misliš petarda user posted image  - meni nobena ne pade v oči user posted image

tisto, ki se vrti gor...morje, sonce, plaža...

clock-img

15.05.2008, 12:18

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Katero reklamo misliš petarda user posted image  - meni nobena ne pade v oči user posted image

je že ni več user posted image

clock-img

15.05.2008, 12:18

clock-img

petarda

pencil-img

10119

je že ni več user posted image

aha....se menjajo user posted image

clock-img

15.05.2008, 12:19

clock-img

petarda

pencil-img

10119

po dooooolgem času sem spet novo stran odprla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.05.2008, 12:39

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Meni je uspelo vstati

Meni pa očitno ne user posted image user posted image user posted image

Urša, user posted image  za 2000. NApredujemo user posted image

Krasne slike, Nina user posted image  Hmmmm, katero izbrat? Tinina mi je všeč tista, ko si čevlje veže user posted image , Anže (no, pa tudi Tina) pa je že dovolj velik, da si sam izbere eno. Saj si rekla, da boš dala v njune sobice. Za svojo spalnico pa izberi tisto, ko sta oba gor user posted image

Adam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

15.05.2008, 12:40

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Sicer pa mislim, da je skrajni čas, da malo izprežem user posted image

clock-img

15.05.2008, 13:30

clock-img

ada2

pencil-img

7402

probaj mu dati čaj po požirkih

saj to je problem, skoz prosi za čaj, pa vedno mu ga dam tam en slab deci, pol pa včasih je ok, včasih pa gre v malorouser posted image

ampak on bi kar ves čas piluser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

15.05.2008, 14:30

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Kolk sem se najdla... user posted image ...sem bila v Kitajski na piščancu v omaki z arašidi....mljaska je bilo user posted image ....

zdaj se pa še sadna kupa s svežim sadjem in smetano dela v kuhinji...user posted image ...čist preveč se crkljamo danes user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.05.2008, 14:31

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Nina...kar domov pejte user posted image user posted image user posted image ....

Mi smo pa tukaj do 18.ure, pol gremo pa še kropit...domov spet ne bom prišla pred deveto user posted image

clock-img

15.05.2008, 14:40

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Evo se je že začelo... ...FEŠTE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ...je kar težko logistično uskladiti vse user posted image  

clock-img

15.05.2008, 19:12

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Uživajte na feštah! user posted image

clock-img

15.05.2008, 19:20

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Nina...kar domov pejte user posted image user posted image user posted image ....

user posted image evo sem te ubogala user posted image ...in prišla zdajle domov. Itak se je popoldne začelo dogajat user posted image

clock-img

15.05.2008, 20:31

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Danes je svetovni dan družine. user posted image  Mi smo popoldne - kar nam ga je preostalo, preživeli v družinskem krogu na igrišču. user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

clock-img

15.05.2008, 22:56

clock-img

petarda

pencil-img

10119

jaz pa svoje družine danes skoraj nisem videlauser posted image ...samo lubi mi je prišel prej vrata odpret, ker nisem imela ključa, zdaj pa že nazaj spi....

....ve pa očitno tudi , pa grem še jaz...lahko nočuser posted image

clock-img

16.05.2008, 06:20

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Petarda, da te potolažim. Jaz jih vidim(otroke, možeka malo več) en teden 3 ure na dan, takrat v soboto 2 uri, v nedeljo pa več, ker sem do 12. Naslednji teden jih vidim na dan maksimalno pol ure, zjutraj preden grejo in ko pridejo iz vrtca, se ustavijo pri meni za 10 minut v službi. Imam slabo vest, da je za znoret in upam, da čimprej dobim drugo službo, samo v dopoldanskem času, brez vikendov(sanja svinja o koruzi), pa čeprav mi je v službi super, če odmislimo delovni čas. Še malo, pa me bosta mali2 klicali teta, ampak kaj naj, če pa mi drugo ne preostane, na čase pa bi se najraje zjokala, ko ne morem bit z njimi.

Aja, drugače pa dobro jutro.

clock-img

16.05.2008, 07:32

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Dobro jutro...

user posted image

clock-img

16.05.2008, 07:33

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Petarda, da te potolažim. Jaz jih vidim(otroke, možeka malo več) en teden 3 ure na dan, takrat v soboto 2 uri, v nedeljo pa več, ker sem do 12. Naslednji teden jih vidim na dan maksimalno pol ure, zjutraj preden grejo in ko pridejo iz vrtca, se ustavijo pri meni za 10 minut v službi. Imam slabo vest, da je za znoret in upam, da čimprej dobim drugo službo, samo v dopoldanskem času, brez vikendov(sanja svinja o koruzi), pa čeprav mi je v službi super, če odmislimo delovni čas. Še malo, pa me bosta mali2 klicali teta, ampak kaj naj, če pa mi drugo ne preostane, na čase pa bi se najraje zjokala, ko ne morem bit z njimi.

user posted image user posted image  .... pri malih otrocih je tak delovni čas res za pop***user posted image

clock-img

16.05.2008, 07:39

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Hvala za kavo.

Ja, res je za ****. Hvala bogu, sem ta vikend fraj. Finta je v tem, da več ni prometa kot je bil in posledično smo samo 3, tako, da delamo deljeno, oz. po 9 in 8 ur, prej po 6 in 7. Sicer ni velike razlike, nekaj pa je glede na to, da sem prej končala dopoldansko smeno ob enih in šla po mali2, zdaj pa končam ob štirih, ko so že doma. Meni je pa tak užitek it po njiju.

Nika je končno pogruntala za kaj se uporablja wc.user posted image  Je že večino časa baje tudi v vrtcu brez pleničke, ampak je baje ne spravijo dol iz wc-ja, ker ji je tako lušno, doma pa tudi.user posted image

clock-img

16.05.2008, 08:12

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Meni je pa tak užitek it po njiju.

meni tudi user posted image ...upam, da mi danes tudi uspeuser posted image

clock-img

16.05.2008, 09:34

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Dan! user posted image

Meni je delovni čas zelo visoko na lestvici pri izbiri službe. Tako da sem glede tega kar dobro izbrala user posted image . Glede vsega ostalega pa...... tudi user posted image . mi sploh ni žal, sploh pa ne zdaj, ko se bliža julij user posted image  Če preživim do takrat.

clock-img

16.05.2008, 10:02

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Nina.....a je gužva??? user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.05.2008, 18:58

clock-img

petarda

pencil-img

10119

jao ste zgovorne user posted image user posted image user posted image  kmal bomo na tretji strani user posted image

clock-img

16.05.2008, 18:59

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Ku-kuc! user posted image

Najraje bi se kar v posteljo pobrala user posted image

clock-img

16.05.2008, 19:00

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Rabim malo odklopa :s

.... jaz te pa nekaj rabim...v resnici rabim nekaj nasvetov...user posted image ....
....ko boš imela čas...se javi na gmail, pa če se uloviva....user posted image

clock-img

16.05.2008, 19:01

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Rabim malo odklopa :s

.... jaz te pa nekaj rabim...v resnici rabim nekaj nasvetov...user posted image ....
....ko boš imela čas...se javi na gmail, pa če se uloviva....user posted image

...no očitno se bova ulovili user posted image .....drgač pa grem jaz tudi hitro v posteljo, ker sem zdelana v nulouser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem