IZVIRNO SPOROČILO: Petra1111
Polynezia-kako pa je s teboj? Ali še krvaviš?
A ti še vedno krvaviš al kako?!?!?! Zdej je pa že kar nekaj časa a ne, vem da sva skupaj krvaveli.
Jaz ne krvavim več, izcedki so normalni,sedaj je vse super-->upam da tako tudi ostane, ker tole pa so bile živčne vojne.
Sem pa krvavela in imela izcedke skoraj 4tedne, ustavili so se pri cca 11.tednu. Takrat sem tudi nehala jemat Dabroston.
Punceeeeeeeeee, po dvomesečni bolniški, JUTRI spet nastopim s službo

, res se mi ne gre, sem se prav navadila na tale ritem, malce daljše spanje zjutraj, nato zajtrk, kak dan sem bla doma, kak dan sem kam šla, tko da reeeeees ne vem kako bom tole zdej zdržala, najbolj me skrbi 8urno sedenje za računalnikom, pa že zdej me križ boli za crknit

.
Ampak itak imam naslednji petek 30.05. pregled pri G, pa če me bo kaj matralo mu bom povedala, in z bolniškami ne komplicira, sploh pri takih ki imamo zares težave.
Se pravi se vam jutri javim iz službe. Ma da me mal bodrite, hahahaha

.
spelka le glej da boš veliiiiiiiiiko počivala, mi je pa čudno da te niso obdržali v bolnici, hmmm, ker si že dosti noseča in še z dvojčki.
Drugače sva se pa midva odločila za voziček Quinny 3XL Comfort in seveda vse zadeve k zraven dokupiš da dobiš komplet, sta se ravno včeraj od moža starša ponudila, da bosta pa voziček onadva kupila

. Tedva bi kar šla že takoj kupit, pa sem rekla da to pa ne, da voziček bomo šli pa skupaj kupiti avgusta ali septembra, je še dosti časa.
Sobica in previjalna bo od Alplesa, posteljica pa od Lip Poljčan, mislim da se posteljica imenuje Pia.
Ležalnik pa imava ogledan od Fisher Price ali Peg Perego.
nixie a si kupila gel za angel sounds...jaz ga imam in slišim srčka, sam enkrat slabše, drugič boljše. enkrat ga fuuul dolgo iščem, tko da ne delat panike, sploh pa G ne govori o tem, ker tega ne marajo in so prav alergični. Pa poslušaj čisto nad sramno kostjo, ampak res dolgo išči dokler ne najdeš.
No tolk za zdej, pridem še kasnej mal gor.