IZVIRNO SPOROČILO: Petra1111
Jutro še od mene.
Se vidi, da sem doma, ker se tako pozno javljam.
Polynesia-ja, se mi res že vleče to. Takrat sem krvavela samo en dan, vmes sem šla že v službo, sedaj pa sem na bolniški že od začetka maja. Se mi ja spet ponovilo. Ali si ti vse 4 tedne krvavela? Ja, e pa res živčna vojna.
Ja ti trevček no, zdej pa le glej, da boš na bolniški čimveč počivala...to ne pomeni, da boš zdej po cele dneve zaprta med 4 stene, nikakor no, kakor ti telo dopušča, tako pejdi na kak sprehod, pa kakšno nosečniško cunjico kupit, kakšno kavico in tako, samo ne se preveč naprezat in okol laufat po cele dneve, tko kot sem napisala.
Jaz sem krvavela 2dni, prav tisto sveža kri, šla na urgenco, dobila Dabroston, nato se je sveža kri po dveh dneh ustavila, nato pa sem še 4 tedne imela non stop temno rjave izcedke. Nato se je kar naenkrat kot strela z neba ustavilo, hvala bogu in sedaj je še tako. Od takrat ko se uje ustavilo sem bila na bolniški še cca 5 tednov, tako se je odločila komisija in moram reči, da mi je prav zareeeeeees prijalo biti doma. Zdej pa na žalost že v službi, ampak bolje to kot imeti izcedke kajne.
Ravno zaradi vseh teh piz.... sem si kupila Angel Sounds, ker drugače bi enostavno ponorela

.
Kako je pa s tabo zdej, še krvaviš, imaš izcedke?'?? Kaj pravi G??
Drugače pa veš da držim pesti zate, da bo vse ok, ker točno vem kako je to

.
spelka kako si opravila na včerajšnjem pregledu, upam da nisi ostala v bolnici?!?!? tudi zate držim pesti

.
mojsoncek jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiii za lepe tako rezultate

. Zdej pa le uživaj

. Ti pa le v bolniško, da nam kje še skup ne zlezeš.
carly še ena pridna delavka

.
zara res je letos baby boom, mislim prav neverjetno res, pa tudi zelo veliko porok, samo jaz jih imam 4, ampak šla bova na dve, ker sve sta v Srbiji julija, pa se ne upam it, bova kar v Slo ostala. Tko da ja, letos se na polno dogaja vse okoli nosečkic in porok.
No tolk za zdej, se vidmo in slišmo kasnej, zdej sem pa k Osenarca na BB, hahahahahaha, sama sebe presenečam

.