Najprej še enkrat čestitke orki- moram priznat, da meni nikoli ne bi padla na pamet vožnja po Ljubljanici na poročni dan- ponavadi je civilna, pa cerkvena pol pa še slavje in to je to, tko da
tistemu, ki se je tega domislil.
pik čebele- je le lokalna stvar in strup nima vpliva na plod, če
ni alergik na pike- mi je pa prav prišla tale bolniška, ki se tretira kot poškodba na delovnem mestu (100%)- vsaj ena dobra stvar v vsej nesreči
kaj bi ve naredile na mojem mestu,
Jaz sem kar zaupala svoji g. ko me je napotila še na preglede v Lj.porodnišnico, kjer me sedaj na 4 tedne pregledujejo z UZ.
Moram pa rečt, da sem se dans kr načakala- uro sem imela ob 10.30, na vrsto sem prišla pa 13.20 in še to je dr. hitela, ker so imeli tako zamudo, da sem bila v 10 min. fertik
Zvedela sem, da je zaenkrat vse OK, težki smo že 1050g- čeprav je moja g.komentirala, da imam glede na izmerjen trebuh majhnega otročička.
teža- skoraj sem padla s stola, ko sem brala koliko kg ste imele nekatere ob začetku nosečnosti (ali ste potem bolj majhne?), ker moja najstnica vas že šiša, pa je pri ta suhih, je pa res, da je visoka skoraj 170 cm
Zdaj pa zopet odhajamo na krajši dopust in če boste tako pridne v čvekanju, kot ste bile včeraj bom imela ob prihodu domov kar nekaj dela

.
Lp