writing-img

RE: Novembrke 2005 - 3. del

clock-img

03.06.2008, 08:30

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Boljše, da na novi strani z eno kavico postrežem:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

03.06.2008, 09:35

clock-img

petarda

pencil-img

10119

dobro jutro user posted image

Hvala vsem za čestitke, ene so bile prava paša za oči! user posted image user posted image user posted image user posted image  ...Urša a tisto si svojega trenerja naštimala v tako pozo z balonom? user posted image user posted image user posted image user posted image

Bubi petardito je kar podoben bubiju...s tem, da je on zadovoljen, če se preselimo v njegovo posteljo, eno noč jaz, drugo možek....ni pa nujno, da ležimo na tem ali onem boku, važno, da smo tam. user posted image ....se pa dogaja ja, da je ponoči lačen user posted image user posted image user posted image , pa igral bi se....ampak ne pali ništa! user posted image user posted image user posted image user posted image ...je pa res, da ko hočem smuknit v svojo posteljo, se mu radar uključiuser posted image user posted image user posted image

clock-img

03.06.2008, 09:41

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Ah, pri nas ati ni OK user posted image

SAj danes je bilo tako, ful dolgo je že ležal, čisto pri miru, obrnjen vstran od mene, sem bila 100%, da spi. Zato sem se drznila obrnit user posted image user posted image user posted image

No, bubi ni lačen ponoči, žejen pa, in to takrat, ko se že vse umiri, da bi končno zaspali user posted image  Potem pa naredi požirek vode in reče, naj spravim za potem. Je pa taaaaako lačen zjutraj, da sploh ne more v vrtec, preden pudinga ne poje user posted image

clock-img

03.06.2008, 09:42

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

s tem, da je on zadovoljen, če se preselimo v njegovo posteljo,

bubi bi ravno to rad, ampak jaz tam težko ležim user posted image  Včasih ga že zvečer hecam, da bi šla kar v mojo posteljo spat, pa ni šans!

clock-img

03.06.2008, 10:15

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Včasih ga že zvečer hecam, da bi šla kar v mojo posteljo spat, pa ni šans!

bodi vesela...pa naj gre ati ponoči k njemu spat! user posted image ...on nebi smel imeti problema s prostorom user posted image

clock-img

03.06.2008, 10:17

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Ah, pri nas ati ni OK user posted image

aja....to pa je potem user posted image ....midva še zmeraj vztrajava vsak en večer...če bi imel na izbiro bi pa oči skoz pri njemu spal user posted image user posted image user posted image ...ni mamin sine, tale moj cuker user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.06.2008, 10:18

clock-img

amy26

pencil-img

3072

Petarda, malo z zamudo vendar vseeno iskrene čestitke za rojstni danuser posted image user posted image user posted image

pri nas nič novega, no razen tega da Ela na polno hodi, ponoči še vedno user posted image  torej 2-3 ure pokonc, no z izjemo današnjega dne ko je prespala celo noč kar je že redkost.

Aleks še vedno navihan, velik fant včasih uboga no kokr kdaj, zelo razumen, govori na polno

jaz pa kar delavnouser posted image

clock-img

03.06.2008, 11:43

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Aleks še vedno navihan, velik fant včasih uboga no kokr kdaj, zelo razumen, govori na polno

no, lepo...user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.06.2008, 14:53

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Že zdaj zbiram pikepoke :)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.06.2008, 15:22

clock-img

til

pencil-img

574

heeeeeeeeeeeeejjjjjj!

Čao bejbe. Kako ste kaj? Ja saj vem da se že dolgo dolgo nisem nič oglasila ampak preprosto nimam časa oz. ko pridem domov nas samo še nafutram skopam Tilna in sebe pa padem v postlo tko da sploh ne prižigam računalnika doma user posted image .

Zdaj pa je že skoraj konec službe sem si pa vzela malo časa še za vas da vas na gitro pozdravim in šibam domov. Brala za nazaj nisem nič ampak si bom pa vzela ta teden malo časa tudi za vas. Imejte se skrajno lepo in se tipkamo.

Aja mi smo super fajn in komaj čakam morje ker mi bo prav koristilo.

NE JE NAJPOGOSTEJŠA BESEDA MOJEGA SINA :-(

clock-img

03.06.2008, 15:23

clock-img

til

pencil-img

574

Aja Petarda VSE NAJLEPŠE IN NAJBOLJŠE ZA TVOJ PRAZNIK user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NE JE NAJPOGOSTEJŠA BESEDA MOJEGA SINA :-(

clock-img

03.06.2008, 15:40

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Urša a tisto si svojega trenerja naštimala v tako pozo z balonom?

Ja!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

clock-img

03.06.2008, 21:52

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Samo, da nas prestavim na prvo stran in vam želim lahko noč.user posted image

clock-img

03.06.2008, 21:54

clock-img

petarda

pencil-img

10119

aja, til lepo, da si se oglasila, pa nič nebi bilo narobe, če bi se kaj bolj pogosto! user posted image  Pa hvala za čestitke....tudi tebi Amy user posted image

clock-img

03.06.2008, 22:11

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Urša! Z bubi te čakamo na gmail, da gremo v troje! user posted image

clock-img

04.06.2008, 07:54

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Dobro jutro! user posted image

Na hitro eno user posted image  spijem in šibam v službo.Se mi katera pridruži?

clock-img

04.06.2008, 07:55

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Pri kavici, ne v službi user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.06.2008, 08:31

clock-img

petarda

pencil-img

10119

drugič pa dve kavici skuhaj, pa bo družba user posted image user posted image user posted image user posted image ....al pa mene poklič, da Uršo pokličem....telepatskouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

clock-img

04.06.2008, 11:55

clock-img

petarda

pencil-img

10119

mal nas dvignem...kam ste pa vse poniknileuser posted image

clock-img

04.06.2008, 21:07

clock-img

jana26

pencil-img

288

Čer

da nas najprej na prvo stran spravim 

clock-img

04.06.2008, 21:16

clock-img

jana26

pencil-img

288

Ko ma user posted image malde jih pa ma, pri nas smo čisto vsi zboleli user posted image  user posted image  user posted image . Morda sem le jaz kolikor toliko še O.K., vendar že trkam trkam, ...

Jaka mi kot veste kuha že od sobote, Anže od včeraj in po vrhu vsega še full kašlja tako da grem jutri še z njim k P.  user posted image  je pristal na AB in Luka pa jo je pa najslabše odnesel in je pristal v bolnišnici  (virusna pljučnica) user posted image  user posted image  . Mu je padel nivo kisika, zaradi vročine premalo jé in je zato na infuziji.

Sedaj sem trenutno doma, me moja (zlata) mami menja v bolnišnici, ker nimamo srca da bi pustili samega.

< Sporočilo je popravil jana26 -- 4.6.2008 21:18:50 >

clock-img

04.06.2008, 21:17

clock-img

jana26

pencil-img

288

No, ker ni nobene čveke, grem pa v horizontalo.... 

clock-img

04.06.2008, 21:19

clock-img

amy26

pencil-img

3072

Luka pa jo je pa najslabše odnesel in je pristal v bolnišnici . Mu je padel nivo kisika, zaradi vročine premalo jé in je zato na infuziji.

Jana, veliko user posted image  ti pošiljam da bi čimprej ozdraveli, ker tole kar si napisala ne privoščim nobenmu, tako da res vam želim da se hitro pozdravite.

clock-img

04.06.2008, 21:37

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: amy26

Luka pa jo je pa najslabše odnesel in je pristal v bolnišnici . Mu je padel nivo kisika, zaradi vročine premalo jé in je zato na infuziji.

Jana, veliko user posted image  ti pošiljam da bi čimprej ozdraveli, ker tole kar si napisala ne privoščim nobenmu, tako da res vam želim da se hitro pozdravite.

joj Jana,  user posted image  še od mene....matr si ne predstavljam tvoje situacijeuser posted image  Upam, da boste kmalu vsi dobro.user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.06.2008, 21:55

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Da malo vskočim....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem