writing-img

RE: Novembrke 2005 - 3. del

clock-img

10.06.2008, 15:06

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Punce, žal bom mogla naše srečanje za soboto odpovedat. Pa ne bi na forumu o tem. Pridne bodite in imejte se radi!

user posted image user posted image user posted image user posted image  

clock-img

10.06.2008, 15:59

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Punce, žal bom mogla naše srečanje za soboto odpovedat. Pa ne bi na forumu o tem. Pridne bodite in imejte se radi!

user posted image  Urša nič sekirat, se pa kdaj drugič dobimo

clock-img

11.06.2008, 09:06

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Dobro jutro !

user posted image user posted image user posted image user posted image

...no glavno user posted image sem spila, ostale boste pa očitno raje mrzlo user posted image

clock-img

11.06.2008, 14:16

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Dan user posted image

Jaz sem na dopustu...sem ga imela še en dan lanskega za izkoristit...

Nina hvala za kavico...sem jo kar toplo, zjutraj pri babici od lubija...me je zmeraj vesela, ko mam dopust, ker grem najprej k njej na kavico...je že kar tradicija user posted image

Drgač pa...če bi morala s smajliji opisat počutje danes.... user posted image user posted image user posted image .....

Saj bo boljš....user posted image

Pa še za vse, ki rabite pikepoke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....pa še za vse, ki rabite objemček user posted image user posted image user posted image ....

clock-img

11.06.2008, 17:48

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Evo, da vas malo pozdravim. Končno sem doma, 3 dni LJ je bilo kar dovolj, tako da bom jutri špricala user posted image

Upam, da ste fajn, Jana, še posebej tvoji fantje!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

11.06.2008, 21:18

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Jana kako ste? user posted image

clock-img

12.06.2008, 06:18

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Dobro jutro user posted image

Kavica user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.06.2008, 07:31

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Dobro jutro!

Hvala za kavo, lepo diši, evo zdajle jo šibam user posted image  spit user posted image

clock-img

12.06.2008, 08:35

clock-img

ada2

pencil-img

7402

sem ga imela še en dan lanskega za izkoristit...

jaz jih imam pa še 9, pa kakor izgleda ne bo nič iz tega user posted image user posted image user posted image

drugače pa: papire imam nabrane skup (denarnica se je stanjšala na minimumuser posted image ), in zdaj je v izdelavi pravi načrtuser posted image  - počasi bouser posted image .

mi smo dobro, zdravi (trkam) in koma čakamo počitnice (no, Nuša jih, meni je itak vseeno). priprave na zlato poroko tečejo gladko.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

12.06.2008, 08:43

clock-img

ada2

pencil-img

7402

aja, Adam ga jje ta teden nekaj sračkal glede spanja. v bistvu glede odhoda spatuser posted image  ni hotel iti spat, kar: ne ajat, miha gledo, ajati ne, še jjedo, še pil, kakat, lulat, Nuši povedat nekaj,..... v glavnem veselica do 10 zvečeruser posted image

in potem sem razmišljala, če se pri Naty dogaja isto, saj se še spomnita, da sta se S in A skoraj na iste minute zbujala ponoči. in včeraj govoriva z Naty po telefonu in mi pove, da je pri njih to minilo, da je bilo, ampak je zdaj mir. no, pa si mislim, potem bo  kmalu tudi pri nas mir in user posted image user posted image user posted image   pridem zvečer domov, Adam se mi zaadi v naročje in reče: mami dudo flokaja, jaz grem ajatuser posted image  in sem ga samo malo pod tuš postavila, oblekla v pidžamo in je zaspal brez problemovuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

12.06.2008, 08:47

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Dobro jutro! user posted image

Ada, ta tvoj zadnji del je pri nas znanstvena fantastika user posted image user posted image user posted image

Je pa bubi danes spet lepo prespal celo noč in prišel zjutraj 10 do sedem. Jaz bom dan izkoristila za počitek, popoldan pa ima bubi nastop v vrtcu. Komaj čakam user posted image  In to dete je tako skrivnostno, sploh mi noče povedat, kaj bodo nastopali user posted image

clock-img

12.06.2008, 09:46

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Vidiš, ko te hoče presenetit. user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.06.2008, 10:36

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Al pa še sam ne ve user posted image user posted image user posted image  In jim bodo tam pač sproti povedali, katero pesmico bodo zapeli user posted image

clock-img

12.06.2008, 11:14

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Vidiš, ko te hoče presenetit. user posted image user posted image user posted image

user posted image  ja, tako kot je mene Anže, ko mi je razlagal kakšno igrico so pripravili, vse razložil kdo iga kako vlogo,... no na koncu so pa imeli čist nekaj drugega user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image  

clock-img

12.06.2008, 11:17

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

user posted image  ja, tako kot je mene Anže, ko mi je razlagal kakšno igrico so pripravili, vse razložil kdo iga kako vlogo,... no na koncu so pa imeli čist nekaj drugega user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image  

on je še bolj taktičen! user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.06.2008, 20:00

clock-img

petarda

pencil-img

10119

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

2:1  Hrvaška: Nemčija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako dobre tekme pa že doooolgo ne user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil petarda -- 12.6.2008 20:01:29 >

clock-img

13.06.2008, 07:21

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Dobro jutro!

user posted image  za vse ...Petarda zate pa 2, ker si verjetno težko vstala, ko si včeraj proslavljala user posted image  zmago user posted image

clock-img

13.06.2008, 07:40

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Dobro jutro!

user posted image  za vse ...Petarda zate pa 2, ker si verjetno težko vstala, ko si včeraj proslavljala user posted image  zmago user posted image

Hvala, Nina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...nič nismo proslavljali user posted image  v dvoje, ker lubita nekaj prehlad daje....user posted image ...spala pa res nisem dobro....ne vem, očitno je bila taka nočuser posted image ....petardito pa do jutra v svoji sobiciuser posted image user posted image user posted image user posted image  

clock-img

13.06.2008, 08:07

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Dobro jutro! user posted image

Včeraj smo bili na bubijevem nastopu, cela enota je imela skupno praznovanje okrogle obletnice. Joj, so bili lušni, od tistih najmlajših pa do največjih. Še preoblačili so jih vmes user posted image

Pa še danes preživimo, pazite se pazite, petek 13. je! user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.06.2008, 09:35

clock-img

petarda

pencil-img

10119

petek 13. je!

Ne gane me, ne gane me, srce je kakor kamen! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.06.2008, 18:34

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Pri nas je 7° user posted image user posted image user posted image user posted image ...bližnje vrhove hribov je pobelil sneg user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 

clock-img

13.06.2008, 20:51

clock-img

ada2

pencil-img

7402

jaz sem pa jutri frajuser posted image ,

no, v nedeljo pa delam cel danuser posted image

joj Nina, a vam štrikane zokne pošljemuser posted image user posted image user posted image  
sicer pa e pri nas tudi ohladilo, pa malo deža smo imeli čez dan, ampak mi je čisto egal, saj sem itak popoldne delala. za jutri pa je že drugouser posted image

Ada vas ´ma rada!

clock-img

14.06.2008, 01:57

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Jutrouser posted image .

Punce lepo se imejte. Mi se počasi odpravljamo proti Šibeniku. Držite pesti, da bo na cesti vse OK, pa da bo lepo vreme.

clock-img

14.06.2008, 04:09

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

No, pol pa se lepo imejte! user posted image  user posted image

clock-img

14.06.2008, 04:10

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Saj še ni čas za kavico, ne? user posted image

Jaz pa ne morem spat. Sem šla zvečer ful hitro, ker me je tak buča bolela user posted image  

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem